Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule Vitamina B12 pentru Slăbire (Cobalamina)

Capsule Vitamina B12 pentru Slăbire (Cobalamina)

vitamina b12 pentru slăbit

Ce este vitamina B12?

Probabil cel puțin odată în viața ta ai avut nevoie să consumi un supliment cu complexul de vitamine B. Vitamina B12 face parte din acest complex foarte important pentru corpul tău. Este una din cele mai importante vitamine ce asigură suport și funcționare optimă a sistemului tău nervos.

Vitamina B12 este recomandată a fi suplimentată atunci când suferi de anemie, oboseală accentuată, anxietate sau chiar depresie.

Vitamina b12 capsuleDesigur, sunt multe surse naturale de vitamina B12 pentru tine, cum ar fi : laptele, rodia, ghimbirul, carnea de pui sau ouăle.  O altă sursă foarte bună de astfel de vitamine este ceaiul de frunze de zmeur pentru slăbit.  Dacă iubești băuturile dietetice sunt sigură că o să îți placă și acest smoothie verde pentru slăbit plin cu vitamine. Dar cum alimentele nu mai sunt ce au fost odată, folosirea unui medicament este necesar pentru a aduce o doză optimă atât de necesară corpului tău. Chiar îți recomand să citești mai multe despre aceste capsule cu rodii. Un alt supliment bogat în vitaminele b12 este Hydroxycut pastile dar datorită reacțiilor adverse nu îl recomand.

Foarte interesant este că mai multe voci din domeniul nutriției și chiar medici, spun că vitamina B12 ar avea efecte pozitive și dacă este folosită de către persoanele care vor să slăbească. Pe mai multe forumuri au apărut păreri pro și contra cu privire la acest supliment. Dar de multe ori adevărul e undeva la mijloc. Haide să vedem cum ar putea să te ajute să slăbești această vitamină luată sub formă de supliment.

Beneficiile suplimentului

Previne Anemia

Vitamina B12 are un rol important în producerea de globule roșii în corpul tău. De obicei este folosită în tratarea multor forme de anemie. Principalul efect al anemiei este oboseala care la rândul ei conduce la sedentarism.

De aici știi ce rezultă – aport mare de calorii și activitate fizică redusă care au ca efect kilogramele în plus pe corpul tău. Acest supliment îți poate reda tonusul de altă dată dacă te simți obosită mai tot timpul iar această afecțiune este ceea ce provoacă oboseala.

Anti depresiv

Vorbeam mai sus și de efectul pozitiv asupra sistemului nervos și că acest supliment te ajută să combați depresia și anxietatea precum și anumite tulburări neurologice. Depresia e strâns legată de obezitate și produce și alte dereglări în corpul tău. Așadar, într-un mod indirect, vitamina B12 te ajută să îți recapeți energia și să reduci efectele nocive ale acestei afecțiuni atât de răspândite.

Stimulează metabolismul

Alți cercetători susțin că suplimentul cu vitamina B12 stimulează metabolismul. Ajută la transformarea grăsimilor și proteinelor din alimente în energie. Astfel se evită depozitarea lor în corpul tău și kilogramele în exces.

Energizant

Ca să o spunem sub forma unui rezumat, suplimentul cu vitamina B12 este un energizant pentru creier și corp. Este absolut necesar în orice dietă pentru slăbit unde nu se compensează din alimente necesarul de vitamină. Deficiența de vitamină poate cauza dereglări ale organismului care sunt legate și de obezitate. Aceste tablete un rol mai mare preventiv decât activ în slăbire.

Nu este un lucru bun pentru sănătatea ta să ai o deficiență de vitamine așadar include aceste capsule obligatoriu în dietă.

Reacții adverse

Consumată sub formă de supliment, vitamina B12 nu cauzează reacții adverse în mod obișnuit sau cel puțin nu au fost documentate astfel de cazuri.

Contraindicații

Trebuie atenție sporită la consumul acestui supliment dacă suferi de alergie la cobalt sau dacă suferi de neuropatie ereditară Leber. Sunt afecțiuni rare, dar e bine să știi despre ele și interacțiunea negativă cu vitamina B12. În rest trebuie să ai în vedere aceleași restricții ca la majoritatea suplimentelor – nu le consuma fără acordul medicului dacă ești însărcinată sau alăptezi.

Mod de administrare

În prospectul acestor capsule cu vitamina b12 este recomandat a se lua 2 pastile în fiecare zi. Câte o capsulă înainte de masă.

Comandă

Suplimente cu vitamina B12 găsești în orice plafar. Totuși, din multitudinea de produse, trebuie să fii sigură ca alegi unul potent care să aibă beneficiile de care am vorbit mai sus. Nu toate suplimentele au aceleași calități și pe multe arunci banii degeaba.

Preț

Poți să alegi de exemplu Jarrow Formulas Methylcobalamin de pe Amazon. Supliment costă cam 150 lei iar livrarea lui vreo 70 de lei. Suplimentul este unul de calitate, perfect pentru orice dietă – ca dovadă stau multele review-uri ale pastilelor cu vitamina b12 pentru slăbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*