Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Pomegranate Capsule cu Extract de Rodii SuperSlim

Pomegranate Capsule cu Extract de Rodii SuperSlim

pastile de slabit cu rodii

Ce este extractul organic de rodie?

În acest articol o să afli dacă rodia, mai exact pastilele Super Slim cu rodii pomegranate, te pot ajuta să slăbești. Și dacă sunt sau nu mai bune ca alte suplimente naturiste pe care le găsești în farmacii. De la bun început menționez să îți spun că Superslim este o capsulă fabricată în China. Vezi aici topul celor mai bune pastile de slăbit chinezești.

Pomegranate capsule rodii superslimRodia este unul din fructele cele mai recomandate atunci când vrei să duci un stil de viață sănătos și, de ce nu, să lupți împotriva obezității. Conține numeroase fibre și vitamine importante în orice dietă sănătoasă, de la vitamina B12 pentru slăbit și până la vitamina K sau C. Totodată este și o sursă neprețuită de antioxidanți, foarte importanți pentru sănătatea ta.

Poți să consumi rodie în stare naturală sau sub forma sucurilor obținute din acest fruct.
Totuși, ca și în cazul altor fructe, uneori nu consumăm o cantitate suficientă de rodii pentru a avea beneficiile dorite de noi. Știi că nici unul din noi nu consumă rodii zi de zi. Ci doar când ne mai trezește interesul pe rafturile supermarketurilor.

Producătorii de suplimente naturale au reușit să creeze o formă concentrată sub formă de capsule. Conțin substanțele cele mai importante din rodie care acționează pentru pierderea în greutate. Acesta este extractul de rodii despre care vorbeam și în primele rânduri.

Acesta asigură doza maximă din nutrienții pe care îi găsești în rodie și, folosind aceste capsule, o să poți vedea efectele pe care le dorești mult mai repede. Să vedem ce beneficii are acest extract și cum te ajută aceste capsule să scapi de kilogramele în plus.

Beneficiile

Reduce apetitul

Rodia este un fel de medicament pentru corpul tău. Vitamina B12 este esențială pentru corpul tău, la fel și când e vorba despre magneziul și potasiul conținute de aceste caspule.
Poți să îl tratezi ca pe un aliment plin de vitamine. Consumul unui astfel de supliment îți va reduce apetitul și foamea care sunt amplificate atunci când mănânci alimente nesănătoase.

Arde grăsimea

Extractul de rodie mai conține și acid punicic despre care unele studii ar sugera că stimulează arderea grăsimilor de pe corpul tău. Părerile sunt împărțite pentru că studiile nu au arătat rezultate concludente. Dar ce te interesează pe tine este că acidul punicic aduce numai avantaje corpului tău luptând și împotriva tumorilor. Merită văzut și dacă, în cazul tău, are un efect și când vrei să slăbești sănătos.

Antiinflamator

Rodia are și efect antiinflamator, reglează nivelul zaharurilor din sânge și crește imunitatea organismului.
Mai mult, conținutul de antioxidanți este mai mare decât cel găsit în ceaiul verde, un atu important al acestui fruct.

Reduce Colesterolul

Alte studii au arătat că substanțele din rodie reușesc să încetinească formarea colesterolului. Acesta pune mari probleme organismului și este strâns legat de problemele de obezitate.

Ca să concluzionez, extractul de rodii este un aliment sănătos esențial în orice dietă, mai ales în dieta cu orez  sau în dieta pentru burtă. Cu ajutorul lui poți să slăbești pe mai multe căi – reduce apetitul și te încarcă cu vitamine și nutrienți, detoxifică organismul și sistemul digestiv eliminând substanțele toxice din corpul tău iar acidul punicic( sau Omega 5) ar ajuta și el la arderea grăsimilor de pe corpul tău.

Indiferent că îl folosești strict pentru beneficiile nutritive sau pentru rolul mai puțin evidențiat în scăderea greutății, extractul de rodie trebuie folosit măcar pentru o cură de 1-2 luni. Apoi vei decide dacă merită continuat consumul sau încerci un alt supliment.

Reacții adverse

Extractul de rodii poate cauza uneori probleme alergice la fel ca orice alt fruct. Dacă știi că ai astfel de probleme, consultă-te cu un medic înainte de a consuma aceste capsule de slăbit. În rest, nu s-au evidențiat reacții adverse comune la persoanele care au consumat fie acest extract, fie rodie în stare naturală

Contraindicații

Deși nu există date concrete, nu este recomandat să consumi acest supliment pentru slăbit dacă alăptezi un bebeluș. De asemenea, trebuie să știi că rodia poate scădea tensiunea și este contraindicată dacă ai deja o tensiune scăzută. Cel mai bine este să discuți despre acest supliment cu medicul tău și dacă îți poate cauza sau nu probleme.

Comandă

Cred că ți-ai format o părere despre aceste pastile cu extract de rodie. Oricare ar fi 100% adevărul, rodia rămâne importantă pentru alimentația oricui. Poate să te ajute și în lupta împotriva obezității.
Dacă crezi că te pot ajuta să slăbești iar alte suplimente au eșuat în a face asta, poți comanda capsule de calitate de pe site-ul oficial.  Aceștia au reușit să creeze un extract de rodie combinat cu alte fructe pentru a accelera efectele pozitive ale acesteia.

Preț

Suplimentul nu este de o calitate superioară și are un preț foarte mare. Raportat la beneficiile pe care spune că le oferă. Poți cumpăra 3 flacoane pentru o cură de 3 luni( perioada recomandată) la un preț de 180 lei și cu livrare gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*