Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Maca Extract Capsule Pulbere Organică

Maca Extract Capsule Pulbere Organică

capsule extract maca slăbire

Pastile de slăbit cu extract natural de Maca pentru un regim de dietă sănătos.

Ce este Maca?

extract pulbere macaMaca este o plantă originară din America de Sud. A fost folosită de sute ani de nativi ca afrodiziac și ca energizant pentru corp. De la această plantă se folosesc atât frunzele cât și rădăcina pentru realizarea preparatelor cu efecte benefice pentru corp.

Din studii recente, chiar dacă nu 100% confirmate, se pare că această plantă este și un remediu natural adaptogen iar în plus ar avea un rol și în menținerea greutății corporale. În orice plafar sau farmacie online poți găsi capsule ce conțin un extract din această plantă. Este o doză optimă ce are mai multe beneficii pentru tine. Mai jos o să îți arăt ce efecte are consumul acestei plante și o să decizi dacă este unul din suplimentele naturale care te ajută să nu pui kilograme în plus.

Beneficiile unei cure cu Maca

Reduce stresul

În primul rând să vorbim de efectul adaptogen al acestei plante. Suplimentele adaptogene te ajută să reduci nivelul de stres, să nu te mai simți atât de obosită și să îți menții un tonus optim.

Oboseala cronică și stresul, sunt unele din cele mai frecvente probleme care au ca efect creșterea în greutate. Poți să citești despre asta pe orice forum sau ce spun specialiștii.

Tonifică

Așadar, fără a avea un efect direct, suplimentul cu Maca te ajută să nu te îngrași și în același timp să ai un tonus excelent. Aceste beneficii sunt și mai evidente atunci când mai practici și un sport sau faci excerciții pentru slăbit. Extractul de Maca îți va asigura un nivel de energie prelungit.

Unii specialiști în medicină alternativă au mai scris și despre efectul stimulator al acestui supliment asupra glandei tiroide. Glanda asta joacă unul din cele mai importante roluri când vorbim de greutatea corporală și obezitate, dar sunt sigur că deja știi asta.

Accelerează metabolismul

Ca acțiune directă, Maca reușește prin efectele sale să accelereze metabolismul din corpul tău. Adică vei arde mai multe calorii și în mod evident îți vei menține greutatea dorită ba chiar vei reuși să o scazi.

Făcând un rezumat, suplimentul cu Maca este un tonic important pentru corpul tău care poate fi un aliat împotriva obezității, chiar dacă nu printr-un efect direct.

Previne obezitatea

Totuși, un studiu făcut pe șoareci a arătat ceva foarte interesant. Femelele cărora li s-a administrat Maca se îngrășau foarte greu sau deloc. Chiar dacă li se administra aceeași cantitate de hrană care duce la creșterea rapidă în greutate a grupului de control. Este unul din puținele studii documentate care arată legătura dintre acest supliment și scăderea în greutate.

Maca este una din puținele plante care combate obezitatea și greutatea în exces care pleacă din probleme ale psihicului. Oboseală cronică, stres și dereglări ale glandelor. Și cred că tot mai multe dintre noi ne confruntăm cu aceste tipuri de probleme. Care conduc la creșterea în greutate sau, mai rău, la obezitate.

Este pentru tine? Răspunsul e da, dacă te regăsești în rândurile de mai sus – adică ai o stare psihică proastă, o viață stressantă, și dacă alte suplimente par să nu își facă efectul.

De obicei capsulele cu extract de Maca ar trebui combinate cu alte suplimente ce acționează diferit pentru ca tu să ajungi mai repede la greutatea ideală.

Desigur că sunt și alte suplimente cu un efect mai clar atunci când vrei să slăbești. Partea proastă este că nu toate funcționează la fel la orice persoană. Trebuie cumva să găsești formula care funcționează la tine și vei începe să slăbești. În loc de pastilele de slăbit cu Maca îți recomand Capsiplex. Este un supliment eficient, făcut în mare parte din capsaicina extrasă din ardeiul iute roșu.

Reacții adverse

Acest supliment natural cu extract de Maca nu a fost documentat suficient pentru a se confirma anumite reacții adverse la consumul lui. Dacă ai anumite afecțiuni, este bine să te consulți cu medicul tău de familie înainte de a începe o cură cu Maca.

Contraindicații

Aceeași situație și aici. Nu există concluzii clare despre modul în care acționează acest supliment în corpul tău. Din această cauză trebuie consumat cu precauție. Nu trebuie consumat de către copii, femei însărcinate sau cele care alăptează și în nici un caz de către bolnavii cronici.

Păreri și opinii forum

În mare parte pastilele de slăbit cu extract pudră din Maca nu au păreri negative pe forumuri. Cu toate ca utilizatorii se așteptau la rezultate mult mai favorabile. Timpul dietei cu aceasta pulbere naturală este destul de mare. Pentru rezultate cât mai bune este recomandat a se ține în paralel o dietă strictă și un program de exerciții fizice. Rezultate din fotografia de mai jos au fost obținute într-un timp destul de scurt cu ajutorul suplimentului Capsiplex pastile capsaicina din ardei iute.

maca păreri opinii forum

Mod de administrare

A se lua câte 3 pastile pe zi, câte una înainte de fiecare masă cu un pahar mare de apă.

Comandă

Ca la orice supliment, dacă vrei să folosești pastilele cu extract de Maca trebuie să alegi un produs de calitate care să te ajute cu adevărat. Tocmai de asta în loc de pastilele din rădăcină de Maca eu îți recomand Capsiplex cu ardei iute, un supliment superior ca și calitate. Fabricat în Statele Unite de către una din cele mai cunoscute farmacii plafar Bauer Nutrition.

Cei de la Bauer Nutrition produc zeci de suplimente de calitate și au numeroase review-uri pozitive pe diverse forumuri online. Prețul este cu mult mai ieftin decât suplimentul cu Maca și beneficiezi și de transport gratuit plus câteva bonusuri. Accesează linkul afișat mai sus și află mai multe despre pastilele de slăbit cu capsaicină din ardeiul iute roșu.

Preț

Ca și preț, un pachet cu două flacoane costă cam 250 de lei. În acesta vei avea suficiente capsule pentru 30 de zile de cură cu Maca. Suficient ca tu să obții o scădere frumoasă în greutate și să o menții. Nu este un supliment minune dar poate funcționa și asta înseamnă mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*