Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule Extract Rădăcină de Ginseng pentru Slăbire

Capsule Extract Rădăcină de Ginseng pentru Slăbire

Extract de ginseng pentru slabit

Ce este extractul de Ginseng?

Am ajuns să vorbim despre una din cele mai populare plante și mai precis despre rădăcina acesteia. Fiind folosită de sute de ani în Asia și mai nou în toată lumea pentru numeroasele sale beneficii. Rădăcina de Ginseng este folosită atât în medicina alternativă pentru tratarea multor afecțiuni. Dar și ca un tonic pentru corp și minte, iar efectele sale au fost documentate prin numeroase studii.

ginseng capsuleConsumul în stare naturală al rădăcinii de Ginseng este dificil și de aceea a apărut extractul din această plantă ce asigură o doză optimă pentru corpul tău.

Pe multe forumuri se vorbește despre folosirea capsulelor cu extract de Ginseng pentru scăderea în greutate și reducerea grăsimii de pe corp, multe doamne folosind cu succes acest supliment natural. Un alt supliment cu ginseng mult mai eficient este Decaduro. Fiind unele dintre cele mai eficiente pastile de slăbit cu l-carnitină pentru definire, sunt folosite de obicei de persoanele care merg la sală.

Acum hai să vedem cum acționează extractul de ginseng pentru slăbit și dacă te poate ajuta să slăbești.

Beneficiile extractului de Ginseng

O să încep cu ceea ce se știe de mult timp, în urma studiilor clinice făcute în diverse țări.
Trebuie să știi ca aceste studii nu sunt multe dar au arătat ceea ce trebuie să știm despre ginseng. Desigur, medicina tradițională respinge cumva aceste efecte. Va fi decizia ta dacă dorești să urmezi o cură cu aceste capsule de slăbit.

Reduce Colesterolul

Consumul de ginseng influențează anumiți hormoni cu rol în metabolizarea grăsimii și reducerea colesterolului. Este unul din beneficiile cele mai importante pentru tine, atunci când vrei să slăbești și recomandat în dieta grupei sanguine A2.

Totodată ginseng-ul reduce nivel de grăsime și zahăr din sânge, acționând astfel în mod direct împotriva obezității.

Inhibă Apetitul

Extractul de ginseng pentru slăbit reglează hormonii și enzimele care controlează apetitul. Astfel, este posibil să consumi mai puține calorii. Ginseng-ul reușind să te facă să te simți sătulă și să îți reducă senzația de foame.

Dar poate face mai mult de atât. Extractul de ginseng stimulează oxidarea grăsimilor din corp ducând la reducerea depozitelor de grăsime, un alt efect foarte important pentru tine. Cu toate acestea ar trebui să știi că sunt și alte extracte mult mai eficiente pentru a reduce senzația de foame și pofta de dulce. Probabil că ai auzit de cunoscutele extracte de forskolin, cafea verde, cetonă de zmeură și capsaicina extrasă din ardeiul iute. Dacă nu te poți abține din a gusta câte ceva mai tot timpul, îți prezint aici un foarte bun medicament care inhibă pofta de mâncare.

Rădăcina de ginseng accelerează și metabolizarea carbohidraților conform unui studiu american din 2014. O face în mai multe moduri, dar cel mai evident reușește prin îmbunătățirea sensibilității al insulină.

Ca să îți explic simplu – sensibilitatea la insulină decide cum se procesează zahărul din sânge transformându-l în glucoză pentru energie. Dacă sensibilitatea este mai ridicată atunci vei accelera acest proces, în caz contrar zahărul din sânge se va stoca în celulele grase. Și nu îți dorești asta atunci când urmezi o dietă pentru scăderea în greutate.

Știi foarte bine rolul acestora când vorbim de greutatea corporală și cum orice dietă reduce drastic consumul carbohidraților. Ginseng-ul ajută la transformarea lor în energie și astfel vei evita riscul ca să devină depozite de grăsime pe corpul tău.

Elimină Grăsimile

Extractul de ginseng te poate ajuta să slăbești și într-un alt mod interesant. Conform altor studii, acționează și asupra sistemului digestiv într-un mod pozitiv. Accelerează eliminarea grăsimilor din tractul digestiv evitând astfel digestia lor și transformarea în depozite grase. Cred că este un beneficiu pe care rar îl vezi la alte suplimente naturiste.

Acestea sunt unele din principalele efecte ale consumului de ginseng atunci când îți dorești să slăbești sănătos.

Spre deosebire de alte plante, Ginseng-ul acționează în corpul tău pe mai toate planurile și cred că este greu de egalat în această privință.

Totodată cred că extractul de Ginseng are efecte mai rapide și mai vizibil față de alte suplimente și vei reuși să începi să scazi în greutate așa cum îți dorești.

Reacții adverse

Pentru că este folosit de mult timp, pentru ginseng s-au documentat câteva reacții adverse care te pot afecta și pe tine. Nu sunt grave, dar dacă apar este bine să întrerupi consumul acestui extract.
Ginseng-ul poate afecta calitatea somnului datorită efectului tonic pe care îl are.

Dacă observi că adormi greu sau că somnul e agitat, este cel mai bine să nu mai consumi aceste pastile. Totodată acest extract poate provoca dureri de cap, greață, tensiune crescută, diarea sau chiar dureri ale sânilor. Fii precaută și urmărește apariția acestor probleme.

Medicii de obicei recomandă folosirea capsulelor de ginseng pe o perioadă maximă de 3 luni. Peste această perioadă existând riscuri să apară dereglări hormonale și alte probleme.

Contraindicații

Nu este indicat să consumi acest supliment dacă suferi de alergii, probleme hormonale sau afecțiuni ale organelor interne – în special ficat. Totodată, ca la orice alt supliment natural, nu consuma extract de ginseng dacă ești însărcinată sau alăptezi pentru a nu afecta sănătatea copilului.

Comandă

Extractul de ginseng se găsește din abundență în orice farmacie online dar nu numai. Fii doar atentă să cumperi doar produse de calitate altfel vei înghiți capsule degeaba, fără să vezi efectele dorite – adică să scapi de kilogramele nedorite. Dacă ești o persoană activă și îți place sportul îți recomand Decaduro pentru slăbire și tonifierea corpului.

Preț

Poți cumpăra un extract de calitate de la Crazy Bulk. Acesta oferă un supliment de calitate produs in SUA. Costă în jur de 62$ pentru un flacon de 60 de capsule de slăbit, un preț bun zic eu. Cele 60 de pastile îți vor ajunge pentru o cură de 1 lună, suficient ca tu să vezi dacă acest extract dă rezultate și pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*