Home » Diete De Slabit » Dietă de Slăbit cu Orez

Dietă de Slăbit cu Orez

Dieta de slăbit cu orez

Dieta cu orez te ajută să-ți detoxifici organismul și să scapi de kilogramele în plus prin reducerea numărului de calorii. Este o dieta ușor de ținut fără să te înfometezi. Dacă respecți acesta dietă, cu siguranță vei observa în cel mai scurt timp și rezultatul mult dorit. Iubește-ți trupul și ajută-l să devină sănătos și plin de vitalitate printr-o alimentație sănătoasă și hidratându-te cu apă corespunzător. Nu uita în ultimul rând, să faci mișcare, sport, alergare, mers pe bicicleta, mers în natură etc.

Dieta de slăbit cu orez, pește și fructe de mare

Luni

  • Mic dejun- Un ou fiert, o jumătate roșie, o jumătate castravete, o felie brânză feta, o ceașcă cu ceai verde
  • Ora 10- Un măr verde
  • Prânz- Orez fiert și pește oceanic (fără oase). Rețetă: Pune la fiert 3 pahare (150 ml) de apă și un pahar cu orez. Lasă să fiarbă orezul amestecând în el cu o lingură de lemn și când este gata pune-l la scurs într-o strecurătoare. După ce s-a scurs pune-l într-un bol și adaugă peste el putin piper măcinat negru, un praf de sare, o lingură ulei de măsline și pătrunjel verde tocat mărunt. Peștele taie-l fâșii și pune-l în apa clocotită în care ai adăugat un praf de sare  boabe de piper negru, suc de lămâie, o linguriță ulei de măsline și câteva boabe de coriandru (sau frunze proaspete de coriandru). Lași să fiarbă aproximativ 10 minute, după care îl scoți și ornezi orezul cu acest pește.
  • Gustare- Un pahar cu suc de sfeclă roșie (250 ml)
  • Cină- 150 gr orez fiert cu legume (broccoli, sparanghel, morcovi, păstăi de fasole verde), adaugi un praf de sare, suc de lămâie, ulei de măsline și puțin piper măcinat.

Marți

  • Mic dejun- Un ou fiert, o felie brânză feta, o felie pâine integrală prăjită, o ceașcă cu ceai de ghimbir
  • Ora 10- 2 felii ananas și un fruct kiwi
  • Prânz- 150 gr orez fiert (îl pregătești ca în ziua de luni) și 150 gr macrou fript condimentat cu frunze de coriandru, suc de lămâie, piper măcinat și un praf de sare
  • Gustare- Un pahar cu suc de morcovi și măr (250 ml)
  • Cină- Salata verde, 2-3 roșii cherry, stropești salata cu suc de lămâie, o linguriță ulei de măsline și 100 gr păstrăv fiert

Miercuri

  • Mic dejun- 2 morcovi fierți, un ou fiert, o felie brânză feta sau 2 feliuțe de mozzarella, o ceașcă cu ceai verde
  • Ora 10- Un măr verde
  • Prânz- 150 gr orez fiert și creveți decorticați în sos picant. Rețetă: Pune o tigaie pe foc cu 2-3 linguri de ulei vegetal. Când s-a încins uleiul adaugă 2-3 căței de usturoi și puțin ghimbir ras. Lasă-le să se rumenească aproximativ 1 minut după care adaugă creveții și sucul de la o lămâie. Ii lași la înnăbușit aproximativ 5 minute după care adaugă puțin sos de soia, 2-3 roșii cherry tăiate în patru și condimentează cu piper cayenne. Mai lași pe foc cca 5 minute.
  • Gustare– Un pahar cu suc de prune sau coacăze negre
  • Cină- Crochete de orez umplute cu pește. Rețetă: Fierbi 200-250 gr orez, după care îl lași să se scurgă și să se răcească bine. Pune o oala cu apă și puțină sare la fiert și când a clocotit pune un peste macrou în apă fiartă. După ce a fiert peștele scoate-l și dă-l prin mașina de tocat, apoi condimentează cu puțină sare, piper, coriandru, mărar și pătrunjel. Amesteca bine până obții o pastă. Din orez formează biluțe, fă o gaura în mijlocul bilei și adaugă pasta de pește după care rotunjești în palme să devină din nou o biluță. Dă-le prin puțină faină, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou și la urmă prin pesmet. Prăjește-le în ulei încins.

