Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Visislim Fitness Prospect, Pareri si Pret in Farmacie

Visislim Fitness Prospect, Pareri si Pret in Farmacie

visislim fitnessVisislim Fitness – Vorbeam în alt articol despre produsele Visislim și m-am gândit să detaliez puțin modul în care acționează și efectele fiecărui supliment din acestă gama.

Astăzi discutăm despre Visislim Fitness, un supliment natural care este bazat pe acțiunea puternică a aminoacidului L-carnitină.

Dacă nu ai găsit încă păreri despre acesta pe forumuri de slăbit sau dacă aceste pastile au efectul dorit, o să încerc să te ajut să decizi dacă să îl folosești pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Ce este

Visislim Fitness este un supliment ce conține aproape în exclusivitate L-carnitină.
L-carnitina este principalul ingredient al acestor capsule de slăbit. Acesta este produs natural în corpul tău și poate fi suplimentat din anumite alimente și pastile.

Acest aminoacid a fost procesat sub formă de capsule datorită studiilor care au arătat că producția naturală este de multe ori insuficientă iar alimentele ce conțin acest aminoacid nu sunt consumate atât de des.

L-carnitina stimulează metabolismul și accelerează puternic arderea grăsimilor. Cum o face? Prin transportarea acizilor grași în mitocondrii unde sunt transformați în energie. Am scris în acest articol mai multe detalii despre l-carnitina pastile folosită în dietele de slăbire și definire.

Beneficii

Cel mai important beneficiu, care reiese din rândurile de mai sus, este accelerarea arderilor grăsimii. De aici utilitatea Visislim atunci când ții o dietă pentru slăbire.
Efectul poate fi amplificat atunci când combini consumul acestui supliment cu exerciții fizice.

Practic tot ceea ce consumi va fi transformat mai rapid în energie blocându-se astfel depunerile de grăsime pe corpul tău. Trebuie să ajuți acest proces și cu o dietă corespunzătoare pentru a obține rezultate rapide.

Citind pe forumurile internaționale o să vezi multe păreri pozitive despre această substanță atunci când te interesează să scapi de grăsimea în exces.

Același ingredient este un tonic pentru creier și acest lucru a fost arătat de multe studii. L-carnitina din suplimente protejează celulele creierului și îmbunătățește funcțiile cerebrale.

Mod de utilizare

Acest supliment sub formă de capsule de slăbit trebuie consumat zilnic de 2 ori în timpul meselor. Doza obișnuită este de 1 pastilă dar în anumite cazuri poate crește și la 2 pastile. Informații mai clare despre aceste lucruri le găsești și dacă citești prospectul al produsului.

Visislim Fitness se folosește timp de 2-3 săptămâni după care obligatoriu trebuie să faci o pauză.

Reacții Adverse

Înainte de a comanda din farmacii acest supliment, trebuie să știi câte ceva și despre posibilele reacții adverse.

Printre cele mai comune efecte negative sunt greața și amețeala care sunt posibil să apară dacă ai alergie la unul din ingrediente. De obicei aceste reacții adverse sunt găsite cam la orice pastilă de slăbit fie ea naturală sau nu.

Contraindicații

Trebuie avut grijă dacă suferi de hipotiroidism pentru că este posibil să agraveze simptomele afecțiunii.

Femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să consume un astfel de supliment fără a consulta medicul.

Comandă

Visislim Fitness poate fi comandat din farmacii sau plafar fiind mai ușor de găsit în magazinele online.

Pret

Prețul pastilelor de slăbit nu este foarte mare, undeva la 40 de lei pentru 30 de capsule ce ar trebui să îți ajungă pentru o cură de 2 săptămâni.

Concluzie

Este bun Visislim Fitness dacă vrei să slăbești sănătos? Din ceea ce am citit despre acest produs, părerea mea este că da în condițiile în care ții în paralel o dietă și un program de exerciții fizice.

Alternative- cafea verde

Green Cofee PlusTotuși, dacă preferi să folosești un supliment de înaltă calitate îți recomand Green Cofee Plus cu extract din boabele de cafea verde. De ce? Pentru că inhibă foamea, blochează eficient formarea depozitelor de grăsime și nu ajută doar la eliminarea lor. O mare parte a beneficiilor extractului de cafea verde pentru slăbit le găsești în acest studiu. Rezultatele suplimentului dietetic Green Cofee Plus sunt rapide și fără reacții adverse. Știu că este greu să ții o dietă strictă și atunci s-ar putea să ai nevoie mai mult de Green Cofee Plus. Poți folosi acest produs chiar dacă ai făcut o cură cu Visislim Fitness înainte și nu ai fost mulțumită de rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*