Home » Capsule de Slabit » Chitosan capsule comanda pret redus

Chitosan capsule comanda pret redus

Chitosan – pastile de slăbit cu rezultate garantate și rapide

Chitosan capsuleCapsulele cu Chitosan sunt unele dintre cele mai eficiente suplimente alimentare pentru pierderea în greutate. Aceste pastile de slăbit ajută foarte mult și în reducerea colesterolului aducând multiple beneficii organismului. Unul dintre cele mai bune produse cu chitosan și folosit des în curele de slăbit cu rezultate garantate este popularul Proactol XS.

Dacă nu ai folosit chitosan pana acum, atunci acesta este momentul potrivit să începi o dietă cu un astfel de supliment. Fiind un punct Forte în plus adus planului tău slăbit, îți va oferii o slăbire ușoară și naturală.

În acest articol o să detaliez despre beneficiile chitosanului, reacțiile adverse, păreri forum și de unde poți comanda capsula de slăbit cu chitosan la preț redus.

Ce este Chitosanul

Chitosanul este o substanță zaharoasă obținută din scheletul exterior al crustaceelor, inclusiv crabul, homarul, creveții și unele ciuperci(fungus). Cel mai eficient fiind extras din ciupearca Aspergillus niger.  De obicei este folosit ca supliment dietetic de slăbit și detoxifiant acesta îmbunătățind și sistemul imunitar.

Chitosan proprietăți

Beneficii

Aceasta substanță benefică organismului este des utilizată în tabletele pentru tratarea obezității. Este eficientă și în tratamentele pentru scăderea nivelului de colesterol și în vindecare inflamației colonului, boala Crohn.

De asemenea este folosit pentru a trata și complicațiile de insuficiență renală, anemie, pierderea puterii și a poftei de mâncare, tulburări de somn sau insomnie.

Se mai poate folosii sub forma de gumă mestecabilă pentru a preveni cariile și a trata mai multe inflamații care pot duce la căderea dinților, paradontită.

Chitosanul mai este folosit și în chirurgia plastică unde este aplicat pe locurile de unde a fost îndepărtat un țesut, acesta accelerând vindecarea.

În industria farmaceutică, este utilizat ca agent de umplutură în tablete pentru a îmbunătăți dizolvarea acesteia și pentru a masca gusturile amare.

Se poate găsii în farmaciile plafar sub forma de capsule a 100 mg, 150mg, 200 mg, 250mg, 500mg 1000 mg, 1200 mg, 1500 mg și 2000mg.

Chitosan – Reacții Adverse

Chitosanul este sigur pentru majoritatea oamenilor atunci când este luat pe cale orală sau pe piele timp de până la șase luni. Nu s-au semnalat efecte secundare la persoanele cărora le-au fost administrat chitosan.

Administrat în cantitate mai mare decât cea recomandată poate provoca deranjare ușoară a stomacului, constipație, gaz și chiar îngrășare.

Contraindicații

Chitosanul în general nu are contraindicații dar sunt și unele cazuri în care ar putea provoca efecte negative.

Precauții și avertismente speciale:

Sarcina și alăptarea:

Nu există suficiente informații privind siguranța administrării chitosanului pe cale orală dacă ești gravidă sau alăptezi. Sfatul meu este sa eviți utilizarea lui sau oricărui supliment dietetic dacă te aflii în această situație.

Alergie

Chitosanul este extras în mare parte din scheletul exterior al crustaceelor. Persoanele cu alergii la crustacee ar putea fi, de asemenea, alergice la chitosan. Cu toate acestea, unii experți cred că acesta nu poate fi o problemă pentru persoanele cu astfel de alergii.

Proactol Xs folosește substanța extrasă din ciuperci care este mult mai eficientă în slăbire decât cea extrasă din crustacee.

Opinii, Păreri Forum

Poate te întrebi dacă a slăbit cineva cu chitosan așa că îți prezint câteva exemple cu cine a reușit să slăbească cu ajutorul acestuia. Aceasta substanță eficientă împotriva obezității este folosită și de către vedetele de la televizor. Mai multe detalii găsești în părerea pe care am scris-o despre pastilele de slăbit Proactol XS.

Chitosan capsule pareri si opinii forum

 

Mod de administrare

Chitosan capsule mod de administrareÎn indiicațiile din prospectul acestor pastile de slăbit se precizează a se folosii 3000 mg pe zi pentru rezultate favorabile. Câte două capsule de 3 ori pe zi cu un pahar de apă, înainte de micul dejun, prânz și cina. A nu se depășii doza zilnică.

Comanda

Pastilele cu Chitosan pot fi cumpărate doar de pe pagina oficială, unde beneficiezi de preț redus și diferite bonusuri.

Capsule Preț

Capsulele cu Chitosan sunt acum la reducere prețul lor fiind de 49,95$. Se poate folosii codul de discount pentru a beneficia de o reducere de 20%. La fiecare comandă online primești transport și livrare gratuită plus bonus un ghid de dietă și de exerciții fizice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*