Joi

  • Mic dejun- Un ou fiert, o roșie potrivită, o felie brânză de capră și o ceașcă cu ceai verde
  • Ora 10- 2 felii ananas și un mar verde
  • Prânz- Salată de orez fiert cu morcov, ceapă verde, măr, țelină(date prin răzătoare), adaugi suc de lămâie, un praf de sare, puțin ulei de măsline și peste păstrăv fiert tăiat fâșii și condimentat cu piper cayenne și coriandru
  • Gustare- Un pahar cu suc de varza albă și spanac (250 ml)
  • Cină- Salată verde cu 2-3 roșii cherry, un castravete, anghinare, stropită cu suc de lămâie și puțin ulei de măsline, plus o conserva de ton alb în suc propriu

Vineri

  • Mic dejun- 2 feliuțe de mozzarella, o roșie tăiată felii rotunde stropită cu puțin ulei de măsline și puțin piper măcinat, o felie pâine integrală prăjită, plus o ceașcă cu ceai de ghimbir
  • Ora 10- Un măr verde
  • Prânz- Salată de orez fiert cu ceapă verde, un ardei gras roșu, un ardei gras verde, morcov, 3-4 linguri de mazăre fiartă, pătrunjel verde, un praf de sare, puțin ulei de măsline, suc de lămâie și fâșii de pește fiert pe care le adaugi în salată.
  • Gustare- Un pahar cu suc de morcovi și măr (250 ml)
  • Cină- Legume fierte (broccoli, sparanghel, 2 morcovi) și ton conservă în suc propriu

Sâmbătă

  • Mic dejun- O felie brânză feta, 3 roșii cherry, o jumătate castravete, un ou fiert și o ceașcă cu ceai verde
  • Ora 10- Un fruct la alegere (de preferat măr verde)
  • Prânz- 3 roșii umplute cu orez fiert, 2 căței de usturoi tocați mărunt, un praf sare, puțin ulei de măsline, pătrunjel verde tocat mărunt, puțin piper măcinat. Rețetă: Amestecă toate aceste ingrediente și umple roșiile după care le dai la cuptor aproximativ 15 minute. Între timp pune la fiert un pește (macrou, oceanic, păstrăv) în apă cu sare, câteva boabe de piper negru și frunze de coriandru sau 2 frunze de dafin. După ce s-a fiert îl tai fâșii, îl așezi alături de roșiile umplute și îl asezonezi cu suc de lămâie și verdeață
  • Gustare- Un pahar cu suc de sfeclă roșie (250 ml)
  • Cină- Salată de orez fiert cu morcov, mar, boabe de porumb dulce (conservă), puțin ulei de măsline, suc de lămâie, un praf de sare și ton alb în suc propriu

Duminică

  • Mic dejun- Un ou fiert, o felie de brânză feta, 2 morcovi fierți, o ceașcă cu ceai de păpădie în care adaugi câțiva fulgi de ardei iute roșu
  • Ora 10- 2 felii ananas și un kiwi
  • Prânz- Orez fiert cu morcov, ceapă verde, păstăi de fasole verde, puțin ghimbir ras, pătrunjel verde tocat mărunt și creveți decorticați înnăbușiți
  • Gustare- Un pahar suc de coacăze negre (sau de avocado cu grapefruit)
  • Cină- Orez fiert cu legume (broccoli, sparanghel făcute la abur), adaugă puțin ulei de măsline, un praf de sare, puțin suc de lămâie și pește fiert (la alegere), condimentat cu coriandru, puțină sare și piper măcinat.

