Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Forskolin Capsule Extract de Urzică Reducere

Forskolin Capsule Extract de Urzică Reducere

Forskolin max forte active 250mg

Pastile cu Forskolină pură pentru slăbit

Forskolin 250 max forte active capsule slăbireForskolin 250 mg este o pastilă de slăbit forte ce conține doar forskolină pură. Este recomandat persoanelor active care doresc să slăbească și să își modeleze corpul într-un timp destul de scurt. Capsulele naturale pentru dieta cu forskolin se găsesc de obicei în farmaciile din Romania la un preț destul de ieftin.

În schimb, produsul original Forskolin 250 se poate comanda doar din plafarul de specialitate din Statele Unite. Este un produs eficient, total superior,  făcut la standarde de înaltă calitate. Suplimentul a fost utilizat cu succes de multe persoane fiind discutat pe forum-uri cu și în majoritatea cazurilor având păreri și opinii pozitive. Bineînțeles am găsit și câteva plângeri pe care le-am enumerat în rubrica reacții adverse.  Citește mai departe!

Ce este forskolin

Forskolin 250 – un supliment dietetic cu extract de urzica(forskolină) și  substanțe active extrase din rădăcina plantei medicinale Forskohlii Coleus. Aceasta este denumita planta Forskohlii Coleusștiințific Plectranthus barbatus și este cunoscuta popular sub numele de urzică Indiana. A fost mediatizat de către dr. Oz ca fiind un extract eficient și dovedit clinic.

Extractul de urzică sau forskolină se găsește de obicei sub formă de ceai sau capsule. Este des folosită împotriva obezității, aceasta având un efect ușor diuretic și reducând în același timp pofta de mâncare.

De asemenea crește metabolismul permițând organismului să ardă grăsimile într-un mod accelerat. Forskolinul ajută și în creșterea nivelului de testosteron.

A fost și este încă folosită în tratarea astmului acesta relaxând mușchii din jurul tuburilor bronșice îmbunătățind nivelul de respirație.

Forskolin este utilizat și în tratarea glaucomului, acesta ajutând la scăderea presiunii în ochi.

O altă utilizare a extractului de urzică Forskohlii Coleus este pentru îmbunătățirea funcției cardiace de către persoanele cu cardiomiopatie congestivă idiopatică.

Reacții Adverse

Extractul de urzica, forskolină, este în general sigur dacă este folosit în condiții normale. Efectele secundare apar doar în situația în care depășești doza zilnică sau dacă ești alergic/ă la ea.

Simptome:

 • Bătăi rapide ale inimii
 • Scăderea tensiunii arteriale
 • Iritarea tractului respirator
 • Tuse
 • Stări de tremur și agitație
 • Lărgirea vaselor de sânge în ochi
 • Dureri de cap

Contraindicații

 • A nu se folosii daca esti insarcinata sau alaptezi
 • Pentru a evita efectele negative este indicat A NU se depășii doza zilnică sau a se folosii dacă ai alergie la forskolină.

Fiind un extract foarte puternic este recomandat a se evita dacă iei deja medicamente antiplachetare sau care subțiază sângele.  De asemenea, medicamentele de tensiune arterială mare pot interacționa cu forskolin.

Printre acestea enumăr:

 • Beta-blocante
 • Blocante ale canalelor de calciu
 • Clonidina
 • Hydralazine

Beneficii

Forskolin beneficii

După cum am spus mai sus, forskolinul sau extractul de urzica are foarte multe beneficii pentru sănătatea generală. Cel mai des fiind folosit împotriva obezității aducând cu ușurință rezultate satisfăcătoare în termen scurt.

 • Reduce tensiunea arterială
 • Scade nivelul zaharului din sânge
 • Reduce atacurile de astm
 • Ajută în tratarea glaucomului
 • Elimină apa din organism
 • Inhibă apetitul
 • Accelerează metabolismul
 • Arde grăsimile depuse
 • Crește rezistența
 • Scoate în evidența grupele de mușchi
 • Devii mult mai activ
 • Rezultate vizibile și garantate

Forskolin 250mg chiar este un supliment dietetic pe care trebuie să îl ai dacă dorești cu adevărat să scapi de kilogramele în plus. Acesta fiind și un bun diuretic îți va elimina problema retenției de apă și de asemenea va stopa senzația de foame. Este situat într-o poziție foarte bună în clasamentul pastilelor pentru scăderea poftei de mâncare.

În afara de asta îți va îmbunătăți sănătatea transformându-te într-o persoană mult mai activa și mai rezistentă. Pastilele de slăbit cu forskolin chiar reușesc să te scoată din starea obișnuita de comoditate.

