Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Extract de Portocale Amare Capsule Sinefrina

Extract de Portocale Amare Capsule Sinefrina

pastile de slăbit extract portocale amare

Extractul de portocale amare este cunoscut de mult timp și  a fost folosit ca leac pentru diverse afecțiuni. Acest extract natural conține sinefrină și este extras din portocalul sălbatic Citrus Aurantium- Bitter orange. Mai nou a apărut pe piață pastile de slăbit cu extract de portocale și sinefrină. Se pare că acest extract este eficient împotriva obezității după cum susțin unii specialiști.

Am citit diverse opinii și păreri despre capsule dietetice cu portocale amare cam pe orice forum legat de obezitate sau diete. Bineînțeles, există opinii pro și contra pe acest subiect. Unele persoane au reușit să slăbească mult mai ușor cu ajutorul lor dar în același timp mulți contestă eficiența acestor capsule de slăbit naturale.

Unde este adevărul? Acordă-mi câteva minute și o să îți explic ce este și cum acționează acest extract, iar apoi o să îți tragi singură concluziile.

Aceste suplimente sunt destul de răspândite și la noi. Se găsesc în magazinele online mai des, și se poate comanda acasă sub diverse forme. Cel mai des îl poți cumpăra sub forma unor pastile de slăbit ce conțin o doză eficientă din extract. Nu au un preț mai mare ca al altor suplimente dar trebuie să vedem și cât de eficiente sunt și cum poți slăbi cu ajutorul lor.

Pastile cu extract de portocale amare

Raspberry Ketone plus

capsule sinefrina Unele din cele mai eficiente capsule dietetice cu portocale amare este Raspberry Ketone Plus. Este un supliment natural foarte discutat pe forumuri, intră și vezi mai multe opinii despre pastilele de slăbit raspberry ketone. După cum toți știm acest extras este un diuretic pentru slăbit care elimină apa din organism. Cetona de zmeură este foarte des folosită în tratarea retenției de apă. De asemenea este și un bun inhibitor de apetit care taie cu ușurință pofta de mâncare și dulce. Este un supliment ce conține în mare parte cetonă de zmeură dar mai conține și ceai verde, african mango, extract de guarana și cofeină. Toate aceste ingrediente naturale, transformă suplimentul Raspberry Ketone într-un puternic arzător de grăsimi pentru femei.

ThermaCuts

capsula portocala amaraPastilele de slăbit ThermaCuts au în compoziția lor o cantitate destul de mare de extract de portocal amar. Ingredientul de bază al acestor capsule fiind extractul de ceai verde, un puternic antioxidant și detoxifiant. Ajută foarte mult în topirea grăsimilor și oferă un surplus de energie. Sunt folosite de obicei de către cei care vor să slăbească și cu ajutorul exercițiilor fizice pentru modelarea corpului. De asemenea la cumpararea acestor capsule naturiste poți comanda și gelul de slăbit ThermaCuts. Acesta din urma, fiind foarte eficient în arderea grăsimilor abdominale, eliminarea celulitei și vergeturilor care apar în procesul de slăbire. Prețul pastilelor Thermacuts este la ofertă și beneficiezi de diferite reduceri dacă achiziționezi mai multe flacoane.

Triapidix 300

portocale amare capsuleTriapidix 300 este un puternic inhibitor de apetit. Acesta oprește senzația de foame cu ușurința și elimină pofta de dulce. Vei manca mult mai puțin ca de obicei iar starea de spirit ți se va îmbunătății pe zi ce trece. Fiind un supliment foarte eficient cu sinefrină, acesta nu necesită o dietă strictă, dar este recomandat a se elimina din alimentație mâncărurile de genul fast food. Rezultatele sunt satisfăcătoare și apar într-un timp destul scurt de la utilizarea lui. De asemenea nu este neapărată nevoie de a face exerciții fizice sau de a merge la o sală de fitness. Cu toate trebuie să știi că un pic de mișcare nu a stricat nimănui.

Ultra slim

extract de portocale amare capsuleArzătoarele de grăsimi ultra slim au început să fie la mare căutare în farmaciile cu suplimente de slăbit. Este îndeosebi folosit de cei cărora le plac exercițiile fizice la sală de fitness. Ajută în modelarea corpului scoțând în evidență grupele de mușchi. Pe lângă extractul de portocal mai conține și alte ingrediente naturale precum: extract de guarana, extract de piper, ceai verde și cofeina anhidră. Capsulele Ultra Slim au o formulă eficientă și este un produs de slăbit de înaltă calitate. Vezi mai multe pe Ultra Slim forum.

Ca să înțelegi exact cum acționează aceste pastile de slăbit cu extract de portocale amare citește rândurile de mai jos unde ai explicații detaliate și concluzii despre beneficiile acestui preparat.

Ce este extractul de portocale amare?

citrus aurantium Bitter OrangeSă începem spunând că pentru obținerea extractului Citrus Aurantium se folosește planta de portocal amar. Aceasta plantă este folosită de sute de ani în toată lumea pentru diversele afecțiuni ale stomacului sau ale sistemului nervos. Mai nou se pare că te poate ajuta și să slăbești într-un mod mai sănătos.

Extrasul de portocale amare este însăși esența portocalului sălbatic și se obține din fructele, frunzele și uneori florile acestei plante. Substanțele extrase sunt apoi procesate și dozate sub forma preparatelor pe care le găsești în magazine.

Ce te interesează pe tine este faptul că extrasul de portocale amare conține o doză concentrată de sinefrină. Sinefrina este binecunoscută în lupta cu kilogramele în plus. Aceasta este  înlocuitorul efedrinei, o substanță folosită împotriva obezității dar care a fost interzisă datorita reacțiilor adverse ce le provoca.