Dieta cu orez și mere

dieta cu orez si mere

Luni

  • Mic dejun- Un pahar cu lapte de soia, o felie de brânză mozzarella, o roșie
  • Ora 10- Un fruct kiwi
  • Prânz- Salată de orez fiert cu felii de mere coapte și piept de pui. Rețetă: Pune într-o cratiță apă cam 3 pahare de 150 ml, apoi adaugi 150 gr orez și lași să fiarbă. Între timp pune 2-3 mere roșii la copt. După ce sa fiert orezul îl lași la scurs. După ce s-a scurs îl pui într-un bol, adaugi puțină sare, 2 lingurițe ulei de măsline, piper măcinat, pătrunjel verde, merele coapte tăiate felii și 100 gr piept de pui făcut pe grill condimentat cu curry și tăiat cubulețe.
  • Gustare- Un iaurt degresat
  • Cină- Budincă de orez cu lapte și mere coapte. Rețetă: Ai nevoie de 100 gr orez  500 ml lapte, o lingură mare cu zahar, coajă de lămâie rasă, 2 mere coapte și tăiate cubulețe, un praf de scorțișoara. Pune orezul la fiert în apa și când a început să se înmoaie scurge-l de apă și adaugă-l în lapte, după care îl pui iar pe foc și îl lași să fiarbă amestecând cu lingura în el ca să nu se lipească. După ce a fiert adaugă un praf de sare, zaharul, merele coapte tăiate cubulețe și amestecă bine. Așează orezul într-un bol și presară coaja de lămâie rasă și scorțișoară.

Marți

  • Mic dejun- Un iaurt degresat, un ou fiert, o felie pâine de secară și o ceașcă cu ceai de rozmarin
  • Ora 10- 8-10 sâmburi de migdale
  • Prânz- 150 gr orez fiert cu 2 mere potrivite, unul roșu și unul verde  le tai felii sau cubulețe, stropești cu puțin suc de lămâie, poți adăuga și câteva frunze de busuioc tocate mărunt, plus 100 gr piept de pui făcut pe grill.
  • Gustare- Un pahar cu suc din fructe proaspete (rodie, kiwi, ananas 250 ml)
  • Cină- Salată de orez fiert cu sparanghel, stropești cu suc de lămâie, puțin ulei de măsline, un praf de sare și 2 mere coapte presărate cu puțin iaurt fără grăsimi

Miercuri

  • Mic dejun- O omletă dintr-un ou cu ceapă verde, mărar și o jumătate de ardei gras roșu tocat mărunt, sare, piper, o felie pâine din germeni de grâu și o ceașcă cu ceai din soc
  • Ora 10- 2 felii de ananas
    Prânz- 150 gr orez fiert amestecat cu fructe (căpșuni, afine, caise, câteva feliuțe de portocala), adaugi o linguriță de zahar brun, un praf de sare și puțin suc de lămâie
  • Gustare- Un pahar cu suc din frunze de spanac si broccoli(200 ml)
  • Cină- Salată de orez fiert cu mar ras, puțină sare, ulei de măsline suc de lămâie și 100 gr piept de pui făcut pe grill condimentat cu curry și rozmarin

Joi

  • Mic dejun- 2 mere coapte, ornate cu iaurt și scorțișoară, o ceașcă cu cafea
  • Ora 10- 4-5 miezi de nucă (sau o ceașcă de cafea cu semințe de dovleac)
  • Prânz- 150 gr orez fiert cu legume (morcov, țelină, sparanghel, boabe de porumb dulce), un măr tăiat feliuțe, pătrunjel verde, un praf de sare, suc de lămâie, o linguriță ulei de măsline și 100 gr piept de pui făcut pe grill, condimentat cu curry, piper măcinat și rozmarin
  • Gustare- Un pahar cu suc din mere verzi (250 ml)
  • Cină- Budincă de orez cu măr, afine, caise, scorțișoară. Rețetă: Fierbe 150 gr orez în apă, după care îl scurgi și îl pui în 500 ml lapte și lași la fiert. Când a început să se îngroașe, ia orezul de pe foc și lasă puțin să se răcească. Adaugă o lingură cu zahar brun, un praf de sare  pune fructele (afine, caise, mar tăiate cubulețe) și presară scorțișoară. Ornează acest orez cu frunze de menta.

