Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule Extract de Ghimbir Pulbere pt Slăbire

Capsule Extract de Ghimbir Pulbere pt Slăbire

pastile de slăbit pulbere ghimbir

Ce este extractul de ghimbir?

Ai folosit cel puțin odată ghimbirul la rețetele tale? Sunt sigur că da.
Știai că ghimbirul te poate ajuta să slăbești? Probabil că nu dar o să afli acum de ce și cum.

Ghimbir capsuleGhimbirul este folosit de mult timp în alimentație dar și de mai mult timp în medicina chineză tradițională pentru tratarea multor afecțiuni.

Este de fapt o plantă a cărei rădăcină cu un efect benefic asupra corpului și minții tale. Ghimbirul poate fi consumat în forma sa naturală dar nu este pe placul tuturor ca gust iar în plus este foarte greu să consumi cantități prea mari din această rădăcină. M-ai nou ghimbirul poate fi găsit și în unele creme de slăbit eficiente.

Astfel, producătorii de suplimente au reușit să producă capsulele cu extract de ghimbir ce conțin o formă concentrată optimizată pentru consumul zilnic pentru o perioadă mai lungă de timp.
Haide să îți arăt de ce extractul de ghimbir pentru slăbit poate fi trecut pe lista ta atunci când vrei să scazi în greutate.

Beneficiile extractului

Previne obezitatea

Ghimbirul poate stabiliza nivelul zahărului din sânge conform unui studiu efectuat cu toate acestea nu este indicat pt suferinzii de diabet. Fluctuațiile zahărului din sânge sunt strâns legate de obezitate pentru că poate afecta apetitul și sensibilitatea la insulină. Cumva, ghimbirul previne diabetul și protejează împotriva obezității deși mai este nevoie de studii și cercetări pentru a fi siguri.

Reduce colesterolul

Consumul extractului de ghimbir reduce și nivelul de colesterol, care este și el strâns legate de probleme în greutate și de diverse afecțiuni.

Detoxifiere

Unul din cele mai importante și cunoscute efecte ale consumului de ghimbir este cel asupra sistemului digestiv. Ghimbirul tratează indigestiile și detoxifică colonul și ficatul. Digestia echilibrată și colonul sănătos sunt și ele foarte importante atunci când dorești să slăbești și iată cum ghimbirul iese în evidență aici.

Reduce apetitul

Și tot contra kilogramelor în plus, extractul de ghimbir este unul din suplimentele naturale care reduc puternic foamea. Atunci când ții o dietă sau vrei să mănânci mai puțin ca să slăbești, foamea este dușmanul tău natural.

Ghimbirul este aliatul tău și te va ajuta să reduci cantitatea de alimente consumată zilnic. Nu uita, trebuie să consumi puține alimente dar bogate în nutrienți și vitamine. De aceea cred că extractul de ghimbir poate fi combinat perfect cu bromelaina (extractul de ananas) atunci când trebuie să scazi în greutate. Chiar îți recomand să citești opinia mea despre  aceste pastile cu extract de ananas.

Reduce Nivelul de Cortizol

Vorbeam și în cazul altor suplimente despre faptul că stresul a devenit cumva sinonim cu obezitatea. De fapt variațiile de greutate sunt de cele mai multe ori cauzate de acest inamic tăcut. Ghimbirul te poate ajuta și în acest caz deoarece reduce nivelul de cortizol din organism. Nivelurile mari de cortizol cauzate de stress pot duce la acumularea de grăsime în zona abdominală și creșteri în greutate. Consumul de ghimbir previne aceste neplăceri.

Te-am convins? Ca în cazul oricărui supliment, beneficiile despre care ți-am spus în acest articol nu sunt evidențiate la absolut orice persoană. Totuși poate fi un supliment potrivit pentru tine dacă apetitul, stresul și digestia defectuoasă sunt piedicile tale atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus și de grăsimea în exces.

Reacții adverse

În general ghimbirul poate fi consumat fără vreo precauție. Luat sub formă de capsule trebuie să îți spun că pot exista unele reacții neplăcute ca durerile și arsurile de stomac, diareea și uneori iritații ale pielii. Dacă apar aceste probleme este bine să nu mai consumi extract de ghimbir.

Contraindicații

Acest supliment nu trebuie consumat de către diabeticii, femei gravide sau care alăptează. De asemenea trebuie consumat cu precauție sau sub supravegherea medicului. Mai ales dacă ai suferit recent o operație – ghimbirul poate crește riscul de sângerări. Aici găsești lista complectă cu toate contraindicațiile capsulei de slăbit.

Comandă

Dacă e să îți recomand un produs, unul din ele ar fi acesta – pastilele de slăbit cu extract de ghimbir negru de la Whitefield LLC. Se găsesc pe Amazon și nu costă foarte mult chiar dacă plătești și taxa de livrare.

Preț

Un flacon cu 120 de capsule de slăbit te vor costa cam 190 de lei cu tot cu livrare și îți vor ajunge pentru o cură de o lună de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*