Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Fat burner supliment arzator de grasimi termogenic

Fat burner supliment arzator de grasimi termogenic

fat burner supliment arzător de grăsimi termogenic

Probabil cauți să știi care este cel mai bun și mai puternic fat burner sau cum îi spune pe la noi, supliment arzător de grăsimi sau pastile de slăbit termogenice.  Mai jos găsești o listă cu topul celor mai bune pastile arzătoare de grăsimi folosite atât de femei cât și de bărbați.

Capsulele fat burners sunt de obicei folosite de persoanele care doresc să slăbească cu ajutorul exercițiilor fizice. Sunt utilizate în special pentru modelarea corpului, topind grăsimea și scoțând în evidență grupele musculare.

Sunt perfecte dacă încerci să pierzi în greutate prin ajutorul sportului. De recomandat sunt alergările sau un program de efort fizic la sala fitness.

Lista suplimentelor Fat burner

Îți prezint mai jos 2 fat burners. Cel cu cetonă de zmeură este special pt femei și este recomandat a nu se folosii de către bărbați. În schimb fat burner-ul masculin Green Coffee poate fi utilizat și de către femei. Acesta din urmă chiar fiind cel mai bun fat burner.

Fat burner pt femei

fat burner supliment arzător de grăsimi pentru femeiCele mai eficiente suplimente arzătoare de grăsimi pentru femei sunt cele cu cetonă de zmeura, raspberry ketones. O problemă foarte des întâlnită la doamne este retenția de apă. Capsulele cu cetonă de zmeura reușesc să ardă grăsimile și în același timp să fie și un diuretic natural foarte puternic. De asemenea, pastilele de slăbit Raspberry Ketone oferă și un imbold de energie care te va ajuta în programul fizic. Nu au reacții adverse și sunt recunoscute ca fiind eficiente cu rezultate garantate. De asemena îmbunătățește sistemul imunitar și reduce semnificativ senzația de oboseală.

Fat burner pt bărbați

Fat burner supliment arzător de grăsimi pentru bărbațiPrintre cele mai bune arzătoare de grăsimi pentru bărbați se află capsulele cu cafea verde. Green Coffee Plus au fost făcute special pentru burtoși.  Conține doar ingrediente naturale, din plante, care topesc grăsimile abdominale. De asemenea ajută la topirea grăsimii din tot organismul scoțând în evidență fibrele musculare.  Este pe departe cel mai bun supliment masculin pentru arderea grăsimilor având rezultate destul de rapide în slăbire. De asemenea, capsulele cu cafea verde sunt eficiente și în cazul femeilor care au probleme cu retenția de apă. Cafeaua în general are efect diuretic.

Reacții Adverse

Datorită ingredientelor naturale aceste fat burners nu au efecte negative. Sunt printre puținele pastile arzătoare de grăsimi la care nu am găsit mai pe nimeni care sa se plângă de ele. Totuși au fost câteva persoane care au avut reacții adverse,  aceștia fiind alergici la unul din ingredientele. Dacă știi că ești alergic la o substanță încearcă să nu o folosești sub nici un scop, asta e valabil pt orice supliment dietetic.

Contraindicații

  • Este recomandată opinia doctorului dacă ești însărcinată sau alăptezi
  • A nu se lua dacă ai alergii la unul din ingrediente
  • Datorită excesului de energie, capsulele fat burners nu trebuiesc luate la ore târzii.

Păreri opinii forum

Câteva păreri și opinii găsite pe forum-urile online despre aceste suplimente arzătoare de grăsimi.  În mare parte au avut doar rezultate pozitive fiind foarte recomandate de utilizatori. Am precizat în mare parte deoarece după cum știm, rezultatele pentru orice pastilă de slăbit diferă de la organism la organism.

fat burner femei păreri opinii forum

arzătoare de grăsimi fat burner pt bărbați

Comandă

Aceste suplimente fat burners nu se găsesc în farmaciile plafar. Comanda poate se face online doar de pe pagina oficială a fiecărui produs. Livrarea în Romania este în maxim 3 zile lucrătoare.

Preț

  • Prețul fat burner-ului pt femei Raspberry Ketone este de 99 roni și primești 2 flacoane.
  • Prețul fat burner-ului pt bărbați, Green Coffee Plus este de 149 roni per flacon

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*