Vineri

  • Mic dejun- 4-5 biscuiți din ovăz, un ou fiert, o felie brânză feta și o ceașcă cu ceai de ghimbir
  • Ora 10- O ceașcă cu fructe (căpșuni, afine sau zmeură)
  • Prânz- 150 gr orez fiert cu legume (sparanghel, ardei gras roșu, ceapă). Rețetă: Adaugă un praf de sare, puțin ulei de măsline, piper. După ce s-a fiert orezul cu legumele, pune-l într-un bol și ornează cu felii de măr verde stropite cu suc de lămâie și 100 gr piept de pui fiert și condimentat cu fulgi de ardei iute roșu
  • Gustare- Un pahar cu suc de prune (250 ml)
  • Cină- Salată verde cu 2-3 roșii cherry tăiate în patru, un castravete mediu, brânză feta tăiată cubulețe. Stropește salata cu puțină zeamă de lămâie, puțin ulei de măsline, adaugă cuburile de brânză

Sâmbătă

  • Mic dejun- 2 mere coapte ornate cu iaurt și scorțișoară, o felie brânză mozzarella, un baton cereale și o ceașcă cu ceai verde
  • Ora 10- 2 felii ananas ți un fruct kiwi
  • Prânz- Salată de orez fiert (150 gr), cu fructe (portocale, caise, mere, o jumătate de avocado). La această salată adaugi un praf de sare, o lingură zahar brun, un praf de scorțișoară
  • Gustare- Un pahar suc de sfeclă roșie (250 ml)
  • Cină- 150 gr orez fiert cu legume (sparanghel, ardei gras rosu, ceapă verde, pătrunjel verde). La urma după ce a fiert orezul, adaugă un praf de sare, piper măcinat, putin ulei de măsline, un mar verde tăiat cubulețe și 100 gr piept de pui fiert.

Duminică

  • Mic dejun- Două felii pâine integrală prăjită unse cu unt de arahide (stratul de unt să fie subțire), un ou fiert, o felie subțire de brânză feta și o ceașcă cu ceai de ghimbir
  • Ora 10- Un ciorchine de strugure verde
  • Prânz- 150 gr orez fiert. Rețetă: După fierbere scurge-l de apă și adaugă puțin piper măcinat, un praf de sare, ulei de măsline, pătrunjel verde tocat. Într-o tigaie pune 2 linguri de ulei vegetal, o jumătate ceașcă de apă, în care adaugi 100 gr piept de pui tăiat cubulețe și un ardei gras verde, unul roșu tăiat fâșii mai subțiri, apoi presară puțină sare, piper după gust. Acoperă cu un capac și lasă să se înnăbușe bine. Când este gata îl așezi deasupra orezului și ornezi cu frunze de pătrunjel verde.
  • Gustare- Un pahar cu suc de mere verzi (250 ml)
  • Cină- Orez fiert în care adaugi piure din 3 mere coapte. Amesteci bine până se încorporează piureul de mere, adaugi putin zahar brun (o lingură), un praf de sare, 2 linguri iaurt degresat, 2-3 caise, boabe de struguri roșii și albi, câteva felii de portocală, presară scorțișoara și ornează cu 3-4 frunze de salvie

Dietă cu orez și ciuperci pe 5 zile

dieta cu orez și ciuperci

Ziua 1

  • Mic dejun- Un ou fiert tăiat pe jumătate și presărat cu piper negru măcinat, o felie brânză mozzarella, o felie pâine integrală prăjită, 4-5 căpșuni și o ceașcă cu cafea verde
  • Ora 10- 8-10 migdale
  • Prânz- 150 gr orez fiert. După ce s-a fiert adaugă un praf de sare, 2 lingurițe ulei de măsline, piper negru măcinat, verdeață și 4-5 ciuperci fripte și tăiate fâșii
  • Gustare- O ceașcă cu zmeură proaspătă
  • Cină- 5-6 ciuperci potrivite fripte și umplute cu orez fiert, presărate cu parmezan și verdeață

