Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Spirulina Capsule Alge Marine pentru Slăbire

Spirulina Capsule Alge Marine pentru Slăbire

spirulina capsule alge marine

Dacă te întrebai în ce farmacii poți găsii pastile de slăbit cu spirulină(alge marine) să știi că ai nimerit în locul perfect. Îți prezint mai jos toate detaliile în legătură cu aceste comprimate dietetice și cum te pot ajuta ele. De la bun început țin să îți menționez că spirulina nu este un medicament de slăbit minune așa cum ai auzit. Într-adevăr alga marina aduce beneficii majore în dietă dar nu sunt la fel de eficiente precum cele cu Forskolin (urzică Indiana), cafea verde, semințe de in sau garcinia cambogia.

Ce este spirulina?

Spirulina este o mică algă marină Arthrospira platensis ce există de mult timp pe planeta noastră. De alga Arthrospira platensis spirulinaceva vreme s-a descoperit că spirulina este un super aliment cu beneficii extraordinare pentru sănătatea ta.
Conține numeroase vitamine, proteine și mulți alți nutrienți importanți pentru corpul tău. Spre exemplu, în timp ce carnea de vită conține 22% proteine, spirulina are un procent de 70%.
De fapt alga marină este privită ca un aliment minune complet și totodată ca un protector natural împotriva multor afecțiuni.

Datorită beneficiilor sale, spirulina este folosită cu succes în multe diete pentru slăbit și cred că cunoști cel puțin o persoană care a slăbit cu ajutorul suplimentelor ce conțin aceste alge.
Spirulina o găsești în farmacii sau plafar sub forma unor capsule ce conțin doza optimă din această algă naturală.

Beneficii

Spirulina este de multe ori comparată cu un aliment minune în dietele pentru slăbit și foarte multe persoane au reușit să slăbească mult mai ușor și fără să afecteze în vreun fel aportul de nutrienți necesari organismului.
Hai sa vedem care sunt beneficiile pe care ți le aduce spirulina.

În primul rând trebuie să știi că are un conținut ridicat de proteine și aminoazici esențiali. Totodată alga marină este digerată mult mai rapid decât alimentele precum carnea.

Consumând acest supliment proteic nu o să ai nevoie să mai mănânci și alimente care conțin multe calorii ce nu îți sunt de folos atunci când vrei să slăbești.
Spirulina conține foarte puține calorii, de fapt doar 3,9 per gram de proteină.

În general o pastilă cu spirulină precum Forskolin 250 conține în jur de 2 calorii, o valoare infirmă și ideală pentru cura ta de slăbit. În orice dieta, numărul de calorii este limitat și din aceste date îți dai seama de potențialul acestui produs natural.

Astfel, în combinație cu activitatea fizică, te va ajuta să scapi de grăsimea de pe corp și să îți întărești musculatura.
Datorită conținutului bogat în substanțe nutritive, spirulina reduce apetitul sau foamea în termini populari.

De ce? Majoritatea alimentelor nu conțin substanțele de care are nevoie corpul tău mai ales cele pe care le consumam foarte des. Mă refer aici la alimentele de tip fast food sau semipreparate.
Este normal ca după astfel de mese, senzația de foame apare foarte rapid deoarece nu ai consumat decât calorii nefolositoare fără prea mulți nutrienți.

Consumând spirulina, corpul tău va primii proteinele și vitaminele atât de necesare corpului tău. Astfel, vei manca mai puțin și îți va fi foame mai rar și totodată o să observi cum, în timp, greutatea ta o să se reducă treptat spre ceea ce ți-ai propus.

Pe lângă proteine, acest supliment îți asigură o doză optima de acizi grași de tip Omega 3 și GLA. Probabil deja știi că acești acizi sunt folosiți și ei în dietele pentru slăbit protejând împotriva depunerii grăsimii corporale.

Combinând toate aceste beneficii nu ai cum să ignori spirulina. Nu este doar un supliment ci chiar și un aliment sănătos pentru tine.

Dacă alimentația ta nu este chiar una sănătoasă, dacă nu reușești să slăbești așa cum vrei, atunci va trebui să încerci o cură cu spirulină cât mai repede.

Vei fi mai sănătoasă, vei mânca mai puțin și dacă faci și puțină activitate fizică o să ai și greutatea dorită dar și un tonus muscular de invidiat datorită calității proteinelor din acest supliment.

Reacții adverse

Consumul unei doze optime de spirulina nu pune probleme sănătății tale. Nu se cunosc efecte negative frecvente legate de consumul acestui produs natural atât de benefic.

Totuși, dacă se exagerează, spirulina poate pune probleme ficatului sau rinichilor. Pot apărea și unele probleme digestive ca diarea sau dureri de stomac precum și stări de amețeală sau greață.

Foarte important este să cumperi un supliment cu spirulină de calitate care să te ajute cu adevărat. Dacă nu cumperi un produs de calitate este posibil ca acesta să provoace mai multe reacții adverse.

Contraindicații

Nu este cazul să consumi spirulina dacă alăptezi sau dacă ești gravidă. Desigur, poți să te sfătuiești cu medicul tău în cazul în care îți dorești totuși să urmezi o cură cu spirulină. La fel, dacă ai probleme digestive sau suferi de afecțiuni ale organelor interne. Nu consuma pastile cu spirulină fără acordul medicului tău.

Păreri și opinii forum

Capsulele de slăbit care conțin doar alge marine nu sunt atât de eficiente în dietele de slăbit precum alte suplimente. Din aceasta cauza apar foarte multe păreri și opinii negative despre acest extract. Unele dintre cele mai eficiente pastile de slăbit ce au printre ingrediente spirulina este Forkolin 250. Aste un bun arzător de grăsimi și un bun inhibitor de apetit care în opinia mea ar trebui încercat. Nu necesită să ții un regim de dietă strict sau să faci exerciții fizice cu toate că acestea sunt indicate.

spirulina parere opinie forum

Mod de administrare

A se lua câte două capsule în fiecare zi. Una dimineața și una la prânz cu un pahar mare de apă cu 15 minute înainte de masă.

Comandă

Cum spuneam și mai sus, este foarte important să cumperi un supliment cu spirulină cât mai pur și de la un producător consacrat. Astfel o să vezi rezultatele dorite mai rapid iar posibilele reacții adverse vor fi extrem de rare.

Eu îți recomand să cumperi suplimentul cu spirulină Forskolin 250 care este unul din cele mai populare suplimente naturiste. Au o calitate superioară dar în același timp și un preț foarte rezonabil. Ținând cont că o cură cu spirulină trebuie urmată cel puțin câteva luni.

Preț

De exemplu, 60 de capsule cu spirulină te vor costa în jur de 150 lei și îți vor ajunge pentru o lună. Transportul nu este inclus în preț dar are și el un cost redus, în perioada aceasta a anului chiar este gratuit. Un preț mic de plătit pentru a obține silueta pe care ti-o dorești, nu crezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*