Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Visislim Light Pareri Pret si Prospect

Visislim Light Pareri Pret si Prospect

Ce este Visislim Light?

visislim lightVisislim Light este una dintre cele 4 pastile de slabit Visislim pe care le poți cumpăra de la cunoscutul producător. Dacă celelalte trei produse aveau în componență arzătoare de grăsimi și extracte contra retenției de apă, suplimentul Light aduce ceva în plus – un ingredient pentru suprimarea poftei de mâncare.

Ca de obicei, opiniile de pe cam orice forum sunt destul de evazive despre aceste pastile de slăbit. Multe doamne le consideră ineficiente dar sunt și păreri pozitive despre acest supliment.
Am făcut o mică analiză a acestor capsule de slăbit și o să decizi personal dacă merită să le folosești.

Ingrediente

Ca și celelalte suplimente Visislim, acesta conține câteva substanțe naturale ce te pot ajuta să slăbești într-un mod mai sănătos.

CLA

Acidul CLA este una din substanțele cele mai importante ale acestui supliment. CLA este un acid sănătos, bogat în Omega 3 și care este eficient în accelerarea metabolismului și eliminarea celulelor grase precum și reducerea colesterolului rău. CLA a fost studiat mulți ani și are suficiente dovezi care să susțină efectul pozitiv în curele de slăbit. Chiar am scris un articol despre felul cum acidul linoleic conjugat slabeste și te ajută în diete.

Guggul

Tot pentru accelerarea metabolismului, Visislim Light conține bine-cunoscutul extract de Guggul. Unele studii au arătat că extractul de Guggul poate ajuta corpul tău să ardă mai rapid grăsimea nedorită.

PinnoThin

Am ajuns și la ultimul ingredient – PinnoThin. Acest extract este obișnuit dintr-un arbore coreean și este folosit pentru suprimarea senzației de foame, vezi aici un studiu.

Beneficii

Aceste pastile de slăbit acționează tot pe două căi în ajutorul tău. Pe de o parte te va ajuta să consumi mai puține calorii, de fapt să mănânci mai puțin.
Pe de altă parte, va lucra activ pentru a elimina grăsimea din zonele nedorite ca șolduri sau coapse.

Te întrebi probabil cât slăbești cu Visislim Light într-o lună. O amică de a mea chiar a folosit Visislim Light și Visislim Dren alături de o dietă și a reușit să scape de aproximativ 7 kg. Trebuie să menționez că a ținut cura doar 3 săptămâni fără exerciții fizice. Rezultatele au fost vizibile în zona fundului și a pulpelor.

Mod de utilizare

Pentru o eficiență maximă va trebui să ții o cură de câteva luni cu acest supliment. În fiecare zi trebuie luate între 3 și 6 pastile cu foarte multă apă pentru o absorbție mai bună. Sunt recomandate 1-2 pastile cu o ora înainte de masă. De asemenea ca la orice pastilă de slăbit este indicată o dietă sănătoasă pi un program de exerciții fizice.

Reacții adverse

În prospectul produsului nu găsești foarte multe informații despre reacțiile adverse. Substanțele din acest supliment pot provoca grețuri, dureri de stomac sau o stare de disconfort generală. Asta se întâmplă de obicei la persoanele alergice la unul dintre ingredientele.

Contraindicații

Ca orice supliment, nu trebuie consumate de către femei însărcinate sau care alăptează fără acordul unui medic. Știu că exact atunci e nevoie de o cură de slăbire dar nu poți risca sănătatea copilului.

Comandă

Visislim Light se comandă ușor din farmaciile online dar am văzut că se găsește și la unele magazine de tip plafar.

Pret

O cutie cu 30 de capsule costă în jur de 25 de lei și îți va ajunge maxim 10 zile. Pentru 3 luni de zile va trebui să faci o mică investiție dar când e vorba de slăbit orice preț e prea mic.

Concluzie

La prima vedere suplimentul Visislim Light arată excelent. Totuși nu sunt așa de sigură cât de dornică ești în a lua 6 pastile in fiecare zi plus dietă și exerciții.

capsule cu extract de cafea verdePersonal, prefer suplimente de slăbit mai simple dar eficiente ce conțin un singur ingredient activ cum este Green Coffee Plus cu acid GLA, extract de cafea verde capsule. S-au dovedit a fii unele dintre cele mai puternice pastile de slăbit ce te ajută să elimini și grăsimea abdominală. Nu necesită a se ține o dietă în paralel sau exerciții fizice. Sunt recomandate maxim 2 capsule pe zi iar rezultatele sunt rapide. Green Coffee Plus fiind un produs de înaltă calitate are și un preț un pic mai ridicat dar  își merită toți banii. Conține 60 de capsule îndeajuns pentru o dietă de 30 de zile.

Știi că încerci o substanță dovedită ca fiind eficientă în eliminarea grăsimii corporale, și dacă nu slăbești atunci poți încerca altceva.

Succes și nu uita să faci și puțină activitate fizică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*