Ziua 2

  • Mic dejun- Un iaurt degresat, un ou fiert, o felie brânză feta și o ceașcă cu ceai de păpădie
    Ora 10 – Un măr verde sau 2 fructe kiwi
  • Prânz- Salată de orez fiert cu ciuperci înnăbușite, sare, piper, ulei de măsline și 100 gr piept de curcan făcut pe grill, tăiat cubulețe condimentat cu rozmarin și curry
  • Gustare- Un pahar cu suc de varză albă și spanac (250 ml)
  • Cină- 5-6 ciuperci potrivite umplute cu orez, ceapă, mărar, pătrunjel verde, sare și piper. Fierbe o ceașcă de orez după care îl lași la scurs. Într-o tigaie încinge o lingură de ulei și puțină apă, apoi adaugă o ceapă tocata mărunt,presară puțină sare și piper. După ce s-a rumenit ceapa, adaugă o lingură cu pesmet, mărarul și pătrunjelul tocate în prealabil. Amesteca aceasta compoziție cu orezul, după care umple ciupercile și bagă-le la cuptor aproximativ 15 minute. Ornează-le cu parmezan și frunze de pătrunjel verde.

Ziua 3

  • Mic dejun- Salată de fructe (măr, căpșuni, zmeură, caise, kiwi) un iaurt degresat, o felie brânză feta și o ceașcă cu ceai de ghimbir cu scorțișoară
  • Ora 10- Un măr verde
  • Prânz- Orez fiert cu ciuperci fripte și 100 gr piept de pui făcut pe grill. Adaugi un praf de sare, piper, ulei de măsline și verdeață (pătrunjel și mărar)
  • Gustare- Un pahar cu suc de portocale sau grapefruit (250 ml)
  • Cină- Orez fiert (150 gr) cu legume (sparanghel, morcov, ceapă verde, ardei gras roșu) și 3-4 ciuperci înnăbușite, tăiate fâșii și adăugate în orez. Presară puțină sare, piper după gust, o linguriță ulei de măsline și pătrunjel verde tocat mărunt.

Ziua 4

  • Mic dejun- Un iaurt degresat, 2 morcovi fierți, o felie brânză de soia (tofu), o ceașcă cu cafea (verde)
  • Ora 10- Un ciorchine de strugure verde
  • Prânz- 150 gr orez fiert cu ciuperci trase la tigaie. Rețetă: Fierbe orezul după care îl lași la scurs. Adaugă puțină sare, piper și o linguriță cu ulei de măsline. Într-o tigaie încinge 2 linguri de ulei vegetal și pune 5-6 ciuperci tăiate fâșii, lasă aproximativ 5 minute, după care adaugă 4-5 roșii cherry tăiate în doua, o ceapă tocată mărunt și 2 căței de usturoi, un praf de sare și puțin piper. Amestecă bine și la urma presară mărar verde tocat mărunt. Așează orezul pe farfurie și deasupra pune ciupercile trase la tigaie. Ornează cu pătrunjel verde tocat mărunt
  • Gustare- Un pahar cu kefir
  • Cină- Orez fiert cu fructe și 100 gr piept de pui făcut pe grill. Pune orezul la fiert, după care îl scurgi bine de apă și adaugi un praf de sare, puțin piper și o linguriță ulei de măsline. Pune pieptul de pui pe grill și condimentează-l cu puțin curry și pătrunjel verde tocat mărunt. Când este gata îl tai cubulețe și îl adaugi în orez. Așează orezul pe o farfurie și încorporează în el boabe de strugure și afine. Ornează cu frunze de salvie.

