Home » Băuturi dietetice » Rețetă Ceai de Slăbit cu Ceai Verde și Guarana

Rețetă Ceai de Slăbit cu Ceai Verde și Guarana

rețetă ceai de slăbit

Când te simți obosit/a și îți dorești să fi în formă, atunci nu ezita să bei la micul dejun o ceașcă de ceai verde cu pulbere de guarana îți redă starea de spirit și energia necesară pentru întreaga zi. Datorită efectelor lui de ardere a grăsimilor și stimulării pierderii în greutate, acest ceai este des folosit în curele de slăbire. Datorita numărului foarte ridicat de antioxidanți pe care îi deține extractul de ceai verde, ajută la slăbit și în detoxifierea organismului. Aici am scris o listă cu principalele beneficii ale extractului de ceai verde.

Ingrediente:

  • 1-2 grame de pulbere de guarana( Atenție, înainte de a folosii vezi modul de administrare al guaranei)
  • o linguriță de ceai verde

Mod de preparare :

Pune la fiert într-un vas 250 ml apă. Lasă să clocotească, după care adaugi o linguriță cu ceai verde. Mai lasă 2-3 minute să fiarbă, oprește focul și adaugă 1-2 grame pulbere de guarana (poți adaugă și puțină scorțișoară). Acoperă vasul cu un capac pentru aproximativ 2-3 minute, după care îl poți bea cu înghițituri mici. Bea acest ceai pe stomacul gol de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Alte optiuni

guarana capsule energizanteGustul pudrei de guarana s-ar putea să nu îți placă iar în cazul acesta îți recomand pastilele de slăbit ce conțin acest extract. Acestea sunt energizante care slabesc și tonifiază corpul mai ales dacă sunt luate în paralel cu exerciții fizice. Extractul de guarana conține de 7 ori mai multă cofeină decât cafeaua și este des folosit în suplimentele dietetice. Printre beneficiile acestuia se număra efectul diuretic, inhibarea apetitului și arderea grăsimilor.

Înainte de începe o cură de slăbit cu ajutorul unui ceai de dietă sau folosirea unui supliment este recomandată opinia unui doctor nutriționist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*