Home » Intrebari Frecvente » Extractul de ceai verde Green Tea

Extractul de ceai verde Green Tea

despre extractul de ceai verde

Ceaiul verde este unul dintre cele mai băute ceaiuri din lume, el fiind recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce sănătății. Extractul de ceai verde îți oferă o mulțime de beneficii. Un supliment eficient cu acest extract are într- o singură capsulă aceleași ingrediente active precum o ceașcă medie de ceai verde.

ceai verdeExtractul de ceai verde reprezintă o sursa foarte bună de antioxidanți, el fiind recunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătății voastre. Sănătatea inimii, a ficatului și chiar a creierului sunt asociate acestui tip de ceai, de aceea nu ar trebui să-l omiți din alimentația ta de zi cu zi.

Un alt lucru despre care probabil ai auzit despre ceaiul verde este ca el are un rol important în scăderea în greutate. Extractul de ceai verde este foarte eficient în lupta cu kilogramele în plus.

Principalele beneficii

Primul și cel mai important beneficiu al extractului de ceai verde îl reprezintă cantitatea sa mare de antioxidanți. Antioxidanții sunt responsabili pentru reducerea stresului oxidativ, ei combat daunele produse de radicalii liberi din organism. Multe studii au demonstrat ca ceaiul verde mărește capacitatea antioxidantă a corpului, el protejând foarte bine împotriva stresului oxidativ.

Extractul de ceai verde este esențial în prevenirea capacității antioxidante a organismului. Ceaiul verde îți va da și energia de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste problemele de zi cu zi. El va fi un aliat de încredere pentru tine, suplimentele alimentare pe baza de ceai verde fiind extrem de îndrăgite de un număr foarte mare de persoane.

Pastile de slabit cu extract de ceai verde

Thermacuts

capsule ceai verdeThermacuts sunt probabil cele mai puternice pastile de slăbit cu extract de ceai verde. A fost special făcut pentru a oprii senzația de foame și pentru a te scăpa de burtă. Rezultatele capsulelor Thermacuts sunt rapide și garantate iar produsul beneficiază acum de un discount. Livrarea se face la domiciliu în maxim două zile lucrătoare.

Raspberry Ketone Plus

Raspberry ketoneRaspberry Ketone Plus o pastilă de slăbit ce conține în mare parte cetonă de zmeură dar și extract de ceai verde. Raspberry Ketone este un bun diuretic folosit destul de des în combaterea retenției de apă. De asemenea ajută în arderea grăsimilor deja depuse transformându-le în energie. Este un produs folosit în general la dietă de vedetele din afară.

Ultra Slim

capsule de slabit cu ceai verdeUltra Slim capsule de slăbit care pe lângă ceai verde conțin și alte ingrediente naturale eficiente în dietă. Au la baza lor extras din portocalele amare și sunt folosite la sala de fitness alături de un program cu exerciții fizice. Produsul se găsește în două variante – una pt bărbați și una special pentru femei.

Anorex Natural

pastile ceai verde dieta slabireAnorex – pastile de slăbire cu ceai verde ce se găseau de obicei cam prin toate farmaciile plafar. Este un bun inhibitor de apetit care ajută și în arderea grăsimilor. În principal acesta reduce cantitățile de glucide și carbohidrați pe care le consumi. Suplimentul se găsește din ce în ce mai greu datorită faptului că a fost interzis în foarte multe țări.

Glucomannan Plus

supliment glucomannanGlucomannan este un excelent arzător de grăsimi cu ceai verde și fibre extrase din planta de Konjac. Ajută în inhibarea apetitului și reglează nivelul zahărului și a colesterolului din sânge. Comanda se poate face online iar pt o perioadă scurtă de timp suplimentul Glucomannan Plus se poate cumpăra la preț redus.

Antioxidanții din ceai verde reduc foarte mult inflamația, de aceea vei putea fi sigur de sănătatea inimii tale. Un studiu a arătat că un anumit nr de oameni obezi care au consumat produse pe baza de extract de ceai verde au observat o scădere accentuata a tensiunii arteriale. Ceaiul verde mai este recunoscut și pentru faptul că este foarte bun pentru creier. Protecția pe care o oferă ceaiul verde reduce riscul apariției problemelor. Pierderea în greutate este asigurată dacă vei bea ceai verde din ce in ce mai des.

Un studiu a observat acest lucru, iar din cadrul acestui studiu a rezultat faptul ca bărbații au ars cu 4% mai multe calorii prin consumarea unei capsule cu extract de ceai verde.

Chiar și funcția hepatica are de câștigat dacă se consuma regulat extract de ceai verde, înregistrându-se o scădere semnificativa a conținutului de grăsimi hepatice din organism. Un alt beneficiu al ceaiului verde este ca dacă vei obișnui să-l consumi, riscul de cancer va fi cu mult diminuat. Unele dintre componentele care se găsesc în ceaiul verde sunt foarte benefice pentru piele, nivelul de zahar din sânge scăzând simțitor.

Reacții adverse

Extractul de ceai verde nu are de obicei nici o reacție adversă dar uneori apar unele efecte. El fiind un produs natural, cu toate acestea este foarte important ca înainte să cumperi orice supliment natural, să întrebi întâi medicul tău dacă este bine să-l folosești. De asemenea, dacă ești o femeie gravidă, ar fi indicat totuși să nu cumperi un astfel de supliment natural.

Nu in ultimul rand, trebuie să știi că dacă îți dorești să slăbești folosind extractul de ceai verde, va trebui totuși să ai în vedere că o viață activă din punct de vedere sportiv, dar și o alimentație echilibrată vor fi câteva soluții prin care să-ți atingi rezultatele dorite mai ușor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*