Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule Ulei Semințe de In pentru Slăbit

Capsule Ulei Semințe de In pentru Slăbit

capsule ulei semințe in

Pastile de slăbit cu ulei din in care pot fi găsite prin farmaciile plafar de la noi.

Ce este uleiul de in?

Uleiul de in este unul din alimentele sănătoase folosit în mai multe diete și în medicina naturistă,  ulei semințe de intratând numeroase afecțiuni.

Trebuie să știi că uleiul de in este una din cele mai importante surse de Omega 3. Acesta este unul din acizii de bază sănătoși pe care îi poți consuma. Orice dietă, fie ea de slăbit sau nu, trebuie să aducă și un aport de Omega 3, Omega 6 și Omega 9.

Uleiul de in este folosit și pentru tratarea arsurilor, boli de inima, diabet, anxietate și multe alte probleme medicale.

Mai nou, s-a descoperit că uleiul de in are mai multe efecte pozitive și când vorbim de scăderea greutății corporale, dar o să vorbim despre asta mai jos.

Acest ulei este extras din semințele de in printr-un proces natural și poate fi consumat ca atare sau sub forma pastilelor. Capsulele conțin o formă concentrată ușor de digerat. Sunt ideale în curele de slăbire când ai nevoie de o doză zilnică optimă.

Beneficii

Fiind o sursă de acizi Omega, uleiul de in este unul din suplimentele care îți protejează natural inima și sistemul circulator. Acest extract este des folosit și în dietele grupelor de sânge.

Este un supliment perfect și pentru unghiile sau parul tău. Vor fortifica firul de păr și îl va face să arate mai strălucitor. Majoritatea doamnelor cunosc acest efect al uleiului de in.

Acum revenind la cura de slăbire, cum spuneam am menționat mai sus. Simpla înlocuirea a grăsimilor nesănătoase cu uleiul de in este un prim pas perfect pentru tine. Reducând aportul grăsimilor din alimentație și folosind uleiul de in, vei stopa creșterea în greutate și depozitarea grăsimilor.

Scade apetitul

Capsulele de slăbit cu ulei de semințe de in mai au un beneficiu important – îți vor reduce apetitul.
Practic, consumând ulei de in și poate și alte suplimente ( cum ar fi spirulina, cafea verde, guarana), corpul tău va primi toți nutrienții necesari și atunci îți va dispărea senzația de foame. Astfel, vei manca mai putin și în mod evident vei reuși să elimini kilogramele în exces. Poți încerca și acest smoothie din fructe cu semințe de in dacă știi că ai probleme cu apetitul. De asemenea te invit să citești topul celor mai bune pastile naturiste pentru scăderea poftei de mâncare.

Crește Metabolismul

Uleiul de in acționează și asupra metabolismului. După cum știi, metabolismul transforma caloriile în energie pentru corpul tău. Uleiul de in accelerează acest proces natural și nu va permite caloriile să se transforme în depozite de grăsime. Ba chiar mai mult, va ajuta corpul să consume depozitele deja formate.

Trebuie să știi că un studiu făcut în 2012 a arătat exact cum ajută la slăbit acest aliment. Cei care au consumat câteva luni acest supliment au reușit să piardă o cantitate mare din depozitele de grăsime din corp.

Ajută împotriva obezității

Dar nu ne oprim aici. Am mai discutat noi despre afecțiunea numită rezistența la insulină. Cum aceasta este strâns legată de obezitate și alte probleme. Se pare că uleiul de in ajută foarte mult și în aceasta afecțiune deci și împotriva obezității.

Dacă ar fi să concluzionăm, pastilele de slăbit cu ulei de in sunt în același timp aliment și doctor pentru corpul tău.

Pe de o parte sunt o sursă importanta de acizi sănătoși care îți temperează apetitul. Pe de altă parte acționează pe mai multe căi pentru ca tu să slăbești frumos și sănătos.

Te ajută să slăbești accelerând metabolismul, reducând apetitul și topind unele depozitele de grăsime nedorite.

De fapt vorbim de un super aliment ce ar trebui să fie inclus în alimentația zilnică a oricărei persoane dar mai cu seama în dietele pentru slăbit. După mine, l-aș pune pe același loc cu spirulina o altă capsulă nutritivă care te va scăpa de kilogramele în plus.

Reacții adverse

În general, suplimentele cu ulei de in pot fi consumate fără grijă de către orice persoană. În unele cazuri rare sau când se exagerează doza consumată zilnic, pot apărea câteva reacții adverse ca diareea sau durerile de stomac iar uneori chiar reacții alergice la persoanele predispuse la așa ceva.

Contraindicații

Nu este recomandat să consumi pastile cu ulei de in dacă ești gravidă întrucât nu se cunosc efectele asupra bebelușului. Dacă ai suferit o operație recent este bine să eviți consumul acestui supliment. Consultă un doctorul specialist întrucât uleiul de in crește riscul de sângerare.

Păreri și opinii forum

Sunt diferite opinii și păreri despre capsulele de slăbit cu ulei din semințele de in. În mare parte cam negative deoarece majoritatea se așteaptă la rezultate mult mai bune. Suplimentele dietetice cu acest extract nu sunt atât de eficiente în slăbit precum sunt cele cu guarana, cafea verde, piperină, portocale amare sau raspberry ketone.

Mod de administrare

De obicei se iau 2 capsule pe zi, câte una cu 15 min înainte de mesele principale ale zilei.

Comandă

Acest supliment natural poate fi cumpărat din farmacie sau plafar dar de obicei e foarte greu să găsești un produs de calitate. Ca în cazul oricărui supliment natural, este important să cumperi de la producători consacrați. Crescând astfel șansele să aibă un efect mai rapid și mai intens atunci când vrei sa îl folosești în curele de slăbire. Eu îți recomand în schimb să vizezi alte tablete de slăbit mult mai eficiente pe care le găsești în acest site.

Preț

Nu este foarte scump, cu doar 50 lei poți cumpăra acest flacon care conține 120 de capsule de slăbit cu ulei de semințe de in. Ele îți vor ajunge pentru o cură de 2 luni cu acest super aliment și sunt sigur că vei reuși să te apropii de silueta dorită în tot acest timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*