Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » 5-HTP Capsule Slăbire cu Extract de Griffonia Simplicifolia

5-HTP Capsule Slăbire cu Extract de Griffonia Simplicifolia

5-htp capsule griffonia simplicifolia

Cu siguranță ai auzit despre pastilele de slăbit 5HTP (5-hidroxitriptofan extras din Griffonia simplicifolia). Acest aminoacid are numeroase beneficii pentru sănătatea psihică. Iar mai nou se pare că este de real ajutor și pentru menținerea unei greutăți ideale. În rândurile ce urmează o să îți explic cum acționează aceste tablete și cât de utile sunt dacă urmezi o dietă pentru slăbire.

Ce este 5HTP

 Griffonia simplicifoliaSimplu, este o substanță naturală care se extrage din planta Griffonia simplicifolia și acționează asupra sistemului nervos menținând la un nivel optim o substanță chimică numită serotonină.
Serotonina este într-un fel “ substanța fericirii” dacă ar fi să îi dăm un nume simbolic și este foarte important să menții un nivel optim al acesteia. Nivelul de serotonină din creier afectează apetitul, starea de spirit sau somnul. De aceea, serotonina este folosită cu succes în tratarea depresiei, insomniei și chiar a obezității.

5HTP se regăsește sub formă concentrată în compoziția unor pilule din orice farmacie sau plafar. Și chiar a fost unul dintre cele mai populare suplimente obținute natural.

Desigur că există și alimente care pot furniza aceasta substanță dar la un nivel mult prea mic ca să aibă vreun efect vizibil asupra ta.

5HTP Beneficii

Dacă ești abonată la vreun forum despre suplimente naturiste o să citești în mod sigur vreo părere pro sau contra despre 5HTP. Nu există o opinie unanimă. Dar este cert că persoanele care au folosit 5HTP și-au îmbunătățit starea psihică și au scăzut în greutate într-un mod sănătos. Haide să vedem cum acționează acest supliment.

S-a demonstrat clinic că 5HTP reduce migrenele și stările de nervozitate. Totodată, aceeași substanță are un rol benefic în tratarea maladiei Parkinson.

Un alt beneficiu este îmbunătățirea calității somnului și știi cât de important este un somn odihnitor pentru oricine.

Are rol și în reducerea anxietății precum și a depresiei, afecțiuni care au devenit atât de comune datorită stresului din zilele noastre. Și, precum știi, depresia este strâns legată de obezitate și o influențează negativ.

Cel mai important pentru tine este că de curând s-a descoperit că 5-HTP te ajută la reducerea poftei alimentare. Reducând apetitul, vei reduce și numărul de calorii consumate și ca rezultat final vei reuși să scapi de kilogramele nedorite. Trebuie să știi că 5 htp-ul nu este atât de eficient în suprimarea apetitului precum o fac capsulele din ardei iute, garcinia cambogia, piperina sau cetonă de zmeură. Dacă știi că ai probleme cu mâncarea și îți place să mănânci, în special dulciuri, te invit să citești despre aceste pastile pentru scăderea apetitului.

Ca să te conving cu privire la acest beneficiu trebuie să știi mai multe detalii. Conform unu studiu mai multe femei care au consumat 5HTP mai multe săptămâni au reușit să slăbească. Slăbirea a fost într-un ritm mai accelerat decât înainte de folosirea lui.

Aceste tablete te echilibrează psihic, îți cresc tonusul și îți sunt aliat în obținerea unei siluete pe care ți-ai dorit-o mereu.

Ingrediente

  • 5-hidroxitriptofan
  • capsaicină pentru slăbit extrasă din ardeiul iute roșu

5HTP Reacții adverse

5HTP poate cauza foarte multe reacții adverse mai ales dacă este consumat în supra doză. Câteva din reacțiile adverse cele mai comune sunt: greață, dureri de stomac, amețeală, diaree sau tensiune musculară. Datorită efectelor negative tot mai dese, în mare parte suplimentele care aveau la bază doar 5-hidroxitriptofan au fost retrase.

Apăruse la un moment-dat Capsiplex Plus ce conținea o cantitate ridicată de capsaicină și o cantitate mai redusă de 5-hidroxitriptofan dar și acestea din urma ofereau reacții adverse. Acum se pot achiziționa doar capsulele cu capsaicina  Capsiplex clasic, care s-au dovedit a fii unele dintre cele mai eficiente pastile de slăbit cu ardei iute.

5-HTP Contraindicații

Nu este indicat să urmezi o cură cu 5HTP dacă ești însărcinată sau alăptezi. Nu se cunosc exact efectele asupra bebelușilor.

La fel, dacă urmezi un tratament psihiatric, nu consuma acest supliment fără a te consulta cu medicul de specialitate. 5 HTP poate interacționa cu antidepresivele ce ți-au fost prescrise deoarece acționează tot asupra substanțelor din creier.

Păreri și opinii forum

Pe forumu-urile online pentru slăbit o să găsești foarte multe păreri și opinii despre 5htp. Atât pozitive dar și negative. Negative fiind în mare parte datorită reacțiilor adverse pe care îl oferă 5-hidroxitriptofanul în curele pentru slăbit.

Din această cauză multe lume și-a îndreptat atenția către capsulele cu extract de ardei. Persoana din imagine a slăbit cu ajutorul pastilelor Capsiplex cu capsaicină din ardei iute roșu.

5 htp parere opinie forum

Mod de administrare

A se lua câte o capsulă 5 HTP pe zi cu un pahar mare de apă înainte de a lua masa.

Comandă

Dacă te-am convins că suplimentul 5HTP este prea periculos pentru tine și Capsiplex îți poate fi benefic.  Îți pot face și o recomandare de unde să cumperi acest produs eficient. Este foarte important să folosești o capsulă de calitate pentru că în multe farmacii poți găsi produse inferioare și doar arunci banii pe geam.

Eu îți recomand să renunți la 5htp și să cumperi pastilele de slăbit Capsiplex cu capsaicină extrasă din ardei iute roșu. Acesta este produs de o firmă serioasă din SUA, cu vechime, ce produce suplimente naturale premium de foarte mulți ani.

Preț

Înainte aveau și o ofertă specială pentru 5HTP – puteai cumpăra 2 flacoane și primeai unul gratuit. Deoarece trebuie să urmezi cura pe un termen mai lung dacă vrei să aibă efect, această ofertă era perfectă pentru tine.

Pachetul 2+1 gratis costă doar 80 de dolari și ai tablete pentru o dietă de 90 de zile.

Concluzie

Sunt sigură că ești bulversată de câte produse pentru slăbit există și că nu știi ce să alegi. Poate ai folosit deja unele care nu au avut efect și probabil nu știi dacă merită încercat și acesta.

Cred că 5HTP este unul din acele suplimente naturale de slăbit care te ajută cu adevărat și este susținut de numeroase dovezi științifice dar să nu uităm de reacțiile adverse. Totodată este unul dintre puținele produse care lucrează corpul ca un întreg, fizic și psihic. Toate astea pentru ca tu să fii echilibrată și să obții greutatea pe care ți-ai dorit-o.

O să fac un update la acest articol cu fiecare ofertă care apare pentru capsulele de slăbit 5 htp extras din griffonia simplicifolia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*