Home » Băuturi dietetice » Rețetă ceai slăbire cu ceai verde, ardei iute și scorțișoară

Rețetă ceai slăbire cu ceai verde, ardei iute și scorțișoară

rețetă ceai slăbire

O altă sugestie pe care o poți folosii la micul – dejun ca și băutură este ceaiul verde combinat cu pulbere organica de acai berry, ghimbir, scorțișoara, fulgi de ardei iute roșu sau soc (ingrediente sudorifice).  Ardeiul iute roșu este folosit în foarte mâncăruri dietetice mai ales în delicioasele supe pentru arderea grăsimilor. De asemenea ceaiurile din ardei cu lămâie și scorțișoară sunt foarte eficiente în dietele de pierdere în greutate.  Vezi aici mai multe rețete cu ardei iute pentru slăbit.

Cât despre scorțișoara pot spune ca este un element important pentru cei care vor să slăbească. Este folosită în multe băuturi dietetice în special în cafeaua de dimineață. Citește aici cum poți folosii scortisoara in cura de slabire pentru a obține rezultatele dorite.

Acum revenim la ceaiul de slăbit și beneficiile lui. Această băutura te ajută la eliminarea apei din țesuturi prin urină și transpirație, este un ceai diuretic eficient. Favorizează arderea grăsimilor și în acest fel vei slăbi într-un mod sănătos. Acest ceai are un efect revigorant și îți accelerează metabolismul.

Mod de preparare

Pune la fiert 150 ml apă. Când a clocotit apa, adaugă o jumătate linguriță ceai verde, o linguriță pulbere de acay berry, o jumătate linguriță de ghimbir dat prin răzătoare, cât iei intre degete fulgi de ardei iute roșu. Mai lasă să dea in 3-4 clocote, după care stingi focul și îl acoperi cu un capac sau o farfuriuță. Lași aproximativ 3 minute, după care îl strecori adaugi o linguriță de miere și îl poți bea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*