Home » Capsule de Slabit » Untoxin Capsule Detoxifiante pt Colon si Ficat

Untoxin Capsule Detoxifiante pt Colon si Ficat

Detoxifică-ți și revitalizează-ți organismul începând de azi!
detoxifiant untoxinUntoxin este un puternic detoxifiant al organismului al cărui rol principal este de a curăţa colonul si ficatul.

Efectul său este de a reduce semnificativ flora patogenă cu potential periculos, adică acele bacterii a căror prezenţă este dăunătoare. În acelaşi timp, Untoxin ajută la dezvoltarea florei protectoare a colonului, cea care favorizează fermentarea, cu efect pozitiv asupra digestiei.

Practic, un intestin sănătos este cel în care 85% din flora intestinală este de natură protectoare (de fermentaţie sau probiotică) şi numai 15% de natură patogenă. Acest raport este dificil de asigurat în zilele noastre datorită alimentaţiei pline de substanţe nocive. Untoxin vine în ajutorul colonului și a ficatului contribuind la reechilibrarea florei intestinale și normalizarea digestiei.

Printre efectele vizibile ale consumului acestor pastile de detoxifiere a organismului se numără eliminarea balonării sau a constipației, precum şi efectul emolient şi calmant al mucoasei intestinale. Mai mult, prin eliminarea substanţelor toxice şi a reziduurilor, organismul îşi recapătă energia şi tonusul pozitiv.

Untoxin contribuie la sănătatea întregului corp

Mulţi dintre noi nu ştiu probabil cât de importantă este starea colonului pentru sănătatea organismului nostru. Medicii însă afirmă că un colon toxic poate conduce la apariţia de probleme în alte organe, în principal la ficat şi rinichi.
De asemenea, un colon necurăţat poate cauza dezechilibre concretizate în slăbirea văzului (în special miopie), a auzului, acnee, psoriazis, reumatism, astm etc.
Prin urmare, curăţarea colonului trebuie să fie una dintre acţiunile de bază pe care să le realizăm dacă dorim să ne asigurăm un corp sănătos.

Oricare dintre noi are nevoie de Untoxin

Fiind dovedit a fi eficient in detoxifiere, Untoxin este un produs natural recomandat în primul rând persoanelor care manifestă simptome ale unui corp cu exces de toxine.

Dintre aceste simptome amintim:

 • Transpiraţie abundentă
 • Respiraţie urât mirositoare
 • Limba încărcată
 • Acnee
 • Hemoroizi
 • Constipaţie
 • Miros puternic al scaunelor
 • Dorinţa inexplicabilă de a mânca dulciuri sau produse fast-food
 • Oboseală cronică
 • Nervozitate
 • Anxietate
 • Dificultăţi de concentrare şi memorare.
 Aceste persoane au nevoie de o curăţare a organismului şi pot folosi în acest scop puternicul Untoxin. 

opinie medicala

 Folosit și în dietele de slăbit rapid

Fiind un supliment dietetic foarte eficient, testat si dovedit a fi extrem de util in curele de detoxifiere, este recomandat şi celor care doresc să slăbească. Acesta întrucât contribuie substanţial la eliminarea toxinelor şi reziduurilor, stimulând digestia. Prin consumul de Untoxin se pot pierde între 1,5 kg şi 3 kg în două săptămâni.

capsule cafea verde Green CoffeeLuate alături de Green Coffee duce la rezultate rapide și impresionante în pierderea greutății. Capsulele cu extract de cafea verde Green Coffee Plus au o eficiență demonstrată în arderea grăsimilor și scăderea greutăţii corporale.

Produsul este recomandat îndeosebi persoanelor care își doresc o modalitate simplă, rapidă dar și naturală pentru a pierde surplusul de greutate. Acest puternic arzător de grăsimi este 100% natural și nu conţine chimicale. Poate fi folosit cu încredere inclusiv de persoanele vegetariene.

 

Pe lângă persoanele care au deja colon toxic, aceste pastile se adresează însă şi acelora care doresc să prevină o astfel de situaţie prin protejarea colonului. O dietă nepotrivită sau consumul de medicamente, mai ales antibiotice distrug flora de fermentare în favoarea celei de putrefacţie, dăunătoare.

Mai mult, produsele alimentare sau nealimentare pe care le consumam zilnic sunt pline de pesticide, erbicide, aditivi etc. care în final ajung în colon.
Consumul de Untoxin permite menţinerea curăţeniei în intestin prin dezvoltarea bacteriilor de fermentare, purificarea organismului şi implicit o stare de sănătate generală a corpului.

Importanţa detoxifierii colonului si ficatului pentru sănătatea organismului recomandă utilizarea Untoxin cel puţin două- trei luni pe an.

Ingredientele Untoxin şi acţiunea lor

compozitie si ingrediente

Este compus din ingrediente 100% naturale, păstrate şi prelucrate astfel încât să li se menţină proprietăţile terapeutice : Probiotice,  nutrienti, vitamine si minerale.

Probioticele favorizează mişcările perisaltice ale pereţilor intestinului şi astfel contribuie la eliminarea reziduurilor.

Ajută și la înmulţirea bacteriilor probiotice în colon asigurând astfel buna funcţionare a sistemului imunitar. Aceste ingredientele îmbunătăţesc producţia de enzime din intestine şi au efect protector împotriva radicalilor liberi.

Acest supliment dietetic are și abilitatea de a înlătura metalele grele din organism.

Prin compoziția sa, acest puternic detoxifiant menţine un nivel optim al florei intestinale ajutând organismul să se protejeze de abuzul de grăsimi, aditivi şi diverse substanţe poluante.

Reacții Adverse

Este un detoxifiant naturist care nu provoacă efecte negative asupra organismului.

Contraindicații:

Fiind un produs foarte puternic în detoxifierea organismului, este recomandat a se cere opinia unui doctor dacă ești însărcinată sau alăptezi înainte de a îl folosii.

Păreri și Opinii Forum

Câteva păreri și opinii de pe forumurile online ale utilizatorilor acestor pastile naturiste pentru detoxifierea organismului.

 

 pareri si opinii forum

Untoxin capsule parere forum

Untoxin capsule opinie forum

Mod de administrare:

mod de utilizareO dată pe zi, ia două pastile cu un pahar mare de apă după ce ai servit masa. Nu depășii doza zilnică.

Consumat timp de 2 – 3 luni, acest detoxifiant are efecte foarte puternice de eliminare a toxinelor din ficat şi intestine.

 

De unde poți cumpara Untoxin

Capsulele detoxifiante cu probiotice Untoxin se găsesc în majoritatea farmaciilor plafar online, dar pot fi achiziționate și de pe site-ul oficial. Livrarea este discretă și vei primii coletul in 5-7 zile lucrătoare. La primirea coletului va trebui să plătești taxa de transport 20 roni.

Preț

Costul unui flacon cu 60 de capsule(ajung 30zile) este de 109 lei.

Se aplica discount-uri în funcție de cantitatea cumpărată. Dacă ai de gând sa ții o cură de detoxifiere îndelungată, iți recomand să iei unul din pachetele:

 • Rezerva pentru 3 luni costa 299, salvezi 28 ron
 • Rezerva 6 luni, preț 499, salvezi 155 roni, primești bonus și  un pachet Derminax pt acnee.

Untoxin capsule detoxifiere comanda preț

Producătorul oferă și garanția banilor înapoi dacă aceste produs nu ți se potrivește. Ai termen 90 de zile, asa ca poți comanda cu încredere capsulele detoxifiante Untoxin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*