Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Omega 3 Capsule cu Ulei de Peste

Omega 3 Capsule cu Ulei de Peste

Omega 3 pastile de slăbit

Ce este Omega 3?

Când folosim termenul Omega 3 ne referim la un grup de acizi grași sănătoși foarte importanți pentru organismul tău. Este important să știi că acești acizi importanți nu pot fi produși natural de corpul tău, așa că îl poți lua doar din alimente sau suplimente.

omega 3 capsule Cea mai cunoscută sursă de Omega 3 este uleiul de pește și toate suplimentele care conțin acest ulei. Probabil știi și tu că în absolut orice regim alimentar sănătos se recomandă consumul de pește gras bogat în acizi Omega 3. Citește mai multe despre dieta de slăbit cu pește. Nu sunt recomandări în vânt pentru că s-a dovedit cât de sănătos este acest aliment.

Pentru că nu este la îndemâna oricui să mănânce pește gras în cantități suficiente, au apărut în ajutorul tău suplimentele cu ulei de pește care să te ajute în dieta ta. Suplimentele sunt sub forma unor banale capsule și se găsesc în mai toate farmaciile cu produse naturiste dar nu numai.

De ce să consumi ulei de pește? Acizii Omega 3 sunt aliații corpului tău ajutând la menținerea sănătății inimii și a creierului, și totodată îmbunătățesc sănătatea și aspectul pielii.

În ultimii ani s-a discutat tot mai mult și s-au făcut câteva studii care au arătat că suplimentele cu Omega 3 ajută în dietele de slăbire reducând grăsimea corporala în exces. Haide să vedem mai pe larg cum acționează suplimentul cu ulei de pește și ce beneficii aduce consumul lui.

Beneficiile suplimentului

Este uleiul de pește important atunci când vrei să slăbești? Eu zic ca da și o să îți arăt de ce în rândurile de mai jos. Am stabilit deja că este un aliment foarte sănătos acționând pozitiv în corpul tău.

Reduce apetitul

Te întrebi dacă a slăbit cineva cu Omega3? Studii făcute în străinătate au arătat că uleiul de pește consumat de personale supra ponderale a reușit să reducă apetitul acestora într-un mod foarte evident. Consumat înainte de masa, suplimentul ajută la păstrarea senzației de sațietate mai mult timp ceea ce înseamnă că vei mânca mai puțin – deci aport mai mic de calorii.

Accelerează metabolismul

Conform altor cercetări, se pare că Omega 3 ajută corpul tău să accelereze metabolizarea grăsimilor și totodată blochează depunerea lor în corp. Studiul a fost făcut pe șoareci dar este foarte relevant pentru om. Animăluțele cărora li s-a administrat un supliment cu ulei de pește nu s-au îngrășat deși au urmat o dietă cu multe grăsimi și hrană în exces. Interesant nu? Același efecte le găsești și în uleiul de in pentru slăbit care și el la rândul lui este plin de Omega3.

Arzi mai multe calorii

Dacă faci și o activitate fizică, cum este recomandat, acest supliment amplifică efectele exercițiilor. Chiar te va ajuta să consumi mai multe calorii și să arzi mai multe grăsimi. Acest beneficiu a fost arătat în cadrul altui studiu unde doamnele ce au consumat ulei de pește cu Omega 3 au reușit să ardă cu 10% mai multe calorii decât înainte de a începe această cură.

Reglează tensiunea

Uleiul de pește cu Omega 3 ajută și la ameliorarea multor afecțiuni cum ar fi artrita sau cancerul. Reglează tensiunea arterial și are efecte benefice și în cazul bolilor ca depresia sau Alzheimer.
După cum vezi și tu, uleiul de pește cu Omega 3 este mai mult decât un supliment. Chiar dacă părerile sunt împărțite când vine vorba de eficacitatea lui în dietele pentru slăbit. Este totuși unul din alimentele indispensabile indiferent de ce dietă urmezi.

Ai o sursă inegalabilă de acizi grași necesari corpului tău și este posibil să scapi și de grăsimea nedorită. Poți să îl combini și cu alte suplimente pentru un efect mai rapid și mai evident.

Reacții adverse

Consumul acestui supliment poate să provoace câteva reacții mai puțin plăcute. Unele din cele mai comune sunt gustul de pește pe care îl poți resimți. Uneori chiar respirația poate să aducă a miros de pește. Este oarecum ceva normal pentru că vorbim de un supliment natural ce conține ulei de pește.
Rareori poate apărea greața și amețelile sau poate unele dureri de stomac dacă ești mai sensibilă digestiv.

Contraindicații

Suplimentul cu ulei de pește este, în general, un produs sigur pentru sănătate. Este totuși nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Totodată, nu consuma acest supliment dacă știi că suferi de anumite alergii, în special de alergie la fructele de mare.

Dacă suferi de diabet, este bine să discuți cu medicul tău atunci când vrei să începi o dietă cu ulei de pește cu Omega 3.

Comandă

Este foarte important pentru tine să cumperi un supliment de calitate care să și facă ceea ce spune că face. Piața este plină cu astfel de suplimente dar multe sunt de calitate inferioară.
Recomandarea mea este să vezi și acest produs de la RealDose Nutrition ce este vândut pe Amazon la un preț foarte bun iar în plus are review-uri de excepție de la cei care l-au comandat.

Preț

Vorbim despre un supliment cu 5 stele din 5 de la aproape 200 de cumpărători. Asta în sine este o dovadă despre calitatea acestuia.
Costă ceva mai mult, cam 200 de lei flaconul, dar zic eu că merită dacă vrei să slăbești sănătos și fără riscuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*