Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Capsule cu Extract de Leuștean pt Dietă de Slăbire

Capsule cu Extract de Leuștean pt Dietă de Slăbire

leuștean capsule

Ce este extractul de leuștean?

Dacă te miri de ce vorbim despre leuștean, folosit aproape exclusiv în bucătărie, atunci trebuie să știi că studii recente asupra acestei plante au arătat numeroasele beneficii pentru sănătate pe care le are.
Se pare că leușteanul este și el un aliment minune pe care trebuie să îl incluzi în dieta ta atunci când te-ai hotărât să ai un stil de viață sănătos cu efecte pozitive și asupra siluetei tale. Este des folosit în dieta cu spanac pentru slăbire și detoxifiere a organismului.

Extractul de leuștean sintetizează toate substanțele importante din această plantă ca tu să beneficiezi de efectele ei pozitive. Probabil că e și dificil să consumi leuștean în stare naturală chiar dacă probabil ai încercat să îl incluzi în sucuri sau shake-uri sănătoase. Să fim cinstiți, nu are un gust tocmai plăcut. Așadar tot sub forma unui supliment, cum sunt aceste pastile, poți include leușteanul în dieta ta.

Dar de ce din multitudinea de suplimente existente în farmacii, ar trebui să alegi extractul de leuștean? O să îți spun exact ce beneficii are această plantă despre care probabil nu ai aflat încă întrucât nu se discută prea mult despre ea pe forumurile de specialitate.

Beneficiile suplimentului

Efect Diuretic

Leușteanul luptă foarte eficient împotriva pietrelor la rinichi de care suferă tot mai multe persoane. Cum face asta? Această plantă este un diuretic puternic ce stimulează eliminarea urinei fără a pierde electroliții atât de importanți pentru corpul tău. Acest efect te poate ajuta și atunci când vrei să slăbești dacă retenția de apă este una din problemele tale. Nu este atât de eficient în eliminarea apei din organism precum este cetona de zmeură, extractul de guarana sau capsaicina din ardeiul iute rosu. Dacă știi că ai probleme cu retenția de apă te invit să citești topul celor mai bune pastile pentru eliminarea apei din organism.

Reglează Digestia

Totodată, stimulează și reglează digestia pentru ca tu să nu te simți balonată și să ai un tract digestiv sănătos. Este de ajutor în acest fel atunci când ai o alimentație strictă. Cum se întâmplă când ții o dietă, și sistemul tău digestiv poate să aibă anumite probleme. Leușteanul te salvează în aceste situații.

Tot pe plan digestiv, suplimentul cu leuștean luptă împotriva bacteriilor ca E.Coli sau cunoscuta H.pylori. Aceste bacterii, pe lângă disconfortul pe care îl provoacă, pot provoca dezechilibre în absorbția nutrienților în organism care în mod clar pot duce la dereglări ale greutății corporale.
Practic, în mod indirect ajută în orice dietă sau cură de slăbire, menținând sistemul tău digestiv într-o formă maximă.

Întărește articulațiile

Aceeași plantă are un efect benefic și asupra articulațiilor, ameliorând probleme acestora și întărindu-le. Dacă faci sport sau orice activitate fizică și ai probleme cu articulațiile, suplimentul cu leuștean trebuie inclus în dieta ta.

Pentru că vrei ca pielea ta să fie tot timpul frumoasă, leușteanul este una din plantele care s-a dovedit că este eficientă împotriva acneei sau dermatitei, atât de supărătoare pentru unele dintre noi.
Și tot pentru tine, leușteanul este un remediu eficient împotriva durerilor menstruale de care te lovești în fiecare lună. Poți încerca acest supliment și sunt sigură că o să vezi o ameliorare foarte reconfortantă.

Suplimentul ajută și la tratarea afecțiunilor respiratorii, fie ca vorbim de adulți sau de copii. Aerul poluat este unul din cei mai nocivi factori pentru sănătatea sistemului respirator. Aproape toți avem probleme cu sistemul respirator. Leușteanul intervine într-un mod pozitiv și aici.

Nu cred că te-ai fi gândit că această banală plantă din curtea bunicii poate avea atâtea efecte pozitiv atât la interiorul cât și la exteriorul corpului tău. Dacă până acum ai folosit-o doar la preparatele culinare, poate ar trebui să o incluzi într-o cură.

Reacții adverse

În principiu, suplimentul cu leuștean este sigur pentru consum și nu cauzat reacții nedorite persoanelor ce l-au consumat. Este bine de știut că uneori, consumul acestui supliment poate crește sensibilitatea la radiațiile solare și amplifică riscul arsurilor solare în anumite situații.

Contraindicații

Mai mult ca sigur nu trebuie să consumi acest supliment cât timp alăptezi sau dacă ești însărcinata, aceasta fiind recomandarea generală a medicilor. Nu s-a reușit studierea unor efecte asupra nou-născuților așa că nu merită riscul.

Totodată, nu trebuie să consumi acest supliment dacă ai avut sau ai probleme cu rinichii. Leușteanul poate amplifica problemele acestor organe destul de sensibile. Tocmai prin efectul diuretic despre care vorbeam mai sus.

Este recomandat a se ține în paralel o dieta strictă alături de ceva mișcare.

Comandă

Suplimentul cu leuștean nu este atât de răspândit și probabil îți va fi dificil să îl găsești în farmacia sau plafar-ul tău favorit. Ca să îți ofer o sugestie, poți cumpăra aceste capsule de pe Amazon. Acolo găsești producătorii renumiți în domeniul suplimentelor naturiste.

Cu toate acestea eu îți recomand in locul lor, pastilele de slăbit Capsiplex cu ardei iute. Sunt mult mai eficiente și mai rapide fără a fii nevoie de a ține o cură sau un program de exerciții fizice. Este un produs natural de slăbit termogenic ce conține în mare parte capsaicina.

Pe lângă faptul că beneficiezi de un produs de calitate, acesta are un preț decent. Chiar redus dacă achiziționezi mai multe flacoane. Livrarea este gratuită, perfect pentru bugetul tău, așa că trebuie doar să îl încerci și în mod sigur te va convinge. Citește pastile de slăbit cu ardei iute păreri ca să îți faci o opinie despre eficiența lor.

Preț

Prețul pastilelor de slăbit cu leuștean e destul de măricel și din puntul meu de vedere este că nu își merită banii. Este recomandat să folosești cura cu leuștean pentru minim 4 luni pentru a beneficia de toate atuurile ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*