Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule amfetamine pentru slăbire

Capsule amfetamine pentru slăbire

Amfetamine capsule slăbire vânzare

Ce este amfetamina?

Capsula cu amfetamină te poate ajuta să slăbești? Deși uneori este clasificat ca unul din efectele adverse ale consumului acestui stimulent, s-a dovedit că amfetamina joacă un rol important în scăderea în greutate.

Cele mai des amfetamina se găsea la un loc cu substanța halucinogenică phentermine în asa cunoscutele pastile de genul fen-phen până ce acestea au fost considerate ilegale și retrase de pe piață. Datorită eficienței lor garantate în curele de slăbire, o parte din producători încă reușesc să le scoată la vânzare sub diferite nume până când sunt descoperite de autorități și eliminate iar.

Cea mai cunoscută tehnică este de a trece pe eticheta produsului doar ingredientele naturale iar celelalte două sunt uitate a fi menționate, ținute sub secret. Unul dintre suplimentele bănuite de unii utilizatori, încă se pot cumpăra online de aici iar livrarea se face discret la adresa menționată de tine. Reacțiile adverse apărute în unele cazuri fiind diferite: posibilă dependență, „stări de bine” , amețeli puternice și uneori chiar halucinații și stop cardiocirculator când se depășește doza.

Probabil ai auzit cel puțin odată despre această substanță folosită rar în unele pastile de slăbit eficiente. Este un stimulent sintetic descoperit acum câteva zeci de ani care este folosit în tratarea anumitor afecțiuni ale sistemului nervos. Probabil cea mai cunoscută fiind ADHD, o tulburare de atenție foarte răspândită. Această substanță acționează ca un stimulent al sistemului nervos și având numeroase efecte pozitive pentru acesta.

Unii producători chinezi de suplimente au reușit să creeze produse sigure pentru consumul general și care se găsesc în unele farmacii. Chiar te invit să citești topul celor mai bune pastile chinezești de slăbit.

Așadar poți cumpăra oricând un supliment cu amfetamină. Dar ce legătura are asta cu scăderea în greutate? Vorbim și despre asta acum.

Beneficiile suplimentului

Nu mă repet pentru că cred că ai înțeles la ce este folosită amfetamina. Nu este un supliment natural ca multe altele despre care am vorbit ci un compus chimic ale cărui efecte adverse sunt efecte pozitive pentru tine în cazul în care te lupți cu obezitatea sau cu câteva kilograme în plus.

În mai toate dietele trebuie să scazi numărul de calorii consumate. Faci asta consumând cantități mai mici de alimente și făcând sport. Dacă nu faci sport, va trebui să reduci și mai multe cantitatea de alimente consumată. Ei, aici apare problema. Deși tu nu îți dorești asta, corpul tău va continua să își ceară porția dorită de calorii cu care l-ai obișnuit prea mult timp. Și astfel, îți va fi foame mai des și nu te vei simți sătulă foarte des. Lucruri care sunt o piedică mare atunci când ai început să ții o anumită cură pentru a slăbi.

Pentru a evita aceste efecte neplăcute, acest medicament este o alegere să spunem cât de cât potrivită. Spun asta pentru că sunt și alte opțiuni mult mai eficiente fără avea parte de reacțiile adverse ale acestui compus chimic.

Inhibă apetitul

Amfetaminele sunt unule dintre cele mai puternice substanțe care scad dorința de a mânca. De fapt, este mai puternic decât majoritatea suplimentelor naturiste despre care am mai vorbit atunci când vine vorba de a te simți sătulă și a mânca mai puțin.

Reducerea apetitului de către pastilele cu amfetamină este arătată și demonstrată în mai multe studii. Din această cauză este folosită în unele medicamente pentru slăbit care se găsesc prin farmacii.
Se cunosc chiar și cazuri când consumul acestei substanțe a dus la o slăbire extremă, cunoscută ca anorexie.

Alte studii au arătat că amfetamina stimulează metabolismul și are un efect de blocare a digestiei complete de alimentelor. Practic, te ajută să procesezi parțial alimentele consumate ducând la un aport mai mic de calorii, ceea ce e bine pentru silueta ta.

Așadar, suplimentele cu amfetamină au un rol deosebit de important pentru a scăpa de kilogramele în plus, mai ales dacă nu reușești să faci nici exerciții fizice din lipsă de timp.

Reacții adverse

Fiind produse sintetice, medicamentele cu amfetamină pot produce efecte negative mai problematice decât alte suplimente naturale. Pot provoca insomnie, anxietate, senzația de gură uscată sau dureri de stomac.

Spuneam mai sus și de anorexie. Uneori, dacă exagerezi cu acest supliment pe termen lung, poți ajunge în situația în care să nu mai ai poftă de mâncare de loc și să slăbești mai mult decât îți dorești. Fii întotdeauna precaută și pune sănătatea pe primul plan.

Atenție!!! Pastilele de slăbit cu amfetamine poate să creeze dependență. Eu îți recomand alegerea unei  opțiuni naturale precum unele pastile care reduc pofta de mâncare.

Contraindicații

Capsulele cu amfetamine nu trebuiesc folosite dacă urmezi un tratament cu antidepresive sau medicamente pentru reglarea tensiunii arteriale. Dacă suferi de o anumită afecțiune trebuie să discuți cu medicul specialist înainte de a începe o cură. Nu în ultimul rând se aplică aceleași restricții de consum dacă ești gravidă sau alăptezi.

Comandă

Amfetamina de vânzare sub formă de capsulă trebuie aleasă cu atenție să fie legală. Nu îți permiți să cumperi orice supliment de slabă calitate din farmacie ca mai apoi să vezi că îți cauzează mai multe probleme decât beneficii.

Eu îți recomand să nu folosești nici o tabletă cu amfetamina pentru slăbit ci să optezi pentru o opțiune sigură și eficientă. Accesează linkul de mai sus și alege un inhibitor de apetit natural. O mare din ele chiar sunt mai eficiente decât amfetamina de slăbit.

Preț

Sunt pastile cu amfetamina cu prețul destul de scump pe Amazon și în general au note acceptabile de la cei care le-au folosit. Costă în jur de 120$, dar cred eu că nu merită încercate să vezi dacă au efectul dorit de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*