Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Clarinol pareri despre gama de produse

Clarinol pareri despre gama de produse

produse clarinol

Ce este

Dacă ai auzit discuții despre pastilele de slăbit Clarinol pe vreun forum dar nu ai înțeles exact ce este și cum acționează, o să îți explic mai jos cam tot ce trebuie să știi despre acest supliment.

Clarinol este un produs natural ce conține CLA(Acid Linoleic Conjugat), un acid bogat în Omega 6 care are numeroase beneficii pentru sănătatea ta.
Este extras din plante ce conțin acest acid, în special din uleiul de șofran.

Desigur, CLA poate fi găsit și în alimente cum ar fi ouăle sau carnea de pui. Însă, cantitatea găsită de obicei în alimente este insuficientă pentru ceea ce îți dorești și ai nevoie tu.
Dar, cel mai important, CLA te va ajuta să slăbești prin mai multe mecanisme demonstrare în numeroase studii de specialitate. Unul dintre cele mai eficiente pastile CLA sunt făcute de Bauer Nutrition și au apărut la tv în nenumărate rânduri.

Clarinol se găsește sub mai multe forme cam în orice farmacie sau plafar online, iar printre cele mai eficiente suplimente se regăsesc cele ce conțin CLA și spirulină sau ceai verde.

La o simplă căutare pe Google, o să găsești în mod sigur opinii despre acest supliment. Unele persoane au obținut rezultate pozitive folosind produsul dar altele au avut o părere negativă despre eficiența lui.

Clarinol este eficient atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus dar nu funcționează chiar pentru toată lumea. Rezultatul poate să difere de la persoană la persoană iar asta este valabil pentru orice pastila de slăbit.

Ca și alternativă, o parte din persoanele care nu au reușit să slăbească folosind gama de produse Clarinol s-au îndreptat spre pastilele Green Coffee Plus care conțin acidul GCA – un puternic arzător de grăsimi.
Oricum, trebuie să testezi ce funcționează pentru tine deoarece metabolismul și procesele interne sunt diferite de la om la om. Până la urmă chiar și medicamentele clasice nu dau rezultate egale la orice persoană.

Revenind la Clarinol, hai să vorbim puțin despre ce conține și de ce este eficient când ne interesează să slăbim într-un mod sănătos.

Ingrediente

Cum am spus și mai spus, ingredientul principal este ALC. Pe lângă acest acid, produsele Clarinol conțin și alte ingrediente menite să accelereze procesul de slăbire pentru rezultate mai rapide.

Ceai verde

Clarinol cu ceai verde este foarte popular. Conține, pe lângă ALC, și extract de ceai verde.
Acest extract stimulează metabolismul și este un antioxidant puternic.

Practic, combinația dintre cele două ingrediente este una perfectă atunci când vrei să scazi în greutate.
Odată, acidul linoleic inhibă depunerea grăsimii iar extractul de ceai verde detoxifiază și accelerează arderea grăsimilor.

Spirulina

O altă variantă este Clarinol cu Spirulină. Noi am discutat pe larg mai demult despre avantajele și beneficiile spirulinei pentru slăbit atunci când vrei să pierzi din greutate dar să ai un aport corect de fibre și alți nutrienți.

Spirulina sprijină sistemul digestiv și ajută totodată la eliminarea toxinelor, lucrând indirect ca tu să scapi de kilogramele în plus.

Totodată, scade pofta de mâncare, aspect foarte important atunci când vrei să slăbești.
Combinată cu ALC ar trebui să vezi rezultate rapide în drumul spre silueta dorită.

Beneficiile

Hai să discutăm clar despre ce face Clarinol și cum acționează în corp. Beneficiile prezentate mai jos sunt rezumatul a mai multe de 100 de studii clinice făcute pe CLA.

În primul rând, Clarinol blochează formarea grăsimii și depunerea ei. Acesta este unul din cele mai importante lucruri pe care să le reții. Modul în care acționează este, să spunem, asemănător cu cel al altui extract foarte bun pentru slăbit, extractul de cafea verde. Acesta oprește formarea grăsimilor având ca ingredient principal acidul clorogenic. S-a dovedit a fii și un bun inhibitor de apetit și un excelent arzător de grăsimi abdominale.

Clarinol accelerează metabolismul și accelerează arderea grăsimilor. Sună bine nu?
Dar beneficiile nu se termină aici. Acest supliment scade nivelul colesterolului și al trigliceridelor din sânge.

Totodată, ajută la formarea masei musculare și la creșterea imunității organismului.
Mai nou, se pare că CLA are și un rol anti cancerigen și reduce efectele alergiilor produse de alimente.

Extractul de ceai verde este recunoscut la nivel mondial pentru efectele pozitive. Accelerează și stimulează metabolismul și este unul din cele mai bune antioxidante.

Spirulina este un aliment minune folosit până și de astronauți. Îți asigură necesarul zilnic de vitamine și fibre reducând în același timp apetitul.

Dacă te uiți la imaginea de ansamblu, Clarinol este unul din suplimentele ideale pentru a slăbi sănătos.
Din punctul meu de vedere, Clarinol merită încercat măcar pentru câteva luni.

Contraindicații

În primul rând ar trebui să te consulți cu medicul tău dacă vrei să slăbești cu ajutorul acestui supliment, el putând oferi o părere mai avizată.

În general Clarinol nu are efecte adverse dar pot apărea reacții comune – disconfort intestinal, greață, slăbiciune și altele asemănătoare dacă ești alergic la unul din ingrediente. Nu trebuie consumat de către gravide sau de femeile care alăptează. La fel, nu trebuie să îl consumi dacă suferi de alte probleme cronice. Discută cu medicul tău despre prospectul acestuia și dacă aceste pastile de slăbit influențează negativ afecțiunea de care suferi.

Comandă și preț

Acest produs se găsește mai greu în farmaciile online. De multe ori nu există stoc și foarte puține magazine îl au permanent.

Nu costă foarte mult, de fapt este unul dintre cele mai ieftine suplimentele de ieftine. De exemplu poți cumpăra cu  50 lei un flacon de 30+30 pastile de slăbit din unele farmacii plafar.

pastile cafea verde Green Coffee PlusDacă nu găsești Clarinol, poți încerca o cură de slăbire cu Green Coffee Plus. Este tot un produs natural ce se bazează pe acțiunea acidului clorogenic ( care este denumit și ” inamicul obezității”) ce acționează similar cu CLA.
Este la fel de eficient și îl găsești mai ușor la un preț destul de ieftin. Eficiența pastilelor de slăbit cu cafea verde Green Coffee au fost dovedite în nenumărate cazuri. Acesta arde depozitele de grăsime și taie pofta de mâncare, fiind un supliment perfect pentru a da burta jos.  Rezultatele produsului Green Coffee Plus fiind destul de rapide și cu un program de exerciții fizice se poate obține un abdomen plat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*