Senzația de oboseala va dispărea și încet încet, din cauza surplusului de energie, vei simți nevoia sa faci mișcare. Nu te împotrivii, un program de exerciții fizice îți va prinde bine din mai multe puncte de vedere. Poți începe ușor cu un program de înviorare dimineața și ușor escalezi la exerciții mai avansate.

Păreri și opinii forum

Adevarul despre Forskolin 250 îl aflii de la persoanele care au utilizat aceste capsule naturale pentru dietă. După cum am spus mai sus este un produs des discutat pe forum-urile online, acesta având în mare parte doar păreri pozitive.

Au existat totuși câteva opinii negative de la persoanele care au avut reacții adverse din cauza alergiei la forskolină.  Dacă știi că ai alergii la ceaiurile cu extract de urzica sau la mâncărurile pe baza de urzici este indicat să nu folosești produsul sau orice alt supliment cu forskolin.

forskolin păreri și opinii forum cu rezultat

Forskolin părere și opinie forum

Rezultate in 2 luni alaturi de un detoxifiant puternic

Forskolin 250 luate alături de Detox Pure, un detoxifiant natural de înaltă calitate, aduce rezultate și mai bune într-un timp mult mai scurt. Produsul detoxifiant conține doar ingrediente naturiste  precum acai berry, spirulină, varec(kelp) și lucernă verde.

Toate aceste ingrediente au fost dovedite clinic că ajută în detoxifiere și în pierderea în greutate. Detoxifierea organismului este recomandată în curele de slăbire de către toți medici nutriționisti.

Aceasta combinație de pastile naturiste de slăbit și detoxifiere îți va aduce multiple beneficii și îți va îmbunătății enorm starea de sănătate.

Mod de administrare

Forskolin extract de urzică mod de utilizareCapsulele de Forskolin sunt ușor de utilizat. În prospect este recomandat a se lua două pastile pe zi cu apă sau mâncare. Iar capsulele de detoxifiere se iau 3 pe zi după ce ai servit masa. Fiind două suplimente foarte puternice este recomandat a nu se depășii doza recomandată sub nici o formă. Înainte de a folosii un supliment dietetic sau o dietă de slăbit este recomandat să ceri opinia medicala dacă știi că ești  în condiții mai speciale de sănătate.

Comandă

Fiind un produs de înaltă calitate, Forskolin 250 se poate comanda doar din farmacia plafar Bauer. Pagina produsului este în limba engleză dar este foarte ușor de comandat și beneficiezi de transport și livrare gratuită în Romania sau în orice alta țară.

Farmacia Bauer fiind o firma serioasă îți garantează returnarea banilor înapoi în termen de 60 de zile dacă ai avut neplăceri la utilizarea unui produs din catalogul lor. De asemenea dacă vrei să cunoști mai multe detalii despre Forskolin 250 îți recomand să intrii în legătura cu unul dintre nutriționiști de serviciu pe care îi ai la dispoziție pe pagina oficială a produsului. Chat-ul îl găsești în colțul din dreapta jos.

Preț

Prețul tabletelor de slăbit Forskolin 250 este de 44 $ dar se pot cumpăra la reducere. Este bine totuși să verifici cursul valutar înainte de a cumpăra, deoarece acesta fluctuează și eu nu îți pot da un răspuns cu exactitate.

Un flacon conține 60 de capsule cu extract de urzica indiană, exact pentru o cură de 30 zile.

Alte oferte:

 • Cumperi 2 la prețul 89$ și primești unul gratuit. Ajung pentru 3 luni de dietă
 • Cumperi 3 la prețul de 134,99 și primești 3 gratuite. Ajung pt 6 luni de dietă.

Poți vorbi cu o prietenă sau un prieten să împarți costurile și capsulele dacă dorești o cura mai scurtă și să ieși mult mai ieftin la plată. Nu uita să introduci cuponul de discount ca să le achiziționezi cu 20% mai ieftin.

 

Combo-ul Forskolin 250 și Detox Pure este la prețul de 79,95$.  De asemenea comandând amândouă produse primești gratuit 5 ghiduri de nutriție și exerciții fizice care or să te ajute să obții corpul dorit.

 

La cumpărarea produsului NU exista taxe ascunse precum găsești la ofertele de genul Free Trial. De asemenea Nu vei fi înscris pentru aprovizionare lunară. După terminarea flaconului va trebui să refaci comanda în cazul în care dorești prelungirea curei.

Comanda cu încredere și consideră kilogramele cu care te lupți deja pierdute. Forskolin 250 chiar este o pastila de slăbit naturala și eficientă cu efect garantat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*