Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Visislim Dren Capsule, Pareri, Prospect si Pret

Visislim Dren Capsule, Pareri, Prospect si Pret

visislim drenAm ajuns să discutăm despre al treilea produs din pachetul Visislim, și anume despre Visislim Dren.
Despre acest supliment nu am găsit discutându-se pe vreun forum din cele dedicate slăbitului, în schimb îl văd disponibil în multe farmacii online.

În rândurile de mai jos o să încerc să fac un rezumat al acestui produs pentru ca tu să îți faci propria părere – dacă merită sau nu folosit într-o cură de slăbire.

Ce este Visislim Dren și ce beneficii are

Este unul din suplimentele naturiste dedicate persoanelor ce vor să slăbească. Conține câteva extracte de plante și acid CLA iar capsulele sunt produse folosind tehnologia Capsigel despre care am vorbit în alt articol. Practic, în aceste pastile de slăbit, substanțele își păstrează forma originală și nu sunt alterate.

Visislim Dren acționează parțial pentru a elimina lichidele în exces, pe de altă parte susține arderea grăsimii corporale și eliminarea celulitei. Acționând pe 3 căi, ai putea reuși să slăbești mai ușor fără să consumi mai multe suplimente în același timp.

Ingrediente

Ca să nu cauți un prospect online al suplimentului, o să îți fac un rezumat al substanțelor pe care le conține.

Visislim Dren are ca ingredient principal acidul CLA care joacă un rol activ în eliminarea grăsimii corporale. Despre CLA am mai vorbit noi, este un acid ce nu poate fi produs de corpul tău și îl poți lua doar din alimente sau suplimente.

Este bogat în Omega 3 și lucrează activ în reducerea colesterolului, celulelor grase și accelerează rata metabolismului. CLA este foarte popular atât printre sportivi cât și printre persoanele care vor să slăbească.

Pe lângă acesta, pastilele de slăbit mai conțin și alte extracte de plante care au același rol:
Urzică și coada calului, plante cunoscute pentru efectul de eliminare a lichidului în acces și drenaj.

Guggul care detoxifică organismul(studiu) și are și un mic rol în accelerarea metabolismului

Nu în ultimul rând, aceste capsule conțin și ulei de soia, pentru a completa acest mix dedicat corpului tău.

Mod de utilizare

Recomandarea producătorului este să luați 1 sau 2 pastile zilnic pe un termen de minim 3 luni de zile. Știi că atunci când e vorba de slăbit, nu poți obține rezultate peste noapte și asta e valabil la oricare supliment. De asemenea este recomandat a se tine o dietă alimentara și un program de exerciții fizice.

Reacții adverse

Suplimentul poate produce mici reacții adverse – tulburări intestinale, greață, amețeli și altele asemănătoare.

Datorită efectului drenator al ingredientelor, pot apărea și probleme de sănătate. Pot duce la scăderea nivelului de potasiu din sânge și pot cauza dureri de cap, crampe musculare sau deshidratare.

Contraindicații

Aceste capsule de slăbit trebuie consumate cu precauție și nu sunt indicate femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Sfatul medicului este indicat înainte de folosii orice pastilă de slăbit.

Comandă

Visislim Dren poate fi comandat ușor din orice plafar, farmacie online sau de pe pagina oficială.

Pret

Prețul lor nu este foarte mare și probabil o cură de 3 luni te va costa în jur de 100 de lei.

Concluzie

La prima vedere este un supliment care are ingredientele necesare pentru a te ajuta să slăbești. Cu toate acestea nu uita ca trebuie sa menții tratamentul cu Visislim Dren timp de minim 3 luni.

Green Coffee PlusDe exemplu, pastilele de slăbit Green Coffee Plus cu extract de cafea verde pot fi folosite doar pentru o lună de zile. Are un singur ingredient puternic în fiecare capsulă dar foarte eficient în diete conform studiilor. Rezultatele diferă dar cu toate acestea poți slăbii undeva între 8-10 kg în 4-6 săptămâni folosind Green Coffee Plus.

Știi că extractul de cafea chiar te ajută să slăbești și o pastilă Green Coffee Plus conține aproape integral acest extract. În cazul mix-urilor e mai greu să știi ce te ajută și ce nu, e doar părerea mea.

Desigur, nimeni nu va ști cu exactitate ce te ajută să slăbești mai ușor așa că trebuie doar să te decizi care supliment pare mai potrivit situației tale. Succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*