Beneficii

Acum că ai înțeles din ce este făcut acest supliment, este momentul să vezi de ce ar trebui sau nu să încerci să slăbești cu ajutorul lui. O să încerc să îți arăt beneficiile și proprietățile extractului de portocale amare cât mai detaliat și tu să decizi dacă merita să îl folosești.

Cum spuneam mai sus, sinefrina are beneficii în diverse afecțiuni și este folosită foarte des atât în China, Sua dar și în alte părți ale globului.

A fost folosit cu succes în tratarea multor afecțiuni ale stomacului și a altor probleme digestive. Multe persoane îl recomandă ca un antidepresiv natural ce dă rezultate, relaxant precum și cu efect ușor sedative. Așadar, un prieten al sistemului nervos atât de solicitat în timpurile noastre.
Uleiul de portocala amară este un antiinflamator dovedit iar în plus are o acțiune benefică asupra pielii și tenului.

Dar hai să revenim la ce te interesează și anume la efectele extractului de portocala amara atunci când nu poți să scapi de kilogramele în plus.

Sinefrina, unul din compușii principali din extractul de portocala amară, este o substanță care s-a dovedit că te ajută să slăbești. S-au făcut mai multe studii pe grupuri de persoane pentru a testa eficacitatea acestei substanțe, atât în SUA cât și în alte state.

Persoanele care au primit o doza regulată de sinefrina au pierdut în greutate urmând aceeași alimentație ca alte persoane ce nu au primit acest supliment. Asta i-a făcut pe specialiști să plaseze sinefrina în lista substanțelor care luptă cu grăsimea în exces și te ajută să slăbești.

Consumul extractului de portocale amare accelerează metabolismul, stimulează energetic organismul și îl forțează să ardă caloriile într-un ritm mai accelerat. Și asta îți dorești și tu, să scapi de caloriile care altfel se depozitează în corpul tau, să arzi grăsimile nedorite.

Dar beneficiile acestui supliment sunt mult mai multe. Vorbind tot despre slăbit, acest extract îți va scădea pofta de mâncare dar te va ajuta să rămâi și plină de energie. Deasemenea acest extract natural are un efect ușor diuretic ajutând forate mult la eliminarea apei și lichidelor din corp. Știi că nu multe suplimente pot face asta.

De aceea, capsulele cu extract de portocale amare au devenit tot mai cunoscute și folosite de femei de pretutindeni. Cu toate beneficiile prezentate mai sus era chiar păcat ca portocalul amar să rămână în umbra mai ales când știi cât de greu este să slăbești.

Reacții adverse

Ceea ce o să îți spun acum, se bazează pe studiile făcute de diverși specialiști și de către cei care au studiat conținutul extractului de portocale amare. Trebuie să știi că nu s-au făcut studii pe termen lung. De obicei se întâmplă așa cu suplimentele naturiste care nu au efecte adverse foarte importante când le compare cu medicamentele tradiționale.

S-a descoperit ca în unele cazuri, acest extract poate duce la creșterea tensiunii arteriale și de aici pot apărea diverse probleme. Poate apărea durerea de cap, amețeală sau leșin. Totuși nu este menționat clar ce doză poate provoca aceste reacții.

Este bine să întrebi un medic dacă ai probleme cu tensiunea arterială sau alte afecțiuni asemănătoare. Acesta este cel mai ușor mod de a evita disconfortul unor astfel de reacții.

Alte reacții adverse? Se pare că înafară celor de mai sus, care de altfel apar și la consumul de cafeina, nu s-a depistat că acest supliment ar putea cauza și alte probleme.

Contraindicații

Poți să tragi și tu concluzia că nu este indicat consumul extractului de portocală amară de către persoanele care suferă de afecțiuni cardiovasculare. Sau cel puțin, trebuie să discute cu un doctor care va ști dacă consumul lui poate agrava o afecțiune.

Nu trebuie consumat nici de către femeile care alăptează sau care sunt însărcinate. Nu se știu efectele asupra nou-născuților și nici nu cred că îți asumă cineva acest risc. Ai timp să îl încerci ulterior dacă te afli în aceasta situație, nu merită riscul.

Păreri și opinii forum

Câteva păreri și opinii despre pastilele de slăbit cu extract de portocale amare.

portocale amare parere forum

sinefrina opinie forum

Mod de utilizare

Se ia câte doua capsule pe zi cu un pahar mare de apă.

Comandă

Produsele de slăbit cu sinefrină extrasă din portocalul sălbatic Citrus Aurantium se pot comanda doar de pe paginile oficiale. Suplimentele sunt făcute la cele mai înalte standarde și ai garanția banilor înapoi. Cumpăra cu încredere și beneficiezi de diferite oferte și bonusuri.

Preț

Prețul diferă în funcție de suplimentul ales. Pentru informații cât mai detaliate despre ofertele de preț vizitează paginile produselor prin linkurile afișate mai sus.

Merită să folosești capsulele cu extract de portocală amară?

Cred că am spus tot ce se putea despre aceste pastile de slăbit. Sunt mai eficiente ca altele? Nimeni nu știe sigur. Ce se știe sigur este că extractul de portocale amare conține substanțele care forțează corpul să ardă grăsimile. Depinde mult și de alimentație precum și de efortul fizic pe care îl depui, dar cred că într-un procent mai mare sau mai mic, aceste capsule iți vor fi de ajutor. Nu îți spun că vei slăbi peste noapte, nu există așa ceva. Doar folosește calea corectă și un supliment de slăbit cu extracte de portocale amare care nu implică prea multe riscuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*