Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule cu Ananas si Papaya pt Dietă Slăbire

Capsule cu Ananas si Papaya pt Dietă Slăbire

dieta slăbit ananas papaya

Pastile de slăbit cu extract de ananas și papaya pentru o dietă eficientă de pierdere în greutate.

Ce este suplimentul cu papaya și ananas

capsule papaya și ananasDacă te lupți cu greutatea în exces și cauți soluții să slăbești, trebuie să fi auzit despre cele două fructe care îți sunt aliate în acest caz. Vorbesc desigur despre ananas și papaya sau mai precis despre un extract din aceste fructe.

Acest supliment conține o doză optimă din substanțele conținute de cele două fructe pe care sunt sigur că le-ai încercat în forma lor naturală. Atât ananasul cât și papaya au numeroase beneficii pentru sănătate. Sunt folosite în multe diete pentru slăbit precum e cea care te ajută să slăbești 10 kg în 7 zile.

Suplimentul despre care îți vorbesc astăzi, conține enzime extrase din tulpina și sucul de ananas, și enzime extrase din frunzele și fructul papaya. Aceste substanțe combinate au un efect puternic și îți sunt aliate în lupta împotriva kilogramelor în surplus.

Ingrediente

Papaina

Unul din principalele ingrediente ale acestui supliment este papaina. Este o enzimă care ajută la accelerarea digestiei și dizolvarea fibrelor de carne. De mulți ani este cunoscută ca un remediu pentru probleme digestive sau balonări. Ca orice enzima benefică, te va ajuta să ai o digestie corectă și accelerată, benefică pentru sănătatea ta. Totodata, extractul de papaya are un rol important în arderea grăsimilor și reducerea celulitei care știi că face probleme multor femei. Enzimele de papaină sunt aproape la fel de eficiente precum capsaicina din ardeiul iute roșu.

Bromelaina

Același supliment conține și extract de ananas și, mai precis, o enzimă numită bromelaină. Bromelina este folosită cu succes în tratarea multor afecțiuni, protejarea împotriva cancerului și în dietele pentru slăbit unde are un rol dovedit. Cu ajutorul ei se tratează astmul, alergiile, durerile articulare și multe probleme digestive.

Vitamine

Pe lângă aceste enzime, extractul cu papaya și ananas conține și mai toate vitaminele pe care le oferă aceste fructe. De la vitamina C și până la potasiu, acest supliment conține dozele necesare pe care nu le poți obține din alimentația de zi cu zi.

Beneficiile suplimentului

Am ajuns la partea cea mai importantă. Hai să îți explic de ce acest supliment nu ar trebui să lipsească din dieta ta.

Cum spuneam și mai sus, enzimele pe care le conține acest extract au un rol important în optimizarea și accelerarea digestiei. O digestie optimă te va ajuta să nu acumulezi kilograme în plus.
Totodată, consumul acestui supliment va stopa depunerea în exces a grăsimii pe corpul tău. Ananasul are un rol dovedit în stoparea formarii depozitelor de grăsime, de aceea este utilizat în curele de slăbire.

Îți va încetini procesul de îmbătrânire și te ajută la regenerarea țesuturilor corporale.
Pentru că nici o dietă de slăbit nu poate fi completă fără detoxifiere, extractul ce conține ananas este și în acest caz un aliat neprețuit. Ananasul este un detoxifiant puternic pentru corpul tău și acest lucru este dovedit de numeroase studii medicale.

Dacă ai probleme articulare care te împiedică să faci sport sau o formă de activitate fizică, suplimentul despre care îți vorbesc are un efect ameliorator și pentru aceste probleme.

Mai mult, îmbunătățește memoria și tonusul nervos, stabilizează glicemia și este un protector hepatic.
Dacă aduni aceste beneficii sunt sigur că înțelegi de ce extractul de papaya și ananas nu poate să lipsească din dieta ta atunci când ai hotărât că vrei să fii mai sănătoasă și să ai o greutate ideală.

Dacă celulita este un alt dușman al tău, sunt sigură ca ești pregătită să încerci o cură cu acest supliment.

Față de alte substanțe, pastilele cu papaya și ananas sunt cu adevarat uimitoare acționând asupra sănătății tale pe toate planurile. Slăbești, stopezi formarea grăsimii, reduci stratul de celulită, îți protejezi articulațiile, ai o digestie corectă și te ferești și de cancer – totul cu ajutorul acestui supliment natural.

Reacții adverse

Consumat în doza optimă acest supliment nu are reacții adverse majore. În unele cazuri, mai ales când există un consum exagerat, au apărut câteva efecte negative. Unele din cele mai comune sunt: urticaria, diverse erupții pe piele, alergii cauzate de ananas și dificultăți de respirație.

Contraindicații

Acest supliment poate fi consumat fără precauții de majoritatea persoanelor. Nu este recomandat gravidelor sau femeilor care alăptează întrucât nu s-a studiat efectul asupra nou născuților. Dacă suferi de anumite afecțiuni specifice, este bine să te consulți cu medicul tău înainte de consumul acestui supliment sau al oricărui produs naturist.

Păreri și opinii forum

Părerile și opiniile pe forum sunt împărțite, majoritatea fiind pozitive. În general pastilele de slăbit cu ananas și papaya sunt eficiente dar ca întotdeauna poți face o alegere mult mai bună. Sunt alte suplimente cu efecte mult mai rapide în slăbit și la un preț mai ieftin. Rezultatele din imagine au fost obținute cu Capsiplex, unul dintre cele mai puternice arzătoare de grăsimi cu capsaicină. Citește și capsaicină pt slăbit păreri.

ananas papaya părere opinie forum

Mod de administrare

A se lua câte două pastile pe zi. Una dimineața și una la prânz cu un pahar mare de apă cu 15 minute înainte de masă. Citește cu atenție prospectul suplimentului înainte de a îl utiliza.

Comandă

Este bine să cumperi acest supliment de la un producător consacrat pentru a nu arunca banii pe fereastră.
Îți recomand să încerci extractul de papaya și ananas de la OmegaKrill, unul din cei mai cunoscuți producători de suplimente naturale. Pe lângă faptul că produsele lor respecta standardele de calitate și puritate necesare pentru acest supliment benefic au și prețuri foarte bune.

Preț

Poți cumpăra acest extract la doar 25 lei pentru 60 de capsule care îți vor ajunge pentru 15 zile. Trebuie să urmezi o cură cu acest supliment pentru cel puțin câteva luni așa că prețul mic este un atuu important pentru tine.
În câteva minute ai comandat acest produs și va ajunge rapid prin curier direct la tine acasă. Succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*