Home » About

About

Sunt Eleonor Roșu deținătoarea site-ului https://pastilaslabit.ro, mă găsești cu ușurință pe Google Plus. Promovez suplimente dietetice și pastile de slăbit de aproximativ 7 ani. Nu sunt medic nutriționist dar am o vastă experiență în domeniul suplimentelor dietetice și a curelor de pierdere în greutate. Datorită succesului cu site-urile în limba engleză pe care le dețin m-am decis sa construiesc acest site în limba Română cu speranța de a ajuta persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus.

Reține te rog ca toate informațiile de pe acest site sunt doar în scop informativ și nu ar trebui luate ca atare. Datorită diferențelor mari dintre organismele umane rezultatele în orice regim de slăbit diferă. Nimeni nu poate să îți dea un sfat sigur  sau o consultație eficientă despre cum să slăbești în mediul online. Înainte de a începe o cura sau o dieta de pierdere în greutate, cu sau fără suplimente dietetice, îți recomand cu tărie să vizitezi un doctor de specialitate.

Cât despre pastilele de slăbit promovate pe aceste site îți împărtășesc sincera opinie, după ce am studiat fiecare supliment în parte și am citit părerile utilizatorilor pe diferite forumuri de specialitate.

https://pastilaslabit.ro Nu deține și NU produce pastile de slăbit sau vreun supliment dietetic, acest site doar menționează suplimentele care, după opinia utilizatorilor online, ar fi cele mai efective. Dacă ai întâmpinat probleme cu un supliment afișat în acest website te rog să folosești secțiunea comentarii a suplimentului respectiv și să ne împărtășești experiența ta. Acumularea a mai multor comentarii negative despre un produs va duce la eliminarea lui din lista afișată.

De asemenea trebuie să știi ca eu sunt plătită în comisioane pentru fiecare supliment vândut. Aceste este un motiv destul de întemeiat pentru care îți cer să ne povestești experiența ta cu produsul achiziționat. Nu are nici un rost sa îți prezint produse dăunătoare și chiar duc un război împotriva suplimentelor false care se găsesc la tot pasul. Ajutorul tău este binevenit în a stopa cumpărarea pastilelor de slăbit fake și dăunătoare.

Pastilele de slăbit afișate în acest site sunt fabricate de către cei mai buni producători de suplimente dietetice din SUA și UK. Printre care enumăr Bauer Nutrition fiind cea mai mare corporație de suplimente dietetice din lume cu sediul în Statele Unite ale Americi , Evolution Slimming și MyProtein din Regatul unit al Marii Britanii. Acești magnați în domeniul slăbitului oferă și garanție produselor, vei primi bani înapoi dacă pastilele nu au efect asupra ta.  Comandă cu încredere și nu uita să ne povestești experiența cu pastilele de slăbit promovate aici.

 

 

 

Summary
Photo ofEleonor Rosu
Name
Eleonor Rosu
Nickname
(Eleonor)
Website
Job Title
Author
Company
Pastile Slabit
Address
Piata Unirii,
Bucuresti, Bucuresti, 030119