Home » Intrebari Frecvente » Ce este Extractul de Lucerna Verde? Medicago Sativa l

Ce este Extractul de Lucerna Verde? Medicago Sativa l

extract lucerna

Lucerna este considerată a fi una dintre cele mai hrănitoare plante, ea fiind benefică atât în alimentația oamenilor, cât și în cea a animalelor. Creșterea numărului de oameni a determinat ca industria să se orienteze și către alte surse de proteine și nu doar către cele animale.

Lucerna este cea mai populara și mai răspândită cultură în tarile nordice. Ea crescând foarte bine în condiții diverse de temperatură. Pe lângă faptul că este bogat în proteine, extractul de lucernă verde se mai bucura și de numeroase vitamine, precum și metaboliți secundari sau substanțe nutritive. Lucerna este folosita chiar și în medicină, ea fiind recunoscută pentru efectele sale benefice.

Principalele beneficii

Calitatea nutrițională ridicată a lucernei este cea care o face să iasă în evidență și motivul pentru care extractul de lucernă este atât de apreciat de o mulțime de persoane. Tulpinile de lucernă pot ajunge până la 1 m înălțime, frunzele sale fiind trifoliate. Tulpinile subțiri și semințele încolțite sunt lucrurile pe care oamenii obișnuiesc să le consume la lucernă. Având un conținut scăzut de carbohidrați, lucerna trebuie suplimentată și cu alte alimente, astfel ca extractul de lucernă să-și facă mai bine treaba.

Lucerna este cunoscuta pentru faptul ca acționează ca un agent împotriva infecțiilor, ea având o cantitate foarte mare atât de vitamina A, niacină cât și de clorofilă. Ea are un rol extrem de important, fiind folosită ca un agent de curățare al organismului.

Aceasta reușește să neutralizeze atât toxinele, cât și acizii datorită conținutului ei ridicat de fibre. Un alt beneficiu al lucernei este ca ea mai poate înmuia într-un mod eficient scaunul, iar contracțiile colonului vor fi îmbunătățite consumând acest extract.

Corpul va reuși să elimine mai ușor apa în exces din organism, reușind să elimine în același timp chiar și reziduurile intestinale. Dacă vă doriți să folosiți lucerna pentru a scăpa de câteva kilograme, ea este un aliat de încredere pentru că poate preveni creșterea cantității de colesterol, reducând cantitatea de grăsime depozitată în artere.

Un alt lucru benefic, atunci când vorbim despre lucernă este că ea ajută digestia foarte mult. Consumând lucernă, vei constata că frunzele sale vor duce la o mai bună asimilare a proteinelor, a carbohidraților, dar și a grăsimilor din organism. Nutrienții vor fi asimilați mai ușor dacă vei consuma lucerna. Vei ajunge să elimini mai multe toxine din organism, iar pe lângă aceste toxine, vei observa chiar și o reducere a greutății.

Pastile de slabit cu Lucerna

Nu ar trebui astfel sa omiți introducerea suplimentelor cu lucerna în alimentația ta pentru că ele va avea un impact pozitiv asupra stării tale generale. Vei fi de acord cu faptul că pastile naturiste pentru slabit te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus și vei observa că acest lucru va avea loc într-o perioadă destul de scurtă de timp. Nu va trebui să-ți mai faci probleme cu privire la greutatea ta.

Meratol

Capsule nopalMeratol – o capsulă cu nopal ce conține în mare parte și lucernă verde. Este eficient în inhibarea apetitului și reduce numărul de grăsimi și carbohidrați din alimente. Practic poți să mănânci cât vrei, ce vrei la orice oră fără să te îngrași. Cu toate că este un supliment puternic care nu necesită dietă este totuși recomandat a se face exerciții fizice. Produsul este la ofertă pt un timp limitat și se poate cumpăra mai ieftin cu 20%.

Forskolin250

forskolin250Forskolin250 este un supliment pt arderea grăsimilor făcut din extract de urzică indiană și extract de lucernă verde. Acest arzător de grăsimi este folosit de obicei de persoanele active care vor să își modeleze corpul la sala de fitness. În afara faptului că definește grupele de mușchi Forskolin mărește și metabolismul arzând caloriile în plus. La fel ca și Meratol este acum cu 20% mai ieftin și transportul este gratuit.

Reacții Adverse

Suplimentele pe bază de Medicago Sativa L ( pudră alfalfa), nu au efecte negative, cu toate acestea va trebui sa ții cont de câteva lucruri:

Contraindicații

Dacă ai suferit de lupus eritematos sistemic, nu ar trebui să consumi extract de lucerna pentru că exista riscul redeclanșării bolii. Femeile gravide nu trebuie să consume nici ele acest extract pe baza de lucerna, el nefiind recomandat nici femeilor care alăptează.

Este esențial să ceri sfatul unui medic înainte de a te apuca de consumat acest extract de lucerna, astfel încât să fii sigur că nu îți va face probleme.

Lucerna este considerată a fi una dintre cele mai hrănitoare plante, ea fiind benefică atât în alimentația oamenilor, cât și în cea a animalelor. Creșterea numărului de oameni a determinat ca industria să se orienteze și către alte surse de proteine și nu doar către cele animale. Lucerna este cea mai populara și mai răspândită cultură în tarile nordice. Ea crescând foarte bine în condiții diverse de temperatură. Pe lângă faptul că este bogat în proteine, extractul de lucernă verde se mai bucura și de numeroase vitamine, precum și metaboliți secundari sau substanțe nutritive. Lucerna este folosita chiar și în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*