Home » Intrebari Frecvente » Ce este extractul de Nopal? Cactinea Powder

Ce este extractul de Nopal? Cactinea Powder

nopalin extract de nopal

Nopalul face parte din familia cactușilor, acest tip de cactus fiind cultivat în numeroase zone ale planetei, pornind din Statele Unite, până în Italia, Spania și chiar în Africa de Sud. Diferite populații au folosit nopalul ca plantă medicinală, iar în ziua de azi este apreciat pentru numeroasele sale proprietăți care ajută la scăderea în greutate.

Extractul de nopal(nopalina), pudra de cactus, este foarte bogat în vitamina A. Dar și în alte vitamine precum B1, B2, B3 și chiar și în vitamina C. Extractul de nopal mai conține și numeroase fibre solubile și insolubile, precum și 18 aminoacizi esențiali sănătății. Din această cauză este des folosit în medicamentele și pastilele folosite în dietele de slăbit.

Principalele beneficii ale extractului de nopal

La întrebarea dacă a slăbit cineva cu nopal pot răspunde că da, chiar foarte multe au reușit asta datorită beneficiilor sale.

Slăbește

Primul efect benefic asupra organismului pe care nopalina îl are este că el, după cum am spus și mai devreme, vine în ajutorul tău, în lupta cu kilogramele în plus. El este eficient în dietele de slăbit ajutând la reglarea apetitului, dar și în reducerea cantității de grăsime.

nopalin capsuleCorpul este ajutat astfel să descompună și să elimine o cantitate mai mare de grăsime. Un alt efect benefic al extractului de nopal este că acesta este foarte eficient în lupta cu retenția de lichide. Nu vei mai avea astfel probleme cu kilogramele în plus provocate și vei vedea că o capsula cu nopalin precum Meratol va fi ideal pentru tine. Meratol conține în mare parte extract de nopal și este un bun inhibitor de apetit și un excelent arzător de grăsimi. Nu ar trebui să omiți introducerea unui astfel de supliment în alimentația ta de zi cu zi. Beneficiile sale fiind recunoscute de un număr mare de specialiști. Suplimentul este un produs de înaltă calitate ce face parte din topul medicamentelor de slăbit ce se eliberează fără rețetă. Nu necesită a se ține un regim alimentar în paralel. Prețul este redus cu 20% iar transportul este gratuit.

Scade nivelul de zahăr

Înafara de aceste beneficii, nopalul are și un efect benefic asupra metabolismului, el ajutându-vă să reduceți oboseala într-un mod foarte eficient. Scăderea nivelului de zahăr din organism este asigurată dacă veți consuma regulat extract de nopal. Ficatul va fi întărit, iar creșterea sensibilității organismului la insulină va fi și ea garantată.

Un alt efect benefic al nopalului este că acesta este răspunzător pentru stimularea glucozei din sângele tau. El având și un efect în a încetini digestia carbohidraților, producția de insulină din organism scăzând simțitor.

Reduce colesterolul

Chiar și colesterolul poate fi redus, dacă se consumă produse ce au în componenta lor extractul de nopal. Colesterolul total este redus de fibre, aminoacizi și vitamina B-3 care se găsesc din belșug în aceste pastile de slăbit.

Nopalul mai poate ajuta organismul să transforme excesul de zahăr din sânge în grăsimi.

Celulele nervoase sunt și ele protejate dacă vei consuma produse pe baza de acest extract. Deteriorarea celulelor nervoase poate duce la pierdere senzorială sau chiar la durere. De aceea trebuie sa previi acest lucru introducând în alimentația ta de zi cu zi un supliment dietetic pe baza de nopal. Nopalul ajută la prevenirea deteriorării sau a pierderii funcțiilor celulelor nervoase.

Antiviral

In același timp, nopalul mai este cunoscut și pentru proprietățile sale antivirale. In urma unor cercetări, s-a stabilit chiar că nopalul este eficient împotriva virusului herpes simplex (RSV), dar și a virusului sincitial respirator, precum și a virusului HIV.

Reacții adverse

Suplimentele sunt considerate a fi în general sigure. Dar dacă vei dori sa optezi pentru acest supliment, va trebui, ca în cazul oricărui supliment alimentar, să întrebi doctorul înainte. Alege produsul cu atenție și dintr-o sursa de renume. Printre reacțiile adverse posibile ale suplimentelor din cactus nopal se numără:

  • Greata
  • Balonarea
  • Durerile de cap
  • O creștere a scaunului
  •  Diareea

Contraindicații

Femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu ar trebui să consume aceste suplimente pe bază de cactus nopal.

Nopalul face parte din familia cactușilor, acest tip de cactus fiind cultivat în numeroase zone ale planetei, pornind din Statele Unite, până în Italia, Spania și chiar în Africa de Sud. Diferite populații au folosit nopalul ca plantă medicinală, iar în ziua de azi este apreciat pentru numeroasele sale proprietăți care ajută la scăderea în greutate. Extractul de nopal(nopalina), pudra de cactus, este foarte bogat în vitamina A. Dar și în alte vitamine precum B1, B2, B3 și chiar și în vitamina C. Extractul de nopal mai conține și numeroase fibre solubile și insolubile, precum și 18 aminoacizi esențiali sănătății.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*