Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule Extract de Păpădie pentru Slăbit și Detoxifere

Capsule Extract de Păpădie pentru Slăbit și Detoxifere

papadie capsule

Totul despre pastilele de slăbit și detoxifere cu extract de păpădie.

Ce este extractul de păpădie?

Sunt sigură că știi că păpădia este una din plantele cel mai des folosită în medicina tradițională de pe mai toate continentele.

extract papadie slabirePăpădia este o plantă ale cărei flori și frunze sunt o sursă naturală de proteine, carbohidrați și mulți alți nutrienți.

Doar ca să îți dai seama de potențialul păpădiei, uite câți nutrienți conține: vitamina A, vitamina K, vitamina C, calciu, fier, potasiu și lista continuă.

Studiată de mulți specialiști, și-a dovedit puterile vindecătoare în multe afecțiuni. Ajută în detoxifierea organismului și, mai nou, în curele pentru slăbit. Vezi dieta cu zmeură și alimentația adecvată celor 4 grupe sanguine.

Știu că ești obișnuită să găsești păpădia în orice farmacie sub formă de ceai sau poate tinctură. Pentru a avea un efect evident mai ales atunci când vrei să slăbești sănătos, este nevoie de o formă concentrată a tot ceea ce este mai bun din păpădie. Aceasta formă concentrată o găsești în anumite ceaiuri diuretice pt slăbit și detoxifiere.

Mai nou a apărut extractul de păpădie sub formă de pastile. Acestea îți asigură doza zilnică recomandată pentru a-ți întării sănătatea și a beneficia de toți nutrienții din această plantă.

Dacă alte suplimente pentru slăbit nu au avut efect sau poate ți-au pus sănătatea în pericol, mai jos o să vezi care sunt beneficiile unei cure cu extract de păpădie. Și felul cum acționează ea pentru ca tu să ajungi la greutatea dorită.

Beneficii

Ca protector al sănătății tale trebuie să știi că păpădia este un protector al sănătății ficatului care este suprasolicitat de regimurile alimentare nesănătoase.

Elimină apa din corp

Apoi, extractul de păpădie este un diuretic puternic de care ai nevoie însă este unul din puținele care nu scade nivelul potasiului din corpul tău.

Majoritatea diureticelor au un efect negativ pentru că nu păstrează un nivel optim al potasiului și probabil ai avut experiențe neplăcute cu unele dintre ele. Păpădia este clar cea mai indicată în acest caz iar în plus va elimina apa în exces și îți va detoxifia corpul. Păpădia este des întâlnită și în unele ceaiuri diuretice pentru slăbit care oferă rezultate rapide și garantate. Chiar îți recomand să folosești ceaiul în loc de capsule pentru început.

Ca să ai și niște dovezi științifice, s-a demonstrat pe un grup de oameni care au consumat extract de păpădie, că a crescut frecvența și volumul urinării ducând la eliminarea apei în exces ( retenția de apă).

Mai mult, un studiu autohton făcut pe șoareci cărora li s-a administrat extract de păpădie au reușit să piardă 30% din greutatea corporală în doar o lună. Chiar dacă nu vorbim de oameni, rezultatele sunt spectaculoase și arată efectul acestor pastile în curele de slăbire.

Inhibă apetitul

Păpădia poate potoli apetitul datorită conținutului de fibre, calciu, potasiu și magneziu. Dacă vrei să slăbești mâncând mai puțin, atunci extractul de păpădie devine cel mai bun prieten al tău reușind să compenseze cu nutrienți ceea ce îi lipsește organismului tău atunci când reduci mesele. Calciul este foarte important pentru sistemul tău osos iar magneziul susține practic sistemul tău nervos.

Extractul de păpădie conține și vitamina B, foarte importantă pentru reducerea stresului. Știi foarte bine că stresul ca și depresia tind să provoace variații ale greutății și în general duc la îngrășare. Păpădia te salvează și aici.

Nu pot să nu menționez că aceeași păpădie ajută la eliminarea pietrelor de rinichi, tratează cu succes acneea și purifica sângele.

Dacă stai și analizezi, observi ca extractul de păpădie este mai mult decât un simplu supliment. Pe de o parte pare foarte eficient atunci când vrei să slăbești sănătos iar pe de altă parte îți protejează corpul și lupta împotriva multor afecțiuni. Nu poți să ignori toate aceste efecte benefice ale păpădiei față de alte produse naturiste pe care le găsești la plafar.

Reacții adverse

Extractul de păpădie este destul de sigur și nu sunt efecte adverse foarte frecvente dacă se respectă doza zilnică recomandată. În anumite situații pot apărea mâncărimi, urticarie sau dureri de stomac.

Contraindicații

Dacă folosești medicamente anti-aciditate este bine să nu consumi extract de păpădie decât după ce ai discutat cu medicul tău. La fel, dacă știi că suferi de alergii la anumite tipuri de plante. Trebuie să fii precaută și să te documentezi înainte de a începe o cură cu păpădie.

Femeile gravide cât și cele care alăptează nu trebuie să consume acest supliment natural. Este recomandat acordul medicului specialist întrucât nu este studiat îndeajuns efectul asupra celor mici.

Păreri și opinii forum

Părerile despre pastilele de slăbit cu extract de păpădie sunt împărțite. Majoritatea sunt de opinie că ceaiul de slăbit cu acest extract este cu mult mai eficient decât capsulele. Rezultatele fiind vizibile în câteva zile de la utilizare și nu prezintă efecte negative. Este foarte îndrăgit de persoanele care su problemă cu retenția de apă și care vor să țină și o cură de detoxifiere. Rezultatele din poză sunt obținute cu ajutorul ceaiului de slăbit.

păpădie părere opinie forum

Mod de administrare

În prospectul suplimentului cu extract de păpădie este menționat a se lua câte două capsule pe zi. Una dimineața și una seara înainte de masă.

Comandă

Deși este un supliment extrem de benefic, după cum ți-ai dat seama, prețul acestuia este unul destul de mare. Acesta este un alt motiv pentru care ar trebui să alegi ceaiul care este mult mai ieftin.

Preț

Dacă te-ai hotărât că vrei să încerci acest extract pentru a slăbi sănătos, atunci îl poți comanda de pe Amazon. Aici găsești flaconul cu 100 de capsule de la Nature’s Way la doar 250 lei. Nature’s Wat este unul din producătorii de renume al suplimentelor naturiste. Poți fi sigură de calitatea produselor cumpărate de la ei. Cele 100 de pastile cu extract de păpădie îți vor ajunge pentru 30 zile. Pentru o eficiență maximă este important să urmezi o cură de cel puțin 3 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*