Ziua 5

  • Mic dejun- Un ou fiert, o felie brânză de capră, o felie pâine integrala prăjită unsă cu puțin unt de arahide, o ceașcă cu ceai verde și lămâie
  • Ora 10- O ceașcă cu zmeură proaspătă (sau un fruct)
  • Prânz- Ciuperci fripte(5-6 buc potrivite), umplute cu bacon și puțin cașcaval ras. Ornează-le cu pătrunjel verde și plus 100 gr piept de pui fiert condimentat cu curry și piper negru măcinat
  • Gustare- O cană 150 ml cu piure de căpșuni
  • Cină- 150 gr orez fiert cu legume și ciuperci fripte. Rețetă: Fierbe orezul după care îl scurgi de apă și adaugă un praf de sare, piper negru măcinat, o linguriță ulei de măsline. Într-o tigaie încinge 2 linguri de ulei peste care adaugi o ceșcuță cu apă, după care adaugi 1 morcov tăiat pe lung fâșii, un ardei gras roșu tăiat cubulețe mici, sparanghel, ceapă tocata mărunt, presari puțină sare și pui un capac pentru a se înnăbuși. După ce s-au înmuiat legumele adaugă-le în orez. Frige pe grill 3-4 ciuperci pe care le tai deasemeni felii și le așezi deasupra orezului. Ornează cu mărar și pătrunjel verde.

Dieta cu orez și legume pe 5 zile

dietă cu orez și legume

Ziua 1

  • Mic dejun- Un iaurt degresat, un baton cereale, o cana cu căpșuni proaspete și o ceașcă cu cafea verde
  • Ora 10- 2-3 felii de ananas
  • Prânz- Orez fiert cu legume (păstăi de fasole verde, sparanghel, mazăre, porumb dulce, morcov) și 100 gr piept de pui fript condimentat cu piper și rozmarin. Fierbe orezul, după care îl scurgi de apa și adaugi o linguriță ulei de măsline, un praf de sare, puțin piper negru măcinat. Legumele fierbe-le separat, apoi le tai cubulețe și le adaugi în orez. Pune orezul pe o farfurie ornează cu multă verdeață și alături așează pieptul de pui
  • Gustare- Un pahar cu suc de grapefruit (250 ml)
  • Cină- Salată de orez fiert cu roșii cherry, castravete, măsline negre, ardei gras copt și apoi tăiat fâșii, sare, piper după gust, ulei de măsline, pătrunjel verde, o felie brânză feta tăiată cubulețe și adăugată în orez

Ziua 2

  • Mic dejun- Un ou fiert tăiat pe jumătate și presărat piper negru măcinat, o felie de brânză de soia, 2 morcovi fierți și o ceașcă cu ceai din lămâie și rozmarin
  • Ora 10- O portocală
  • Prânz- Dovlecel umplut cu orez și legume (roșii, ardei gras, morcov, ceapă, pătrunjel verde). Rețetă: Spală dovlecelul, curăță-l de coaja și apoi taie-l în două pe lung și scobește-i miezul cu o lingură. Lasă la înmuiat o ceașcă cu orez aproximativ o jumătate de ora și spală-l în 3-4 ape după aceea. Pune o tigaie cu 2 linguri de ulei la încins și adaugă legumele tocate mărunt, lași cca 5 minute după care adaugi orezul, mai adaugi o ceașcă cu apa și lași să fiarbă până vezi că orezul s-a umflat. Presară sare, piper după gust și pătrunjel verde tocat. Cu aceasta compoziție umple dovlecelul și îl bagi la cuptor aproximativ 30-40 minute. Când sunt gata pune deasupra o lingură de iaurt degresat și presară frunze de pătrunjel verde tocate mărunt.
  • Gustare- Un pahar cu suc de rodii (250 ml)
  • Cină- Salata de orez fiert cu roșii cherry, castravete, porumb dulce, morcov ras, sare, piper, suc de lămâie și puțin ulei de măsline. Alături poți servi pește făcut pe grill condimentat cu ardei iute roșu și coriandru.

