Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule Ulei de Cocos Pentru Slăbire

Capsule Ulei de Cocos Pentru Slăbire

pastile de slăbit nucă de cocos

Pastile de slăbit cu ulei din nucă de cocos

Ce este extractul de cocos?

Uleiul de cocos este extras din nuca cu același nume și este folosit în industria frumuseții precum și în diete fiind una din principalele surse de acizi grași cu lanț mediu.

La fel ca și uleiul de măsline, cel de cocos este unul din principalele alimente și sursă de grăsimi sănătoase în dieta cu morcovi de exemplu dar și în majoritatea dietelor de slăbit.

Capsule ulei de cocosCe e totuși cu acești acizi grași cu lanț mediu din uleiul de cocos? Practic, sunt o categorie specială de acizi grași care sunt transformați direct în energie pentru corpul tău când consumi mai puțini carbohidrați.

Extractul de ulei de cocos este o formă concentrată prezentată sub formă de capsule care îți aduce doza optimă din acest ulei, perfectă pentru a te ajuta să fii mai sănătoasă și chiar să poți slăbi.

Aceste pastile pe care le poți găsi în farmacie, sunt tot mai folosite de către multe doamne care vor să scape de kilogramele și grăsimea în exces.

Părerile sunt împărțite dacă te uiți la discuțiile pe această temă dar putem să aducem câteva argumente solide privind folosirea acestui supliment atunci când vrei să slăbești.

Haide să vedem care sunt beneficiile acestor capsule pentru slăbit și dacă merită să le folosești în alimentația ta.

Beneficiile suplimentului

Consumul acestui supliment aduce efecte pozitive greu de ignorat iar majoritatea dintre ele au fost demonstrate de cercetători.

Energizant

Extractul de ulei de cocos crește tonusul și nivelul de energie. Deci practic te ajută să fii mai activă și să ai o dispoziție bună. Foarte important atunci când faci și antrenamente fizice alături de o alimentație sănătoasă.

Totodată, nuca de cocos este folosită și în reducerea colesterolului “rău” cum este denumit în termeni populari. Colesterolul este strâns legat de o mulțime de probleme, consumul acestui extract devenind absolut necesar într-o astfel de situație.

Reduce apetitul

Deși nu se cunoaște exact mecanismul, acizii din uleiul de cocos au un rol important în reducerea apetitului.

Datorită acizilor despre care tot povestim, care conțin caloriile necesare corpului tău, este posibil ca să nu mai ai acea senzație de foame pe care o resimți frecvent atunci când încerci să mănânci mai puțin. Asta pentru că alimentele procesate au puțin nutrienți iar corpul tău nu își ia necesarul din ele. Uleiul de cocos completează acest necesar iar tu te vei simți sătulă.

S-a demonstrat că persoanele care au consumat ulei de cocos sub forma suplimentelor au reușit să consume mai puțin cu 200 de calorii zilnic față de perioada anterioară. Așadar, dacă foamea frecventă este una din problemele tale, extractul de ulei de cocos este o posibilitate pentru tine. Pentru rezultate mai eficiente în această problemă ai putea încerca una dintre aceste pastile care taie pofta de mâncare.

Elimină Grăsimea Abdominală

Partea și mai interesantă vine acum. Un alt studiu a arătat că uleiul de cocos reduce nivelul grăsimii de pe abdomen. Este unul din puținele suplimente care acționează asupra acestei zone abdominale. Cu toate acestea uleiul de cocos nu se află în topul celor mai bune pastile de slăbit pentru abdomen precum cele cu capsaicină, cafea verde sau guarana.

Știi că lupta cea mai grea o duci cu grăsimea de pe abdomen și cu cea de pe coapse. Uleiul de cocos este unul din aliații tăi și aici.

Mai putem vorbi multe despre beneficii dar o să încerc mai degrabă să te ajut să tragi o concluzie.
Uleiul de cocos este de fapt un aliment cu efecte pozitive în reducerea grăsimii. Te va ajuta să slăbești aproape sigur dacă îl introduci în dieta ta.

Trebuie să îl folosești doar ca înlocuitor al altor surse de alimente nesănătoase și ca sursă de energie în loc de carbohidrați din alimente nesănătoase( în special cereale și dulciuri) care de obicei nu sunt metabolizați în energie ci devin kilograme pe corpul tău.

Extractul de ulei de cocos te va face să eviți aceste probleme și va spori efectele exercițiilor fizice pe care le faci. Un supliment complet dacă putem să îi spunem așa.

Reacții adverse

Față de alte suplimente, extractul de ulei de cocos poate să îți provoace uneori reacții nedorite. Nu ar trebui să mai consumi acest produs dacă ai unele dintre aceste simptome: diaree frecventă, dureri de stomac, alte probleme intestinale sau mâncărimi ale pielii. Fii precaută și discută cu un medic despre aceste probleme dacă apar.

Contraindicații

Întrucât nu sunt studii care să arate efectele consumului de către gravide sau femei care alăptează. Este contraindicat să folosești acest supliment când te afli într-una din cele două situații. Sfatul meu este să discuți despre orice supliment cu medicul tău și el îți va da un sfat profesional.

Comandă

La fel ca și în cazul uleiului de măsline, ai nevoie de un supliment cu ulei de cocos de calitate. Suplimentele bune folosesc același termen de ulei extra virgin. Asta este important pentru tine dacă vrei să ai parte de toate beneficiile acestui extract.

Din multele produse ok, am ales unul care cred eu că merită încercat- capsulele Extra Virgin Coconut Oil  de la Best Supplement. Conțin extract 100% natural din ulei extravirgin și sunt apreciate de cumpărători după cum reiese din numeroasele review-uri bune pe care le au.

Preț

Acestea pot fi comandate foarte ușor de pe Amazon și costă doar 60 lei flaconul de 30 capsule. Ideal ar fi să comanzi 4 flacoane, suficiente pentru o cură de 2 luni de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*