Home » Intrebari Frecvente » Ce este Niacina? Vitamina B3 – Acid Nicotinic

Ce este Niacina? Vitamina B3 – Acid Nicotinic

niacina vitamina b3

Lumea în care trăim este una într-o continuă schimbare, modificările fiind făcute peste noapte iar lucrurile schimbându-se foarte frecvent. Multe dintre schimbările secolului XX au avut un impact major asupra felului cum ne trăim viața în ziua de azi.

Pe lângă schimbările tehnologice și cele sociale, s-au înregistrat schimbări și în modul în care privim sănătatea. Din păcate, cu toate că schimbările au fost și pozitive, unele au ajuns să ne afecteze destul de mult. Obezitatea a devenit un fenomen foarte cunoscut, multe persoane luptând cu această problemă caracteristică a secolului în care trăim.

Pe lângă arderea grăsimii corporale prin alergări, a fost necesară și o alimentație corespunzătoare, iar acesta a fost motivul pentru care au început să apară pe piață suplimente alimentare utile sănătății. Niacina cunoscută și sub numele de vitamina B3 și acid nicotinic, oferă o mulțime de beneficii organismului dovedite științific. scăderea în greutate fiind unul dintre cele mai importante beneficii pe care acest supliment natural îl oferă sănătății.

Beneficii în slăbit

Niacina sau Vitamina B3 au capacități recunoscute atunci când vorbim despre scăderea în greutate, iar aceste capacități au fost confirmate de numeroși specialiști din domeniu. Interesant este ca Vitamina B3, pe lângă faptul că ajută foarte mult la lupta cu kilogramele în plus, ea este apreciata și pentru faptul că vine în ajutorul persoanelor slabe care doresc să ia câteva kilograme în plus.

Niacina oferă organismului energia de care acesta are nevoie, arzând în același timp colesterolul rău care se găsește în organism. Cantitatea de colesterol rău, cu cât este mai mare în organism, cu atât apar mai rapid efectele nefaste ale acesteia, de aceea este recomandat să introduci în alimentație un produs pe bază de niacină.

El va fi indicat pentru ca va diminua colesterolul rău din organismul tău. Niacinul se găsește în mai multe alimente, produsele lactate având o cantitate mare de niacin. De asemenea, niacinul se mai găsește și în cereale, oua sau chiar nuci, aceste alimente fiind îndrăgite de persoanele care își doresc să pornească o dietă. Carnea slabă conține și ea niacin, de aceea un lucru de reținut este că produsele bogate în niacin pot fi introduse fără nici un fel de problema în orice dietă.

Pentru a asigura doza optimă de Vitamina B3 de care organismul are nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie, este o idee excelentă să te orientezi către un supliment bogat în acest produs. Suplimentele de cea mai bună calitate sunt acelea care va oferă posibilitatea pierderii în greutate, ele fiind eficiente și în lupta cu colesterolul ridicat.

Suplimente slăbire

O scurtă listă cu unele dintre cele mai eficiente pastile de slăbit cu niacină.

Capsiplex cu ardei iute

capsule ardei iuteCapsiplex sunt pe departe unele dintre cele mai bune pastile de slăbit ce conțin niacină. Ingredientul lor principal este capsaicina extrasă din ardeiul iute roșu. Este un excelent arzător de grăsimi fabricat în Statele Unite. Aceste pastile care te ajuta sa slabesti repede beneficiază de transport gratuit și reducere de preț. Nu se găsește în farmaciile plafar dar se poate comanda online cu ușurință. Poți citi aici mai multe informații și părerea mea despre aceste capsule de ardei iute Capsiplex.

Hydroxycut Platinum & Titanium

Hydroxycut muscletechDin gama produselor Hydroxycut fat burner sunt doua suplimente puternice ce conțin niacina dar și alte ingrediente naturale. O parte din aceste aceste pastile de slăbit au fost retrase de pe piață datorită efectelor negative pe care le provocau. Produsul pare a fi eficient doar dacă se folosește în paralel cu o cura strictă de alimentație cât și exerciții fizice. Se poate cumpăra online de pe amazon și nu dispune de reduceri.

Reacții adverse și recomandări

Suplimentul alimentar trebuie consumat în cantități recomandate, astfel încât să nu aveți probleme cu el. Cu toate că este realizat din ingrediente naturale, este o idee foarte bună să îți întrebi medicul dacă este sau nu recomandat să consumi acest supliment. El îți va spune cu siguranță dacă suplimentul îți va face sau nu bine și îți va da cel mai bun sfat cu privire la acesta.

Nu uitați ca pastilele bazate pe niacină sunt cele mai recomandate doar în momentul în care sunt însoțite de o viață echilibrată bazată pe activități fizice, precum și o alimentație cât mai sănătoasă. Introducând un supliment alimentar cu niacină în viața ta de zi cu zi, vei observa numeroase schimbări și îl vei aprecia pentru beneficiile pe care le oferă organismului tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*