Ziua 3

  • Mic dejun- Un smoothie cu spanac (o cană plină cu frunze de spanac proaspete), banană, măr, lămâie, o piersică, un kiwi, fulgi de cocos și 100 ml apa. Le pui în blender și mixezi până obții compoziția dorită. Este un mic dejun sațios, detoxifiant și energizant în același timp
  • Ora 10- 8 – 10 migdale sau 4-5 miezi de nucă
  • Prânz- Salată de orez fiert cu legume (sparanghel, morcov, țelină, castravete, roșii cherry, broccoli), stropite cu suc de lămâie, puțină ulei de măsline, sare, piper și 100 gr piept de pui făcut pe grill condimentat cu șofran și rozmarin
  • Gustare- Un pahar cu suc de morcov și măr verde(250 ml)
  • Cină- Orez fiert cu sare și piper, combinat cu castravete, roșii, porumb dulce, pătrunjel verde, țelină și 100 gr piept de pui fiert condimentat cu piper și ardei iute

Ziua 4

  • Mic dejun- O omletă dintr-un ou cu ceapă verde, mărar, piper negru măcinat, un praf de sare. O felie de brânză feta, un iaurt degresat și o ceașcă cu cafea verde
  • Ora 10- Un măr verde
  • Prânz- 3-4 roșii umplute cu orez, ceapă, ardei gras roșu și verde, sare, piper, pătrunjel verde tocat. Rețetă: Lasă orezul la înmuiat în apă. Într-o tigaie pune 2 linguri ulei vegetal și adaugă legumele tocate mărunt, presară sare, piper lasă cca 5 minute după care adaugă orezul. Pune o ceașcă cu apă, acoperă cu un capac și lasă pe foc până se umflă orezul. Când este gata umple roșiile cu această compoziție și dă-le la cuptor aproximativ 15-20 minute. Așează-le pe farfurie ornează-le cu o lingură de iaurt degresat și pătrunjel verde. Alături poți pune 100 gr de piept de pui făcut pe grill condimentat cu curry
  • Gustare- Un pahar cu suc de ananas (250 ml)
  • Cină- Orez cu spanac. Rețetă: 1/2 cană de orez, o ceapă, 2 roșii, un morcov, un ardei gras roșu și 3 cuburi de spanac congelat, sare, piper. Lasă orezul să se înmoaie în apă după care îl mai speli în 3-4 ape. Într-o tigaie pune la încins 2 linguri ulei de măsline și adaugă legumele tocate mărunt, sarea și piperul. După ce a căpătat o culoare rumenie adaugă cuburile de spanac și orezul. Adaugă 2 căni de apă amesteca bine și acoperă cu un capac. Lasă să fiarbă până scade apă. Când este gata așează-l pe farfurie și ornează cu un ou ochi și pătrunjel verde.

Ziua 5

  • Mic dejun- Un ou fiert, o felie brânză de capră, o felie pâine prăjită integrală unsă cu puțin unt de arahide și o ceașcă cu ceai verde și lămâie
  • Ora 10- Doua fructe kiwi
  • Prânz- Orez fiert cu legume (țelină, morcov, ardei gras copt și tăiat fâșii, ceapă verde, pătrunjel și mărar), sare, piper negru măcinat, puțin ulei de măsline și 100 gr piept de curcan fiert
  • Gustare- Un pahar cu suc de rodii (250 ml)
  • Cină- Mixt de legume la tigaie cu orez, sare, piper, ulei de măsline, pătrunjel verde
Summary
Dietă de Slăbit cu Orez
Article Name
Dietă de Slăbit cu Orez
Description
Planuri de dieta pentru slăbit și detoxifiere cu orez, pește, ciuperci și legume pe 7 și 5 zile ca să arzi grăsimile și să pierzi în greutate rapid și sănătos
Author
Publisher Name
Pastile de Slabit
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*