Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Hoodia Gordonii Extract Capsule Dietetice

Hoodia Gordonii Extract Capsule Dietetice

hoodia gordonii pastile de slăbit

Pastile de slăbit cu extract de Hoodia Gordonii

Suplimentele de slăbit Hoodia Gordonii cresc în popularitate fiind folosite foarte des în regimurile de pierdere în greutate. Ai auzit de ea? Dacă nu, atunci e momentul să treci produsele ce conțin extract de Hoodia pe lista suplimentelor naturale pentru scăderea în greutate.

Ca și supliment, Hoodia gordinii se găsește sub forma de capsule în magazinele online de profil.

Pastilele de slăbit ce conțin acest extract au unul din cele mai importante roluri atunci când tot ceea ce îți dorești este să slăbești într-un mod sănătos.

Chiar dacă prețul este factorul cel mai important dacă dorești să încerci extractul de Hoodia gordonii, trebuie să fii atentă la producătorul și calitatea acestui supliment. Au apărut în mediul online tot felul de variante. Acestea din păcate nu conțin acest extract în doza necesară și probabil nu vor avea efectul dorit de tine.

Am citit pe mai orice forum dedicat slăbitului păreri ale persoanelor care le-au încercat și opiniile pozitive sunt majoritare.

Ce este Hoodia Gordonii?

hoodia gordoniiHoodia gordonii este o plantă din familia cactușilor, originară din desertul Africii de Sud, care are un efect puternic în reducerea și echilibrarea apetitului – unul din factorii cei mai importanți care pot duce la obezitate. A nu se confunda cu cactusul Nopal din care se fabrica capsulele de slăbit cu nopalin.

Aceasta plantă este una din puținele cu un efect atât de evident asupra poftei de mâncare și din păcate a ajuns să fie protejată prin lege fiind pe cale de dispariție.

Planta este recoltată numai de la câteva companii strict controlate iar mai apoi procesată de câțiva producători atent certificați. Se obține un extras din hoodia gordonii care stă la baza suplimentelor pentru slăbit. Pastilele de slăbit Hoodia conțin o doză optimă din acest extras de care tu ai atâta nevoie.

Beneficii

Capsulele de slăbit cu hoodia îți vor reduce pofta de mâncare, reducând astfel aportul caloric. Asta nu înseamnă că o să te înfometezi.

Cum reușește această plantă să îți reducă pofta de mâncare? Hoodia Gordonii conține o substanță care este mult mai eficientă decât glucoza în transmiterea unor mesaje creierului tău cu privire la ce cantitate de alimente este nevoie să consumi.

Nivelul mare de glucoză din corpul tău îi transmite creierului că ești “plină” și nu mai este nevoie să mănânci. Substanța activă din hoodia face acest lucru mult mai rapid și te va face să te simți sătulă. Chiar dacă masa a constat într-o simpla gustare, fapt obișnuit în curele de slăbire.

Aceste pastile naturiste doar ajută organismul să evite excesele și să profite la maxim de un număr mai mic de calorii. Iar aceasta îți va garanta o siluetă mai supla dacă ai să combini Hoodia cu fitness sau alte sporturi.

Nu sunt multe studii cu privire la Hoodia Gordonii, dar companiile care totuși le-au efectuat au putut demonstra suprimarea apetitului în testele efectuate pe mai multe grupuri de persoane.

Suprimarea apetitului a fost demonstrată atât de specialiști din Statele Unite cât și din Marea Britanie. Și cel mai important, hoodia are acest efect benefic fără riscuri majore pentru sănătatea ta.

Reacții adverse

Studiate prea puțin, nu s-a descoperit ca pastilele de slăbit cu Hoodia ar putea cauza efecte secundare evidente sau imediate.

Unii specialist au sugerat că, pe termen lung, aceste capsule ar putea suprasolicita ficatul. Dacă ai avut probleme cu acest organ, trebuie sa te consulți obligatoriu cu un doctor. Acesta te va ajuta în decizia de a urma un tratament cu acest supliment.

Contraindicații

Nu îți recomand să folosești acest supliment dacă ești însărcinată sau alăptezi. La fel, dacă suferi de diabet sau ai probleme cu ficatul, este mai bine sa te îndrepți către alte suplimente.

Hoodia Gordonii a fost mult timp o plantă necunoscută pentru majoritatea dintre noi. Dar care era consumată frecvent de către nativii din Africa. Și cred că ai observat că obezitatea sau greutatea în exces nu este o problema atât de gravă cum e la noi. Să fie acest supliment soluția? Efectul său benefic este evident. Rămâne să îl combini cu o alimentație cât mai corectă și sport pentru a ajunge la greutatea dorită.

Dacă nu ai timp să faci sport ( aud tot mai des asta) nu înseamnă că nu poți încerca hoodia. Nu te baza că aceste capsule sunt magice ci că sunt doar unul din mulții aliați. Poți să le combini și cu alte suplimente și îți urez succes să găsești mixul care te va scăpa de kilogramele nedorite cât mai repede.

Pareri si opinii forum

După cum am spus și mai sus sunt foarte multi utilizatori care au o părere bună despre pastilele de slăbit cu extract de Hoodia Gordonii. Bine înțeles, ca la orice supliment, găsești și câteva opinii negative, asta datorită persoanelor care au avut alergie la acest extract naturist.

hoodia gordonii opinie

parere hoodia gordonii

Mod de utilizare

Se iau câte două capsule pe zi cu multă apă înainte de masă.

Comandă

Produsele cu extras de Hoodia nu se mai produc din cauza că această plantă este pe cale de dispariție. Suplimentele care se găsesc acum pe piață NU conțin extractul natural ci un înlocuitor făcut în laborator. Acest înlocuitor artificial nu este la fel de eficient ca originalul și de multe ori crează efecte negative asupra organismului.

Un înlocuitor natural de succes al extractului de hoodia este garcinia cambogia, guarana, cofeina și pastilele de slăbit cu extract de portocale amare. Acestea fiind la fel de eficiente în eliminarea poftei de mâncare și a dulciurilor precum capsulele Hoodia.

Preț

Datorită faptului că Hoodia Gordonii a fost protejată de lege, pe piața se găsesc foarte multe suplimente care pretind că au în conținut acest extract. Prețul lor fiind exorbitant și deseori suplimentele nu au nici un efect benefic.  Mare atenție la ce cumperi.

Citește mai departe în acest site ce alte suplimente poți folosii cu succes în locul pastilelor de slăbit cu extract de Hoodia Gordonii.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*