Home » Băuturi dietetice » Ceai Dietetic cu Goji Berry și Frunze de Zmeur

Ceai Dietetic cu Goji Berry și Frunze de Zmeur

Ceai dietetic cu goji berry și frunze de zmeur
Dacă vrei să ai o siluetă subțire și un corp sănătos, atunci include în dieta ta zilnică ceaiul depurativ de goji berry (denumit și fructul tinereții veșnice) combinat cu frunze de zmeur. Este un ceai pentru slăbit natural care ajută și în detoxifierea organismului.

Goji Berry

Fructele goji berry sunt o buna sursa de antioxidanți, au un conținut mare de carotenoizi și zeaxantină.

Sunt bogate în vitamina C, vitamina A, minerale, nutrienți, conțin fibre, sunt sărace în calorii, tonifiază organismul și întărește sistemul imunitar. De asemenea îmbunătățește fluxul sanguin și elimină surplusul de apă din organism ajutându-te în acest fel să-ți păstrezi sănătatea. Aceste fructe delicioase de culoare roșu aprins ajută organismul să-și mențină energia. Sunt extrem de benefice în arderea grăsimilor și sunt excelente pentru curele de slăbire.

Fructele goji au proprietăți uimitoare și pot fi consumate în diferite feluri: ca și gustare, ca ceai, le poți incorpora în iaurt, le poți consuma alături de cereale, poți face suc etc. Aceste fructe se găsesc pe piața noastră însă cel mai probabil în varianta uscată (dezhidratate), sub forma de pudră, ceai sau capsule. Pastilele de slăbit cu fructe goji sunt la mare căutare pe piața suplimentelor dietetice.

Frunzele de zmeur

Zmeura reglează greutatea, ajută la digestie, favorizează arderea grăsimilor din organism datorită manganului conținut de acestea, în plus creează starea de satietate. De asemenea extractul de zmeură este un foarte bun diuretic și se găsește sub formă de suplimente alimentare.

Frunzele de zmeur sunt extrem de valoroase pentru menținerea siluetei, ajută la eliminarea retenției de apă având efect diuretic și contribuie astfel la funcționarea normală a sistemului digestiv. Capsulele cu cetonă de zmeură sunt un tratament excelent în curele de slăbire având rezultate garantate și rapide.

Frunzele de zmeur sunt printre cele mai eficace remedii care te ajută să ai o siluetă perfecta și armonioasă. Consumă zilnic câte trei cești cu acest ceai și fă-ți timp și pentru puțină mișcare. Crede-mă, rezultatul va fi pe măsura așteptărilor tale.

Atenție! Consumul de fructe goji berry poate avea reacții adverse pentru persoanele care suferă de diabet sau boli cardiovasculare. Înainte de a le consuma, este necesară consultația unui medic.

Mod de preparare a ceaiului

Pune într-o cană 20-30 fructe goji și o linguriță frunze de zmeur. Ai nevoie de 250 ml apa fiartă care o adaugi peste aceste ingrediente. Acoperă vasul cu o farfuriuță și lasă la infuzat aproximativ 10 minute, după care îl poți savura.

Fructele goji sunt dulci deci nu este nevoie de îndulcitori. La final poți consuma și fructele deoarece aduc un plus de antioxidanți. Așadar începe diminețile hidratându-te cu un ceai din fructe goji, prețios pentru organismul tău.

Summary
recipe image
Recipe Name
Ceai dietetic cu goji berry si frunze de zmeur
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*