Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Lida Daidaihua Pareri si Pret in Farmacii

Lida Daidaihua Pareri si Pret in Farmacii

Lida DaidaihuaLida Daidaihua este un produs pentru slăbit care și-a făcut loc ușor în mediul online. Nu sunt multe opinii sau păreri despre acest supliment, cel puțin la noi în țară. Am găsit câteva informații despre el peste hotare dar mult prea puține. Te ajută să slăbești rapid și sănătos? Hai să discutam despre el și vei decide tu.

Ce este Lida Daidaihua

Este un supliment chinezesc la bază( vezi asta și după nume), produs chiar în țara mamă și care ar trebui să te ajute să scapi de kilogramele în plus acționând în mai multe moduri.

Beneficii

Inhiba Apetitul

Reduce foamea datorită ingredientelor active din capsulele de slăbit.

Ajută la reducerea absorbției mâncărurilor grase, adică trecerea lor prin tranzitul intestinal mai rapid pentru ca tu să nu te îngrași. Nu fac parte dintre acele pastile pentru reducerea poftei de mancare natural iar eficiența lor lasă de dorit. Chiar îți recomand Green Coffee Plus sau Triapidix 300 pentru a reduce pofta de mâncare și de dulce.

Accelereaza Metabolismul

Ca multe alte suplimente, Lida Daidaihua ar avea un efect de accelerare al metabolismului, convertind astfel mai rapid depozitele de grăsime în energie.

Poate da rezultate?

Lida Daidaihua conține extract de portocală amară, extract de frunze de dud, semințe de Cassia și semințe Dzhobstar.

Ingredientele nu spun prea multe informații dar o să încerc eu.

Portocalele amare conțin sinefrină despre care se știe că ajută la arderea grăsimilor în exces. În plus reduc și pofta de mâncare.

Celelalte ingrediente au diverse roluri, de la antioxidant și până la tratarea diverselor afecțiuni.

Mod de utilizare

Pe prospect ni se spune să luăm o singură capsulă de slăbit pe zi, cel mai bine înainte de micul dejun. Nu sunt mai multe informații și nici nu găsești alte date în vreo farmacie sau plafar.

Reacții adverse

Deși peste acest capitol trec destul de repede, Lida daidaihua este unul din suplimentele problematice.
Acesta a fost interzis la vânzare în SUA de către FDA dintr-un motiv destul de serios. Se pare că pastilele de slăbit conțin două substanțe care sunt potențial nesigure pentru sănătate( printre care sibutramina).
Totodată, aceste capsule de slăbit pot avea un efect laxativ puternic ce duce uneori la deshidratare și alte probleme.

Contraindicații

Nu este recomandat acest supliment cardiacilor și suferinzilor de boli cronice. De asemenea nu este recomandat sub nici o forma femeilor însărcinate sau care alăptează.

Comandă

Nu găsești acest produs în farmacie și nici la magazin. Din ce văd eu nu prea există o linie comercială pe care să o urmărești. Acesta este vândut de obicei pe site-uri obscure cumva parcă create special pentru acest produs.

Pret

Prețul este undeva între 50 si 70 de lei la diferiți vânzători pe site-uri de anunțuri. Nici un magazin online cu reputație nu vinde Lida Daidaihua. Asta mă pune pe gânduri și înainte de a cumpăra trebuie să studiezi puțin aceste pastile.

Este eficient pentru slăbit?

Green Coffee PlusO să îți spun părerea mea sinceră. Prefer oricând să consum un produs ca Green Coffee Plus despre care știu ce conține și pe care s-au făcut studii care au demonstrat că ajută la slăbit. Este bazat pe cafea verde și poți citi informații multe despre eficiența ei în curele de slăbire. Este eficient în curele de slăbit și elimină rapid grăsimea abdominală. Produsul dispune acum de oferta, vezi Green Coffee Plus capsule pret.

Nu știu câtă încredere să ai în eficiența unui produs ca Lida Daidaihua care nu este vândut decât pe site-uri create special pentru el și unde este promovat că te ajută să scapi de zeci de kilograme.

Nu știm nimic despre cine îl produce, cine îl importă și dacă ce cumpărăm este același lucru cu ceea ce a intenționat producătorul. Nici o părere pozitivă reală și nici un studiu. Doar o interzicere la vânzare în SUA a pastilelor Lida Daidaihua.

Decizia corectă e la tine, dar uneori e mai importantă sănătatea ta și nu doar să slăbești cu orice risc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*