Home » Intrebari Frecvente » Ce este extractul de ceai verde Green Tea?

Ce este extractul de ceai verde Green Tea?

despre extractul de ceai verde

Ceaiul verde este unul dintre cele mai băute ceaiuri din lume, el fiind recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce sănătății. Extractul de ceai verde îți oferă o mulțime de beneficii. Un supliment eficient cu acest extract are într- o singură capsulă aceleași ingrediente active precum o ceașcă medie de ceai verde.

Extractul de ceai verde reprezintă o sursa foarte bună de antioxidanți, el fiind recunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătății voastre. Sănătatea inimii, a ficatului și chiar a creierului sunt asociate acestui tip de ceai, de aceea nu ar trebui să-l omiți din alimentația ta de zi cu zi.

Un alt lucru despre care probabil ai auzit despre ceaiul verde este ca el are un rol important în scăderea în greutate. Extractul de ceai verde este foarte eficient în lupta cu kilogramele în plus.

Principalele beneficii

Primul și cel mai important beneficiu al extractului de ceai verde îl reprezintă cantitatea sa mare de antioxidanți. Antioxidanții sunt responsabili pentru reducerea stresului oxidativ, ei combat daunele produse de radicalii liberi din organism. Multe studii au demonstrat ca ceaiul verde mărește capacitatea antioxidantă a corpului, el protejând foarte bine împotriva stresului oxidativ.

Extractul de ceai verde este esențial în prevenirea capacității antioxidante a organismului. Ceaiul verde îți va da și energia de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste problemele de zi cu zi. El va fi un aliat de încredere pentru tine, suplimentele alimentare pe baza de ceai verde fiind extrem de îndrăgite de un număr foarte mare de persoane.

Cele mai populare suplimente cu extract de ceai verde:

Antioxidanții din ceai verde reduc foarte mult inflamația, de aceea vei putea fi sigur de sănătatea inimii tale. Un studiu a arătat că 56 de oameni obezi care au consumat produse pe baza de extract de ceai verde au observat o scădere accentuata a tensiunii arteriale. Ceaiul verde mai este recunoscut și pentru faptul că este foarte bun pentru creier. Protecția pe care o oferă ceaiul verde reduce riscul apariției problemelor. Pierderea în greutate este asigurată dacă vei bea ceai verde din ce in ce mai des.

Un studiu a observat acest lucru, iar din cadrul acestui studiu a rezultat faptul ca bărbații au ars cu 4% mai multe calorii prin consumarea unei capsule cu extract de ceai verde.

Chiar și funcția hepatica are de câștigat dacă se consuma regulat extract de ceai verde, înregistrându-se o scădere semnificativa a conținutului de grăsimi hepatice din organism. Un alt beneficiu al ceaiului verde este ca dacă vei obișnui să-l consumi, riscul de cancer va fi cu mult diminuat. Unele dintre componentele care se găsesc în ceaiul verde sunt foarte benefice pentru piele, nivelul de zahar din sânge scăzând simțitor.

Reacții adverse

Extractul de ceai verde nu are nici o reacție adversă, el fiind un produs natural, cu toate acestea este foarte important ca înainte să cumperi orice supliment natural, să întrebi întâi medicul tău dacă este bine să-l folosești. De asemenea, dacă ești o femeie gravidă, ar fi indicat totuși să nu cumperi un astfel de supliment natural.

Nu in ultimul rand, trebuie să știi că dacă îți dorești să slăbești folosind extractul de ceai verde, va trebui totuși să ai în vedere că o viață activă din punct de vedere sportiv, dar și o alimentație echilibrată vor fi câteva soluții prin care să-ți atingi rezultatele dorite mai ușor.

Ceaiul verde este unul dintre cele mai băute ceaiuri din lume, el fiind recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce sănătății. Extractul de ceai verde îți oferă o mulțime de beneficii. Un supliment eficient cu acest extract are într- o singură capsulă aceleași ingrediente active precum o ceașcă medie de ceai verde. Extractul de ceai verde reprezintă o sursa foarte bună de antioxidanți, el fiind recunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătății voastre. Sănătatea inimii, a ficatului și chiar a creierului sunt asociate acestui tip de ceai, de aceea nu ar trebui să-l omiți din alimentația ta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*