Home » Băuturi dietetice » Ceai Diuretic de Slabit si Detoxifiere Teatox Detox

Ceai Diuretic de Slabit si Detoxifiere Teatox Detox

Ceai depurativ natural foarte eficient în dietele de slăbire

ceai diureticCeaiul de slăbit și detoxifiere Evo Teatox este complet diferit de orice alt ceai naturist. Este un supliment din plante și vitamine care va reduce în mod evident greutatea nedorită. În plus are un efect puternic detoxifiant și previne depunerea de grăsimi noi sau alte substanțe nocive. Acest produs diuretic este bun pentru orice persoană care dorește să piardă kilogramele în plus și să elimine apa din organism.  Nu oferă absolut nici un efect secundar nedorit.

Implicând o cantitate mare de ceai verde, ceaiul de slăbit și detoxifiere Evo Teatox ar fi singura băutura pe bază de plante care te poate ajuta să pierzi în greutate într-un mod eficient.

Puncte Forte:

 • Este 100% natural
 • Crește nivelul  energie
 • Elimină cu ușurință grăsimile depuse
 • Previne depunerea de noi grăsimi
 • Garantează capacitatea rapidă de ardere a grăsimilor
 • Elimină toxine din întregul corp (în special colon și ficat)
 • Previne retenția de apă
 • Menține nivelul de zahăr în parametrii normali
 • Nu are reacții adverse
 • Simplu de preparat
 • Potrivit pentru orice sex
 • Poate fi consumat cald sau rece
 • Înlocuiește cafeaua
 • Are influență benefică în întregul organism
 • Îmbunătățește starea de spirit
 • Aromat și bun la gust
 • Rezultate rapide și garantate

Încearcă Teatox și slăbește garantat

În ceaiurile pentru slăbit este indicat să se găsească acele plante care au efect ușor laxativ. Plante cu efect diuretic ca să elimini excesul de lichide din organism,  să grăbească tranzitul intestinal și să îți echilibreze activitatea endocrină. Ceaiul naturist Evo este o modalitate normală și ușoara de a pierde kilogramele în plus și  pentru a ați curăța corpul  protejându-te de substanțe dăunătoare.

Este 100% fabricat în mod natural. În plus, ajută într-adevăr la creșterea nivelului de energie. Dispunând de substanțe care ard volumul excesiv de calorii nesănătoase, crește ritmul asociat ratei de metabolizare a micronutrienților. Nu doar că ajută într-adevăr să piezi în greutate rapid, dar în plus îți ajută sănătatea per general. O ceașcă din acest ceai te va menține proaspăt, sănătos și plin de energie la orice oră.

Ingrediente

Acestă infuzie specială de slăbit este alcătuită din  ceai verde, frunze de mentă, biotină, păpădie, biotină și nutrienți B6.

Ceai verde

Ceaiul verde este unul dintre cei mai buni dizolvanți ai grăsimilor și stopează absorția acizilor grași. Este un bun detoxifiant și un antioxidant util în cura de slăbire.

Păpădia

Păpădia o plantă diuretică care previne retenția de apă, are un conținut scăzut de calorii, ajută la reglarea secreției biliare astfel grăbind digestia. Datorită proprietăților diuretice ceaiurile de păpădie te ajută să slăbești rapid.

Mentă

Menta consumată în curele de slăbire reduce pofta de mâncare, ajută la menținerea greutății corporale. Echilibrează fluidele din organism datorită substanțelor conținute având efecte benefice în procesul de digestie. Atenție! Ceaiul de mentă consumat în exces te constipă și îți îngreunează cura ta de slăbire.

Biotină

Vitamina H numită biotină sau Vitamina B7. Este o vitamină hidrosolubilă care participă la degradarea acizilor grași. Împiedică depunerea colesterolului pe pereții arteriali și contribuie la eliminarea toxinelor. Ajută deasemenea funcțiile ficatului și a vezicii biliare. Aceasta vitamină conține o serie de nutrienți importanți pentru bună funcționare a organismului și a sistemului digestiv.

Biotina joaca un rol important în producerea de glucoza în sânge. Este implicată în descompunerea de carbohidrați în organism fiind responsabilă cu păstrarea unui nivel sănătos de zahar în sânge. Deasemenea biotina împreună cu alte vitamine din complexul B ajută la creșterea nivelului de energetic.

Vitamina B6

Vitamina B6 cunoscută și sub numele de adermină sau piridoxină, produce energie în organism, contribuie la funcționarea organelor în parametri normali, produce anticorpi, reduce spasmele musculare, previne afecțiunile cardiovasculare, ajută la asimilarea în organism a proteinelor și lipidelor, protejează pielea, are multiple beneficii pentru organismul uman.

Reacții adverse și contraindicații

Fiind o băutură naturală de slăbit nu are reacții adverse sau contraindicații. Totuși este recomandată opinia nutriționistului dacă ești însărcinată sau alăptezi.

Mod de folosire

Se bea două cești pe zi. Una dimineața înainte de micul dejun și una la prânz înainte de masă. Pentru fiecare 2 cești folosești un plic.

Preț

Prețul ceaiului de slăbit și detoxifiere Teatox este de 106 roni pentru o cutie cu 30 de plicuri. Ajung pentru 30 zile.

Comandă

Comanda se face cu ușurința de pe pagina oficială a producătorului. Taxa de transport costa 2,99 lire sterline, aproape 20 de roni. Livrare este discretă și se face în 3-7 zile lucrătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*