Home » Capsule de Slabit » Arzatoare de Grasimi » Lista de produse Visislim pt dieta

Lista de produse Visislim pt dieta

produse visislim

Ce este

Visislim este un supliment natural pentru reducerea greutății și tonifierea corpului, produs ce se găsește în magazinele online sub mai multe preparate.

În ultima vreme se discută frecvent despre aceste produse cam pe orice forum dedicat slăbirii rapide, bineînțeles părerile fiind împărțite despre eficacitatea lor. Foarte mulți susțin că sunt aproape la fel de eficiente precum pastilele Green Coffee Plus cu cafea verde.

Am studiat mai multe surse și o să îți explic cam tot ce trebuie să știi despre Visislim, rămânând ca tu să îți formezi o părere proprie despre el.

În primul rând, Visislim este disponibil în 4 variante, fiecare dintre ele acționând diferit dar cu același scop .

Visislim Fitness este creat pentru arderea grăsimilor corporale. Ingredientul de bază este L-carnitina despre care sigur știi că este unul din cele mai bune acceleratoare pentru eliminarea grăsimii în exces.

Visislim Dren este, după cum o sugerează și numele, un supliment care elimină toxinele și apa în exces din corp. Acesta este de fapt un mix de extracte din plante și CLA, ingrediente care s-au dovedit eficiente în curele de slăbire.

Visislim Line este al 3 lea produs al gamei și care, spre deosebire de celelalte două, acționează concentrat pentru reducerea grăsimii corporale din zona coapselor, șoldurilor și taliei. Acesta conține CLA, ceai verde, crom și Guarana.

Nu în ultimul rând, gama este completată cu Visislim Light. Acesta este tot un produs pentru slăbit dar care are ingrediente ce suprimă apetitul, foarte ok pentru persoanele ce au probleme cu alimentația în exces.

Ingrediente

După cum vezi, Visislim a selectat unele din cele mai potente ingrediente pentru slăbit atunci când a gândit această gamă de produse.

Hai să le vedem pe rând:

L- carnitina prezentă în Visislim Fitness este un arzător de grăsimi eficient. L-carnitina accelerează transportul și metabolizarea acizilor grași din celule, și o face foarte eficient. Pe limba noastră – transformă grăsimea în energie pentru tine(precum extractul de cafea verde), de aici și rezultatele foarte bune când vorbim de scăderea în greutate.

5 ingrediente sunt prezente în produsul Dren – coada-calului, urzica, guggul, ulei de soia și CLA. Coada calului și urzica sunt drenatoare naturale eliminând toxinele și apa în exces iar guggul elimină grăsimile în exces. Uleiul de soia detoxifică și stimulează activitatea intestinală.

CLA, cromul, extractul de ceai verde și guarana sunt ingredientele din Visislim Line. Nu cred că trebuie să vorbim prea mult despre CLA și ceai verde, sunt sigur că ai auzit despre eficiența lor când te interesează să slăbești. Cromul și guarana au și ele rol în accelerarea metabolismului și transformarea grăsimilor în energie.

Guggul, conținut de Visislim Light, arde grăsimile în exces și este susținut pe alt palier de PinnoThin, un ingredient natural ce suprimă foamea. Împreună cu CLA, acest trio face minuni în reducerea greutății corporale.

Beneficiile gamei de produse Visislim

Cred că ți-ai format deja o părere despre aceste produse doar privind ce ingrediente conțin. Să enumerăm acum beneficiile pe care le obții dacă ai consuma aceste suplimente.
Scăderea în greutate este clar cel mai important beneficiu. A slăbit cineva cu Visislim? Da, și poți să găsești experiențele unor doamne pe forumurile dedicate slăbitului.

Arderea grăsimilor este scopul produsului Visislim. După cum ai citit și mai sus, cea mai mare parte a ingredientelor au un rol dovedit de mai multe studii în reducerea grăsimii nedorite.

