Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Șofran Capsule cu Extract de Crocus Sativus

Șofran Capsule cu Extract de Crocus Sativus

Sofran capsule extract crocus sativus

Saffron este o pastilă de slăbit eficientă cu extract de șofran. Astăzi o să îți vorbesc despre șofranul Indian cunoscut ca și extractul Crocus Sativus. Un condiment des confundat cu Turmericul care se extrage din planta Curcuma Longa.

Beneficiile șofranului sunt cunoscute de mii de ani și recent a început să fie văzut ca mai mult decât un simplu condiment. După numeroase studii, șofranul Indian a început să fie disponibil în forma concentrată și recomandat în multe cure de slăbit.

Poate ai citit despre el pe vreun forum sau te-ai gândit să cumperi pastile care să te ajute să slăbești. Dacă nu ți-ai format încă o părere despre aceste pilule cu turmeric, haide să vedem care sunt beneficiile acestui supliment naturist iubit în Franța.

Ce este extractul de șofran?

Saffron capsule cu Șofran indian crocus sativusȘofranul se obține din stigmatele unei florilor de Crocus Sativus. Extractul de șofran conține o formă concentrată din binecunoscutul condiment pe care îl folosești în bucătărie.
Specialiștii în suplimente naturiste au reușit să obțină produsul Saffron printr-un proces natural fără a se pierde din calitățile cele mai importante ale șofranului.

Doza conținută într-o tabletă cu extract de șofran este optimă pentru majoritatea persoanelor și nu poate fi obținută prin consumarea acestui condiment în forma sa clasică. Se poate cumpăra din farmaciile online sau de la plafar, și este un adevarat aliat în dietele pentru slăbit.
Extractul de șofran are numeroase beneficii pentru sănătatea ta pe care sunt sigură că nu le știai.

Șofran beneficii

Ca să îți formezi o opinie, o să îți arăt care sunt efectele consumului de șofran. După cum spuneam mai sus, planta Crocus Sativus este folosită de mii de ani pentru proprietățile sale vindecătoare și pentru îmbunătățirea tonusului organismului.

Șofranul reduce pofta de mâncare. Acest lucru a fost descoperit de mai mulți cercetători și de aici a început folosirea extractului în dietele pentru slăbit. Testele au arătat că persoanele care au consumat o capsule de extract de șofran aveau apetitul redus și au reușit să își reducă mai rapid greutatea în exces. Până cum sună interesant, nu?

Șofranul este folosit și în tratarea depresiei, fiindcă acesta crește nivelul de serotonină. Și cred că știi legătura dintre depresie și greutatea corporală. Când te simți tristă, fără chef, cu un tonus scăzut, atunci tinzi să consumi mai multe alimente și să fii mai sedentară. De aici rezultă kilograme în plus în defavoarea siluetei tale. Dacă consumi extract de șofran, acesta îți va îmbunătății starea de spirit și vei reuși să fii mai activă evitând greutatea în exces.

Un alt treilea beneficiu – reglarea și optimizarea digestiei. Consumul de șofran Indian facilitează secreția sucurilor gastrice și digestia, astfel că vei evita balonarea și depunerea grăsimilor nedorite. Extractul de șofran este des folosit în dieta grupelor sanguine și în majoritatea pastilelor de slăbit care se gasesc prin Chișinău.

Totodată, același condiment joacă un rol important în detoxifierea organismului tău. Este știut faptul că șofranul ajută la scăderea nivelului de colesterol, îmbunătățirea circulației sângelui și eliminarea toxinelor din corp. Beneficii foarte importante atunci când vrei să slăbești într-un mod sănătos.

Ca să concluzionez – șofranul este unul din suplimentele minune ce se potrivesc perfect cu dorința ta de a avea o greutate optimă și o tonus de invidiat.

Detoxifică, ajută digestia, îți îmbunătățește starea de spirit și îți reduce pofta de mâncare. Pur și simplu nu poți să îl ignori și sunt sigură că îți dorești să încerci o cură cu aceste pilule.

Șofran reacții adverse

Ca la orice supliment, fie el naturist sau nu, poți avea anumite reacții adverse atunci când îl consumi. Acestea se regăsesc și pe prospect. Dar este bine să le știi chiar dacă apar foarte rar și nu sunt grave.

Șofranul poate provoca amețeală, uscarea gurii, palpitații sau o stare agitată. Consumat în doze foarte mari poate cauza sângerari nazale sau diaree.

De aceea, este bine să te consulți cu medicul tău dacă suferi de anumite afecțiuni dar îți dorești sî folosești acest extract.

Contraindicații

Șofranul este contraindicat femeilor însărcinate, persoanelor ce suferă de afecțiuni cardiace sau alergii. De asemenea, nu ar trebui consumat de persoanele care suferă de afecțiuni psihice cum ar fi tulburarea bipolară.

Păreri și opinii forum

Pe forumurile online de slăbit nu am găsit vreo părere sau opinie negativă despre pastilele de slăbit cu șofran. Acestea sau dovedit a fii pe placul tuturor aducând rezultate garantate!

Șofran păreri și opinii forum

Mod de administrare

A se lua câte o pastilă de două ori pe zi. Nu depășii doza recomandată.

Comandă

Este important să cumperi un supliment de calitate care să aibă un efect rapid.
Unul din cele mai cunoscute magazine online de suplimente este BAUER NUTRITION, cunoscut și apreciat în toată lumea. Oferă livrare gratuită la toate comenzile și au oferte foarte bune mai tot timpul.

Preț

Prețul este de 34,95$ pentru un flacon cu 60 de capsule cu șofran. Dacă folosești codul de discount afișat în josul paginii oficiale beneficiezi de o reducere de 20% pentru fiecare comandă plasată.

sofran crocus sativus comanda pret
În acest moment poți cumpăra 3 flacoane cu extract de șofran la prețul de 2, adică un total de doar 69,99 dolari.
Economisești o sumă frumușică din reducere și din livrarea gratuită. Sunt sigură că știi cât costă de obicei expedierea unui colet din afară.
Cele 3 flacoane îți vor ajunge pentru 90 de zile, timp în care garantat vei reuși să slăbești rapid și sănătos.

Concluzie

Extractul de șofran este unul din acele suplimente pe care nu poți să le ignori. Dacă ai încercat să slăbești folosind alte suplimente care nu au avut efect, atunci poate acesta este potrivit pentru tine. Te va ajuta să ai o stare generală mai bună, să fii mai voioasă și totodată să scapi de kilogramele în plus. Puține capsule dietetice reușesc să acționeze și asupra fizicului și psihicului. Crede-mă că o cură cu pastile de slăbit cu extract de șofran ar trebui încercată de către oricine și sunt sigură că rezultatele vor exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*