Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule Concentrat de Lămâie Lime pt Dietă

Capsule Concentrat de Lămâie Lime pt Dietă

pastile de slăbit cu lămâie

Lămâia este unul din fructele consumate frecvent peste tot în lume și are numeroase beneficii pentru sănătate prin conținutul ridicat de vitamina C și fibre sănătoase.

lămâie capsulePe lângă acestea, s-a descoperit recent că banala lămâie ar putea avea un rol benefic și în dietele pentru slăbit. Face parte din categoria fructelor care topesc grăsimea de pe abdomen. Așadar au apărut diverse pastile de slăbit cu extract de lămâie prin farmaciile naturiste sau care pot fi comandate online.

Vorbim despre capsule cu extras din coaja lămâii Lime care consumate frecvent ar ține greutatea sub control și ar ajuta la reducerea depozitelor de grăsime din corp. Extractul de lămâie Lime este des folosit și în eficientele pastile de slăbit cu picolinat de crom.

Ce este extractul de lămâie?

Consumul în formă naturală al acestui fruct nu este de mare ajutor. Gustul acru și posibilele probleme gastrice te împiedică să mănânci lămâi zilnic și în cantitatea necesară.

Pentru a beneficia de toate efectele benefice ale acestui fruct s-a reușit producerea unui supliment din coaja fructului și alcool, supliment găsit în farmaciile online sub denumirea de extract de lămâie.
Acesta conține doza zilnică optimă pentru tine și scapi de părțile negative ale consumului acestui fruct.

Extractul de lămâie se prezintă sub forma unor capsule ce conțin un concentrat din uleiul obținut din fruct.

Beneficiile suplimentului

Am ajuns la partea cea mai interesantă. Să vedem ce rol joacă acest extract pentru sănătatea ta și cum acționează în favoarea siluetei tale.

Protejează organismul

De la început trebuie să știi că vitamina C din lămâie îți protejează inima și sistemul vascular. Stresul și viața cotidiană, alimentația nesănătoasă și țigările, sunt nocive pentru inima ta. Consumă lămâie și vei oferi o minimă protecție unuia din cele mai importante organe din corpul tău.

Lămâia previne formarea pietrelor la rinichi. Nu îți doresc să experimentezi durerile cauzate de aceste pietre sau poate deja ești pățită. Acidul citric din lămâie crește PH -ul din urină și te ajută sa elimini cantități mai mari din corp.

Elimină apa din corp

Acest beneficiu este perfect și pentru a elimina retenția de apă, una din problemele cu care se luptă multe femei atunci când vor să slăbească. Cu toate acestea trebuie să știi că lămâia nu este atât de eficientă în eliminarea apei din organism. Extractul de zmeura, guarana sau cofeina sunt diuretice naturale mult mai puternice. Chiar te invit să citești ce diuretice te pot ajuta cu ușurință dacă știi că ai probleme cu retenția de apă.

Oprește senzația de foame

Dacă tot am ajuns la slăbit, extractul de lămâie este un posibil aliat. Cel puțin așa reiese din mai multe studii și din discuțiile din diverse forumuri despre slăbit. Dar cum o face?

Extractul de lămâie conține o fibră care în multe cazuri creează senzația de sațietate. Adică, aproape la fel ca alte suplimente cum ar fi Forskolin pentru scăderea apetitului. Asta te va ajuta în mod clar să reduci numărul de calorii consumate și vei putea să slăbești mai ușor.

Un studiu din străinătate făcut pe șoareci a arătat că după injectarea substanțelor din extract de lămâie aceștia și-au menținut greutatea și li s-au redus depozitele de grăsime chiar dacă li s-au administrat alimente bogate în grăsimi și carbohidrați. Este unul din puținele studii care a arătat că lămâia chiar dă rezultate atunci când ai probleme cu silueta.

Accelerează metabolismul

Lămâia ajută, la fel ca alte suplimente, și la reglarea digestiei și accelerarea metabolismului – important în dieta de slăbit a grupei sanguine 01. Tot lămâia este folosită și în rețeta de ceai cu ardei iute pentru slăbit.

Reduce și depozitele de grăsime din sânge conform multor teorii. Trebuie spus că și popularul Dr.Oz recomanda la un moment dat extractul de lămâie pentru persoanele obeze.

Aceeași lămâie protejează împotriva cancerului, împotriva anemiei și reduce stresul. Am mai spus și în alte articole că există o legătură directă între stres și variațiile de greutate corporală , cu cât e mai redus nivelul de stress cu atât poți să îți menții greutatea dorită sau să slăbești.

Reacții adverse

Extractul de lămâie este sigur pentru consumul oricărei persoane atâta timp cât nu se exagerează dozajul. Nu se cunosc și nu s-au documentat reacții adverse la consumul de lămâie sau al extractului despre care vorbim, așa că îl poți consuma liniștită.

Contraindicații

Dacă suferi de anumite afecțiuni ale sistemului digestiv dar nu numai, trebuie să te consulți cu un medic înainte de a consuma acest supliment natural. La fel, nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează.Aici cel mai bine este să consumi lămâie în stare naturală.

Comandă

Extractul de lămâie pare să fie un supliment interesant și cu multiple efecte atunci când vrei să slăbești sau să îți menții greutatea. Este important să folosești doar produse de calitate pentru a avea efectele pe care le dorești. Îți recomand să testezi unul din suplimentele cu picolinat de crom care conțin și extract de Lime. Acestea fiind mult mai eficiente și mai rapide în curele de slăbit, link-ul către articol îl găsești mai sus.

Preț

Acestea le găsești la un preț foarte bun și au review-uri încurajatoare de la cei care le-au folosit așa că nu are de ce să nu te ajute și pe tine. Un flacon pentru o cură de 30 de zile costă cam 80 lei și zic eu că e un preț bun raportat la beneficiile multiple ale acestor pastile cu extract de lămâie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*