Eliminarea grăsimii subcutanate de pe șolduri și coapse este atuul produsului Visislim Line. Cred că este unul din puținele suplimente de slăbit de pe piață care are un rol bine definit.

De multe ori, chiar dacă scazi în greutate, rămâne un exces de grăsime( vorbind popular ”colăcei”) care pun mari probleme. Cu aceste pastile de slăbit ataci direct aceste segmente.

Eliminarea apei în exces este un alt beneficiu al gamei Visislim, dar în special când vorbim de Visislim Dren.

Știu multe cazuri de persoane care aveau probleme cu retenția de apă decât o greutate în exces datorată alimentației, așadar în acest caz un astfel de supliment ar fi extrem de eficient zic eu.

Detoxifierea organismului este absolut necesară atunci când vrei să slăbești într-un mod sănătos. Toxinele produc dezechilibre în corp, și știm cu toții că alimentele pe care le consumăm în ziua de azi conțin multe chimicale care pot duce la creșterea în greutate.

Aceeași gamă de produse are și un rol important atunci când te simți lipsită de energie și fără vlagă. În multe cure de slăbit apar astfel de reacții adverse datorită privării de alimente.

Unele ingrediente din Visislim vin să compenseze aceste lipsuri. Grăsimea nu este aruncată afară din corp, ci este transformată în energie de care tu ai nevoie.

Pentru că de multe ori consumul de alimente în exces aduce probleme pe partea de greutate, reducerea apetitului este foarte importantă în orice cură de slăbire.

De obicei trebuie să schimbi alimentația proastă cu surse bogate în vitamine și fibre, dar acestea au și un inconvenient – nu prea astâmpără foamea cum o fac produsele de gen fast-food sau patiserie.

Reducerea senzației de foame este cireașa de pe tort atunci când ne referim la produsul Visislim Light și de aceea el trebuie folosit atunci când punem în aplicare planurile pentru o siluetă la care visăm.

Reacții adverse

Nu s-au documentat reacții adverse specifice acestei game de pastile de slăbit. Desigur, ca la orice alt produs de acest tip, pot apărea probleme intestinale, greață și altele asemănătoare.

Contraindicații

Știi regula de bază – nu consuma suplimente de slăbit dacă suferi de orice boală, fie ea cronică sau nu.
De asemenea, nu trebuie consumate de femeile gravide sau care alăptează.
Sfatul meu este să te consulți cu un medic care îți știe istoricul de afecțiuni și ar putea avea o părere dacă Visislim nu ți-ar face bine.

Comandă

Visislim se găsește în farmacii dar nu în foarte multe. Ca multe suplimente, cel mai rapid și ieftin îl poți cumpăra de la un plafar sau farmacie online. Cu toate acestea eu îți recomand să vizitezi pagina oficială a produselor de unde poți comanda cu încredere.

Preț

O cutie pentru o lună de zile costă în jur de 40 de lei, asta doar pentru un singur sortiment.
După cum ai văzut și mai sus, trebuie să alegi sau să testezi cele 4 variante în funcție de ceea ce te interesează.

Pentru început ar trebui să cumperi o parte din gama acestor produse să vezi care este mai eficient în cura ta de slăbire.

Alternativa

pastile de slabit cafea verdeDacă nu ești dispusă să experimentezi, pot să îți recomand o variantă la fel de eficientă într-o singură capsulă – Green Coffee Plus. De ce pastile de slăbit cu cafea verde? Simplu, este un alt extract testat științific ce folosește grăsimea pe post de energie. Unde duce asta? Corect, la reducerea stratului de grăsime în exces și slăbire. Aduce rezultate rapide fiind un bun inhibitor de apetit și un excelent arzător de grăsimi. Este folosit în general de persoane supraponderale care vor sa scape de burtă și de grăsimea din jurul taliei. În comentariile găsite pe forum este considerat de foarte multă lume ca fiind unele dintre cele mai bune capsule din extract de cafea verde pentru slăbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*