Home » Capsule de Slabit » Visislim Line Prospect Ingrediente Pareri si Pret

Visislim Line Prospect Ingrediente Pareri si Pret

visislim lineVisislim Line este unul din suplimentele despre care am auzit recent pe forumuri unde se vorbește despre slăbit. Am citit câteva opinii iar cele mai multe păreri sunt din experiențele proprii ale celor care au folosit aceste pastile de slăbit. Așa  m-am decis să studiez puțin acest produs al pachetului Visislim pentru a-ți oferii cât mai multe detalii despre el.

Ce este Visislim Line?

Simplu, este un supliment care ar trebui sa te ajute să slăbești. Folosește o tehnologie specială de încapsulare a ingredientelor în capsulele de slăbit. Aceasta le păstrează nealterate de substanțe chimice și fără tratament termic – și a fost dezvoltată de Capsugel.

Ingrediente

  • CLA – renumitul acid care oprește depunerea grăsimilor pe corpul tău
  • Crom – care accelerează metabolismul
  • Extract de ceai verde – un aliat atunci când vrei să slăbești.
  • Extract de guarana – această plantă accelerează consumul de energie

Beneficii

Lista ingredientelor de mai sus din acest supliment ar trebui să acționeze eficient  ca tu să scapi de kilogramele în plus.

CLA reduce depozitarea grăsimii corporale, crom-ul te va ajuta să accelerezi metabolismul iar cele două extracte(de ceai verde și guarana) amplifică aceste efecte.

Visislim Line este gândit să te ajute într-un fel să elimini grăsimea în exces de pe coapse, talie și șolduri.

Cred că aceste zone sunt cele mai problematice atunci când vrei să slăbești iar producătorii suplimentului susțin că de aceea a fost creat acest supliment naturist.

Deși mai găsești aceste ingrediente și în alte suplimente, modul de producere a acestor capsule de slăbit este unul mai diferit. Normal, acesta ar trebui să ducă la un efect mai rapid asupra corpului tău. Mai ales dacă este luat împreună cu pastilele Visislim Fitness.

Pareri si opinii Forum

Cu toate că produsul Visislim Line are ingrediente care au fost dovedite în slăbire, din părerile și opiniile celor care l-au utilizat a rezultat că nu a avut nici un efect. Pe forumuri găsești mai multe discuții nu chiar îmbucurătoare, vezi aici și aici.

Mod de utilizare

În prospectul produsului este menționat că trebuie să consumi câte o capsulă de 3 ori pe zi timp de câteva luni bune.

Producătorul îți recomandă minim 3 luni, dar știm că slăbitul este un efort de durată și cel mai probabil vei folosi acest supliment mai mult timp.

De asemenea este recomandat a se ține în paralel o dietă strictă și un program de exerciții fizice pentru rezultate satisfăcătoare.

Reactii adverse

Producătorul evită să menționeze dacă produsul oferă efecte negative. Studiind ingredientele reiese că pot apărea diverse probleme la consumul capsulelor cu aceste ingrediente.

Greață, amețeală, diaree și dureri de cap sunt doar câteva din simptomele care pot apărea atunci când ții o cură de slăbire cu un produs ce conține aceste ingrediente.

Nu înseamnă că o să le ai obligatoriu. Oricum trebuie să fii foarte atentă mai ales în primele săptămâni de consum.

Contraindicatii

Contraindicațiile sunt cele obișnuite – nu consumi suplimente dacă ești însărcinată sau alăptezi. Deoarece nu se cunosc interacțiuni cu diverse afecțiuni, trebuie neapărat să te consulți cu un medic atunci când suferi de o anumită boală și vrei să folosești aceste pastile.

De asemenea produsul nu este indicat dacă ești alergică la produsele din pește sau la unul din ingredientele suplimentului.

Consultația cu un medic de specialitate este indicată înainte de a lua orice pastile de slăbit.

Comanda

Visislim Line este disponibil în multe farmacii online, char și plafar. Însă cel mai sigur este să îl comanzi din pagina oficială a produsului.

Pret

Dacă ești adepta cumpărăturilor online, îl găsești pe internet la un preț aproximativ de 28 de lei. Deși prețul este mic, trebuie să ții cont că vei consuma 3 capsule zilnic și asta timp de 3 luni. O cutie îți ajunge doar 10 zile.

Concluzie

Folosind tehnologia Capsugel, Visislim Line pare un supliment care ar fi mai acceptabil ca alte forme de pastile. Calitatea ingredientelor este importantă și pe asta se bazează producătorul atunci când promite că acest produs te va ajuta să elimini grăsimea în exces.

Ce nu îmi place la acest supliment sunt părerile negative găsite forum și faptul că trebuie luat minim 3 luni, câte 3 pastile în fiecare zi.

Alternativa – Green Coffe Plus

green coffe plusÎn schimb îți recomand o alternativă – Green Coffee Plus. Acesta este un supliment ce are un singur ingredient majoritar, acidul CGA – extractul de cafea verde. Cu ajutorul acestuia multe persoane au reușit să slăbească mai rapid. Efectul CGA din Green Coffe Plus este demonstrat de mai multe studii și eficiența sa nu poate fi contestată. Este un produs de înaltă calitate ce te va ajuta să slăbești între 8 și 10 kg în 4-6 săptămâni. Datorită eficienței sale este necesar a se lua doar 2 pastile pe zi și poate fi folosii doar pentru o lună de zile. De asemenea nu ești nevoită a ține un regim alimentar sau exerciții fizice pentru a vedea rezultatele dorite. Are un preț accesibil iar acum produsul dispune de mai multe oferte pe care ar trebui să le vezi. Citește aici Green Coffe plus pareri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*